Ik heb dit product op aanraden van een vriendin gekocht omdat zij er super enthousiast over was. Zelf ga ik het nu zomer en winter gebruiken. Ik heb net een zalfkuur voor zonneschade in mijn gezicht... Mehr ansehen
Vlak voor' t weekend mijn bestelling gedaan, en ik dacht dat' t wel na 't weekend geleverd zou worden, maar nee hoor; keurig volgende dag, perfect vetpakt binnen gekregen. Top- artikelen voor een aant... Mehr ansehen
Super snelle levering, duidelijke communicatie. Product zelf nog niet uitgetest maar tot nu toe tevreden over het bedrijf.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Lumeastore.nl streven wij ernaar om hoogwaardige beauty- en haarverzorgingsproducten van betrouwbare merken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Ons doel is om een soepele en betrouwbare winkelervaring te bieden, met snelle verzending, veilige betalingen en duidelijke communicatie in elke stap van het proces. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en behandelen elke bestelling met aandacht, zodat onze klanten precies ontvangen wat zij verwachten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal en ons supportteam staat altijd klaar om te helpen bij vragen of problemen. Bij Lumeastore geloven wij in het opbouwen van langdurig vertrouwen door uitstekende service en authentieke producten te leveren waarop u kunt rekenen.
Niederlande
- lumeastore.nl
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Niet bestellen hier. Na betaling voor een product niets ontvangen. Zelf gemaild maar weer niets. Weer gemaild, antwoord dat er voorraad op is en er binnen 2 weken weer voorraad is. Of ik nog wil, ik zeg ja. Weer weken niets gehoord, dus weer aan de bel getrokken. Dan is het antwoord dat er er ergens nog een voorraad is gevonden die dezelfde dag verzonden gaat worden. Weer gaat er een week voorbij zonder levering. Werkelijk! Nog nooit meegemaakt. En liegen ze nou over de voorraad of wat is er aan de hand? Nooit meer. Ontvang ik ook rente want een maand geleden al betaald….
Goede site
De producten op de website lijken goedkoper dan elders en ook is het de volgende dag geleverd!
Super snelle levering
Super snel in huis
Super snel in huis, perfect, dankjewel!!
Snelle verzending goed product
Snelle verzending goed product
netjes verpakt. snelle levering, overzichtelijk webshop
netjes verpakt , hele snelle service en
mooie duidelijke webshop
Goede snelle levering
Goede snelle levering, fijn product!
Amazing hassle free service from…
Amazing hassle free service from ordering till receiving. Love the quality and affordable pricing 💟
I already know what I’m ordering next.
Gelukkig aangekomen
Gelukkig aangekomen, zal hier vaker iets bestellen 👌🏻
Erg goed en je krijgt zelfs geld terug…
Erg goed en je krijgt zelfs geld terug wow 🤩
Snelle en goede levering
Ik heb al 2 of 3 keer besteld
Ik heb al 2 of 3 keer besteld. De producten worden snel geleverd en alles is van topkwaliteit. En dan is er ook nog dat cadeautje waar ik elke keer weer blij van word. Dankjewel!
Het product voor een mooie prijs…
Het product voor een mooie prijs gekocht en op tijd ontvangen.
⭐ Topservice en kwaliteit: absoluut een aanrader
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Lumeastore.nl. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor bestellen snel en eenvoudig gaat. Mijn bestelling werd bovendien razendsnel geleverd, wat natuurlijk altijd een pluspunt is.
Wat mij vooral opviel, is de hoge kwaliteit van de producten. Alles ziet er precies zo uit als op de website en voelt degelijk aan. Je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel het assortiment als de service.
Kortom, een mooie webshop waar ik zeker vaker zal bestellen!
Goede producten en snelle levering
Producten scherp geprijsd
Producten scherp geprijsd en snel verzonden! Zondagavond laat besteld en woensdag in huis, toppie! Bedankt
Attractive price and fast delivery
I am always buy at Lumeastore, they have attractive price and fast delivery. The product also good quality, for sure will buy online again!
Mijn klacht is heel netjes afgehandeld
Mijn klacht is heel netjes afgehandeld, ik kreeg een gedeelte van mijn geld terug. Fijne, klantvriendelijke partij!
Quick delivery and quick response of my…
Quick delivery and quick response of my question.
Prima!
Goede, assortiment, goede prijs. Snelle levering en leuk cadeautje erbij. Ik ga vaker bestellen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.