Lumeri Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb iets besteld en betaald op 5 juni 2026. We zijn vandaag 16 juni 2026 en heb nog niets aangekregen... Ik hoop dus mijn geld toch terug te krijgen want anders ga ik wel naar de politie om klacht... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fast delivery. No online manual. DMX channels list included. Works fine on DMX. Sound sensitivity is not ajustable. Ordered 4 LUMERI ECO-PAR18.1. It's cheap so don't expect professional quality. Works... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn 1e bestelling bleek niet leverbaar. Geen oplossing, maar slechts een mail waarin wordt vermeld dat het bedrag wordt teruggestort. Dit gebeurde wel binnen enkele dagen. Vervolgens 3 nieuwe lam... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bedrijf doet zich voor als een Nederlands bedrijf maar wordt vanuit het buitenland verstuurd. Zeer misleidend. Twee groeilampen besteld van 100W en maar 1 ontvangen. Bericht gestuurd zodat ze... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektronik & Technologie

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Projectors van hoge kwaliteit - rechtstreeks naar de gebruiker! Bestel rechtstreeks bij LUMERI en bespaar veel geld! Bij Lumeri Europa hechten we een groot belang aan het kunnen leveren van geavanceerde AV-oplossingen voor zowel thuis als kantoor tegen...

Mangelhaft

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Great company, good service

The product was to be expected low quality, one broke down during shipping. They send me a new one for free.
After looking around they offered the same product for 40% less!
Will buy more in the future even if it's lower quality 😁👍

30. August 2022

SQ200 geen goed product.

Het product (SQ200) voldoet niet aan mijn verwachtingen. Ziet en voelt er heel goedkoop uit, naar mijn mening geen 50,- waard. Ook de functionaliteit is op zijn zachts gezegd bagger. De eurostekker die erbij zat geleverd werkte niet en heb hiervoor een andere moeten kopen. Ook als je hem ophangt gaat hij scheef hangen omdat de eurostekker aansluiting aan de zijkant en het gewicht duwt hem aan die kant naar beneden. 2 sterren omdat ik beter research had kunnen doen anders was het een dikke 1 ster.

4. August 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Unfortunately, there was only a very limited manual

Unfortunately, there was only a very limited manual with the possibilities of the lamp.

13. Juli 2022

Hi Eric,

I can understand that you are missing some information in the manual. :(

I would strongly recommend that you contact our customer service at service@lumeri.nl regarding this matter.
Our customer service will be ready to assist you with a solution.
We will be able to help you got the most out of your new lamp. :)

We will look forward to hear from you and find a good solution to the issue.

Arrived, some questions

Arrived, lamp is bigger than I expected :)

I was wondering, how much lux or lumen does the 40 watt ABS40 led bulb give? Is it still useful when hanged 1 meter above the plant?

And in what unit does the 3-in-1 light meter measure the light? It ranges from 0 to 2000 something.

3. Juni 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede movingheads voor leuk geld!

Mooie moving heads voor een erg strakke prijs! Vergelijkbaar met de beams mhl 70
Alleen een stuk goedkoper.

Zijn iets langzamer, maar een grotere lichtopbrengst! En dat voor minder dan 60 euro.

Lumeri is geen Nederlands bedrijf, maar erg nette service! Werd erg snel en vriendelijk gereageerd.

Als ik weer wat nodig heb, ga ik hier zeker bestellen!

5. Mai 2022

goede service

Lumeri is een bedrijf die service voorop stelt.
Laatst artikelen besteld en kwamen niet aan na een week. Dit gemaild naar Lumeri en direct actie ondernomen om de bestelling nog een keer te sturen.
Deze is wel aangekomen.
Hulde. Goede service

5. Mai 2022

Goede prijs/ kwaliteitverhouding

Goede prijs/ kwaliteitverhouding. Jammer dat de handleiding een beetje onduidelijk is (hoe krijg ik mijn movinghead op sound mode gezet?) maargoed hier kan Lumeri zelf niks aan doen.

Verder is het goed om te weten dat dit bedrijf in Denemarken zit en niet in Nederland. Bestelling duurt ongeveer 5 werkdagen voordat het er is, maar dat is prima voor die prijs.

3. Mai 2022

LUMERI F560 BEAMER

Snelle levering, ziet er mooi uit.
Bij plafondmontage wel wat moeilijker in te stellen, maar niet onmogelijk.
Mooi beeld, de ruimte moet wel voldoende donker zijn om optimaal beeld te hebben.
Beduidend stiller dan onze voorgaande beamer!
Algemene conclusie: prijs - kwaliteit super!

3. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I dont have it until Now

30. April 2022

Hi Zoltan,

I am sorry to hear that you are yet to receive your package. :(

Our customer service have contacted you regarding the delivery of your package to find a solution for you.
We can see that a housenumer was missing from your order and your package is therefore yet to be delivered.
Our customer service have therefore offered to send a new package as soon as we have the correct address for the delivery.

We are happy that we managed to find a solution to the issue and can ensure that you receive your order as quickly as possible.

Lumeri.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3 x Lumeri proline 200 gekocht.

3 x Lumeri proline 200 gekocht.
Na 1 maand branden van de led-lampen breken de trafo’s inwendig af en vallen naar beneden.
Dit is gevaarlijk en slecht voor de warmte afvoer.
Ik had meer van dit product verwacht!
Mvg Robert

Mvg Robert

13. April 2022

Hi Robert,

I am sorry to hear that you are experiencing problems with your lamps. :(

Our customer service will be ready to assist you with a solution.
Your lamps are still covered by our 3-year guarantee and we will therefore be able to either send a replacement lamp or issue a refund.

We will look forward to hear from you and find a good solution to the issue.

---

Hallo Robert,

Het spijt me te horen dat u problemen ondervindt met uw lampen. :(

Ik raad je ten zeerste aan hierover contact op te nemen met onze klantenservice via service@lumeri.nl.
Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen met een oplossing.
Uw lampen vallen nog steeds onder onze garantie van 3 jaar en daarom kunnen we u een vervangende lamp sturen of uw geld terugbetalen.

We kijken ernaar uit van u te horen en een goede oplossing voor het probleem te vinden.

Met vriendelijke groet
Lumeri

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr