Lunavida Bewertungen

1.4

Sikkert samme firma som kalder sig "lunavida copenhagen". Jeg har ventet snart 3 uger på mine varer. De har trukket pengene. Er ærlig over jeg ikke undersøgte firmaet før jeg bestilte. Opdatering e... Mehr ansehen

Har modtaget mine varer. MEN de blev afsendt fra Kina, ordrebekræftelse var på Tysk, omkring Holland iflg tracking men der stod afsendt fra Malmø på pakken. Temmelig rodet foretagende. 100% tilfredshe... Mehr ansehen

Zit nog steeds te wachten op mijn bestelling die reeds betaald is ,intussentijd drie weken geleden,een reactie op mail komt er niet,zou graag mijn geld teruggestort krijgen maar krijg over de ganse l... Mehr ansehen

Bestilte for en måned siden et par sneakers. Lunavida Tyskland sendte bekræftelse. Har betalt ved ordre. Pakke ej modtaget. Men et utal af mails fra unavngivet “distributionscenter”om en pakke på lag... Mehr ansehen

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Lunavida exit.

25-2-23 besteld, levering verwacht 2023-04-05!
Hoe dom ben ik om hier in te trappen. Had ik jullie berichten maar gelezen. Wat kunnen we toch tegen deze oplichters doen. Mail verkeer via China met mail vol met fouten.

25. Februar 2023

Tyveri scam firma

Snyd, tyveri og stor fed løgn er hvad det her “firma” er… bestilte en varer, fik mail ang dette men har aldrig modtaget en varer og ingen kontakt med nogen som helst, tracking nummer findes ikke!
Men pengene har de sgu hævet… 🤬

9. Februar 2023

Det ikke fem potter pis vær.

Jeg ventede en hel måned på min pakke. Jeg bestilte et par shapewear bukser. Det ikke fem potter pis vær. Lortet virker ikke. Det er udueligt. 150 kr spildt, og jeg kunne havde købt fredags slik for de penge.

22. Februar 2023

Fik aldrig den bestilte vare

Fik aldrig den bestilte vare. Fik aldrig ordrebekræftelse.
Jeg har bestilt en vare jeg aldrig fik. Når jeg tracker varen, står der, at GLS har leveret den, men det har de ikke. Men pengene kunne de godt finde ud af at hæve... Jeg har flere gange forgæves forsøgt at kontakte dem via deres hjemmeside. Ingen svar. Ingen tilbagemelding. Det er et fupfirma.

19. Februar 2023

Svindel og tyveri

Har bestilt 2 lommelygter, har også modtaget odrebekræftigelse på begge. Dog har jeg aldrig modtaget dem og kan ikke komme i kontakt med firmaet. De kalder sig også lunavida Copenhagen. Køb aldrig noget her. Det er et stort svindler firma!!

19. Februar 2023

Fik aldrig en ordrebekræftelse eller varer

Fik aldrig en ordrebekræftelse. Sendte en besked via hjemmesiden da jeg efter et godt stykke tid stadig ikke fik mine varer.man kan ikke kontakte dem på andre måder. Får ingen besked retur og de har for længst trukket pengene...dårlig stil.nuu må jeg jo igennem banken for at få pengene tilbage og lave en sag.mega træls

9. Februar 2023

Bestilt 1 spionkamera ikke leveret.

Jeg har bestilt 1 spionkamera. Jeg fik en bekræftelse ved bestilling, men modtog aldrig en ordrebekræftelse på min mail. Jeg sendte en mail til Lunavida for at få en bekræftelse, da de har trukket beløbet, men har intet svar på flere mail.
De annoncerer på Pinterest, så jeg tænkte at det måtte være ok. Men varer annonceret på Pinterest er åbenbart ingen garanti for god kundeservice.

Dato for køb 16-1-2023.

8. Februar 2023

Jeg har bestilt nogle solcellelamper

Jeg har bestilt nogle solcellelamper. Jeg fik en bekræftelse ved bestilling, men modtog aldrig en ordrebekræftelse på min mail. Jeg sendte en mail til Lunavida for at få en bekræftelse, da de har trukket beløbet, men har intet hørt.
Undersøgte desværre ikke tilstrækkeligt Trust pilot.
De annoncerer på Pinterest, så jeg tænkte at det måtte være ok. Men varer annonceret på Pinterest er ingen garanti for god kundeservice.

6. Februar 2023

Gad vide om det er fup

Opdatering efter flere måneder med den ene mail efter den anden uden at se skyggen af mine varer. Har jeg endelig fået mine penge retur.

11. Januar 2023

Shoplunavida amsterdam

Ze hebben geen contact gegevens. Bestelling laat enkele weken op zich wachten. De kwaliteit is niet goed. Producten uit china. Vergelijkbaar met Aliexpress. Ook de maatomschrijving klopt niet. Niet te retourneren. Beide mailadressen die ik vond zijn niet bruikbaar. Gewoon oplichting dit! Niet bestellen dus…

13. Januar 2023

Varen levet slet ikke op til det lovede

Bukserne jeg købte er alt for små. Jeg brugte deres vejledning af størrelse, da jeg bestilte.
Med hensyn til returnering, er de slet ikke til at komme i kontakt med. Jeg har sendt flere mails, og prøvet at komme til at chatte med dem uden held :-(

2. Januar 2023

Lunavida Fleece gevoerde legging?

Fleece gevoerde legging gekocht. Dacht ik...
Wat een waardeloze klotebroek!
Fleece? Waar? Of sturen jullie de fleece binnenkant soms nog na?
Het soepele kunstleer lijkt meer op elastisch vuilniszakken plastic! Flinterdun!
En stinken!!! Ha ha ha! Wat een miskoop!
Mailadres Lunavida klopt niet... Wat slecht! Nooit meer!!!

8. Dezember 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen