Fonecta Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Herkästi särkyvät tuotteet oli pakattu pelkkää muoviseen lähetyspussiin jota Postnord oli retuuttanut huolella. Viiltoja oli ympäri pakkausta. Smart Android moduuli on todella huono. Kaatuilee vä... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tilasin, olen odotellut kaksi viikkoa pakettia, jonka tulemiseen luvattiin 3-5 päivää. Olen lähettänyt jo kahdesti sähköpostia eikä kukaan vastaa. En laittaisi rahojani toista kertaa tähän puljuun, en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok, tilasin kaksi kertaa kasvivalon Lumeri.fi:sta. Kasvit tykkää. Ainoastaan valitettavaa on se että tulee ulkomailta ja siten menee postin kuljetettavaksi. Se on ongelma, koska se menee postilla kau... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tosi paha asiakaspalvelu, odotan 6 päivä pakateni , kysyin apua, mutta Andres et voi auttaa, hän lähetä mulle vänhä track numero, hän ei vastannut koko päivä. 4 päivä mä kirjoitan hänelle ja ei tapaht... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Löydä henkilöt, yritykset, palvelut ja puhelinnumerot yhdestä hausta tai tutustu Fonectan tarjoamiin kattaviin digitaalisiin markkinointipalveluihin.

Kontaktinformationen

(38)

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Älä vain maksa myöhässä

Yrityspuolella perintä on Fonectalla lähes huijausta. Maksat laskun vähän myöhässä, ok. Viivästyskoron muutamalle eurolle tulee etanapostissa maksuvaatimus jossa "vakiokorvaus" 20euroa ja "maksuvaatimuskulu" 60euroa. Onnistut maksamaan senkin vähän myöhässä, ok. Maksuvaatimuksen viivästyskorko-osuudelle tulee trattauhkaisen maksuvaatimuksen kulu 55euroa. Näin kolmensadan laskulle tulee hintaa 450euroa. Yleensä firmat laittavat ihan vain korkolaskun jos maksoit myöhässä, eikä korkolaskua 80 euron lisäkululla. Perintää hoitaa Myntro Collect Oy

12. Juni 2026

Varoitus fonectan asiakkaille

Varoituksen sana fonectan asiakkaille.

Olen irtisanonut Fonecta Connect (silloin Fonecta Kontaki) -palvelun tammikuussa 2021. Sain sähköpostilla kirjallisesti irtisanomisesta vahvistuksen ja koska uusi tilauskausi oli ehtinyt juuri alkaa sovimme, että sopimus päättyy automaattisesti tämän kuluvan kauden loppuun.

Fonectan asiakaspalvelija sanoi tuolloin, että soittavat minulle vielä ennen kauden päättymistä johon vaadin kirjallisesti vielä vahvistuksen, että jos minua ei saada puhelimitse kiinni, niin tämä ei voi olla peruste sopimuksen jatkumiselle, vaan se päätetään joka tapauksessa.

Vajaa vuosi kului ja uusi lasku tuli, kului seuraava vuosi ja taas uusi lasku tuli. Meillä vaihtui yrityksessä ostolaskujen tarkastuksen vastuuhenkilökin tuon 2021 tammikuun jälkeen ja uudella tarkastajalla nämä laskut olivat menneet läpi koska oli varmistanut vuoden takaisesta, että kyseinen lasku on ollut toistuva ja edellistä vuotta vastaava. Laskuja tuli vuoteen 2026 tammikuuhun asti kunnes yhtiökumppanini silmään pisti tämä lasku ja kysyi minulta, että eikö minun pitänyt irtisanoa tämä palvelu jo vuosia sitten. Näin muistelin itsekin tapahtuneen.

Aloin selata Fonectan ja minun välisiä sähköposteja, koska tiesin itsestäni, että vaadin aina saada kaikki irtisanomiset ja sopimukset kirjallisena itselleni. Ja niin tälläkin kerralla, mustaa valkoisella Fonectalta minulle löytyi tästäkin irtisanomis puhelinkeskustelusta.

Mitään hyvitystä eivät Fonectalta meille päin näistä väärin laskutetuista laskuista luvanneet, koska heidän mielestään olimme hyväksyneet väärin laskutetut laskut maksamalla ne.

Hyväntahdon eleenä ehdottivat meille, että nyt tammikuussa 2026 tulleesta laskusta meidän ei tarvitsisi maksaa kuin puolet ja voitaisiin rajata palvelu vain puolivuotiseksi. Tämä siksi, koska taas uusi kausi oli juuri ehtinyt alkaa ennen laskun toimitusta.

En hyväksynyt tätä enää ja pitkien keskustelujen jälkeen tekivät laskusta hyvityksen ja sopimus päättyi heti.

Olkaa siis tarkkana Fonectan kanssa, saattavat laskuttaa teitä vaikka olisitte irtisanoneet sopimuksen. Heidän mielestään irtisanomisella ei ole merkitystä jos maksatte irtisanomisesta huolimatta lähetetyn laskun.

10. Februar 2026

The service is useless

The service is useless, they sell things you dont need or dont work. Hard to get in contact and then they auto renew your subscription for one year.. Stay away from Fonecta!

22. Oktober 2025

Todella pettynyt

Todella pettynyt. Ei kannata tilata mitään tästä puljusta. Myyvät kiinalaisia liian pienikokoisia tuotteita. Jos yrittää palauttaa tuotteen, eivät vastaa.

1. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Edulliset valaisimet nopeasti

Tilasin klipsivalaisimia kasvilampuiksi, olivat erittäin edullisia (reilu 5e/kpl). Saapuivat nopeasti viikon sisällä. Valaisimet sopivat täydellisesti kasvilampuiksi, sillä niiden vartta pystyy taittamaan sopivaan asentoon. E27-kantaan sopii hyvin Airamin spottikasvilamppu.

10. Oktober 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ei niin hyvä mitä olisin odottanut.

Smart Android moduuli on todella huono. Kaatuilee vähän väliä ja siihen ei saa asennettua Disney+ sovellusta. Eli se oli aika turha ostos. Olisi riittänyt että olisi pelkän videotykin ostanut.

Videotykki toimii sentään niin kuin pitääkin. Tosin on super äänekäs. Koulun videotykit on paljon hiljaisempia. Tosin ne on hieman laadukkaampia kuin mikä tämä on. Ostin kun oli tarjouksessa.

16. September 2023

recommended for the price

The projector is surprisingly good for the price. It has quite good contrast and details even in a lighter surroundings. My only disappointment is the noise of the air fan which is quite loud

26. Mai 2023

Tosi paha asiakaspalvelu

Tosi paha asiakaspalvelu, odotan 6 päivä pakateni , kysyin apua, mutta Andres et voi auttaa, hän lähetä mulle vänhä track numero, hän ei vastannut koko päivä. 4 päivä mä kirjoitan hänelle ja ei tapahtui mitä

13. März 2023

Lumeri.fi:sta kasvivalo

Ok, tilasin kaksi kertaa kasvivalon Lumeri.fi:sta. Kasvit tykkää.
Ainoastaan valitettavaa on se että tulee ulkomailta ja siten menee postin kuljetettavaksi. Se on ongelma, koska se menee postilla kauimpaan pisteeseen jonnekin hevonkuuseen mahdollisimman kauas keskustasta missä bussit kulkee 20min välein ja lisäksi pitää maksaa joku lisämaksu C-vyöhykkeen lipusta (omistan jatkuvan AB -vyöhykkeen kausilipun) . Postille on ylivoimaista siirtää sitä toiseen pisteeseen

19. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr