Een hele fijne servicr van Lumanbrands gehad. Ik kreeg een geopende en gebruikte handstomer binnen, contact gehad en gelijk hadden ze een nieuwe opgestuurd! Echt een super service! Heel fijn contact g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top bediening snelle reactie en oplossing. Er zat ineens een schuur in de darm en Luman gecontracteerd en ze waren heel snel om te antwoorden, vlot vriendelijk en ook oplossings gericht. 👌💯 w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had hulp nodig met de levering en werd zeer vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Het apparaat werkt goed, al is het even wennen hoe deze best gebruikt wordt, bijvoorbeeld om... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Luman is een toonaangevende aanbieder van huishoudelijke apparaten die chemievrije schoonmaak mogelijk maakt. Geniet van eenvoudig onderhoud met onze duurzame schoonmaakoplossingen.
Hilleweg 93, 4464 JA, Goes, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
I ordered the LUMAN 12 in 1 Stoomreiniger n Handstomer V1 mainly to help with a bed bug problem, but the first unit I received turned out to be faulty. I contacted the company, and they responded quickly and kindly, showing a lot of understanding for the inconvenience. Since my situation required a faster replacement than they could offer, they offered to send me an extra garment steamer as an apology, which I appreciated—though I did have to follow up once to actually receive it.
The replacement steam cleaner works well and has been very helpful so far. I’m satisfied with both the product and how the company handled the issue. Overall, a positive experience and good value for the price.

Antwort von Luman
Vriendelijk personeel en ervaren prima kwaliteit en een snelle levering

De stomer wordt goed heet en geeft veel stoom af. Met 1 tankje doe je best lang

Antwort von Luman
Goed product, snelle levering en goede service!

Antwort von Luman
Positief verrast door de Luman stoomreiniger. Goede kwaliteit en doet wat je ervan verwacht, nl. goed en grondig reinigen. Het fijne is ook dat je (warm) water en schoonmaakmiddel uitspaart.

Antwort von Luman
Ik ben nog steeds heel erg blij met de stoomreiniger. Ik wist even niet hoe iets werkte. Werd super goed geholpen. Heel erg klantvriendelijk. Goede service!
Toppers!

Antwort von Luman
Alles snel geleverd.en het werkt fantastisch ben er heel tevreden over

Antwort von Luman
Door de vele nep verkoop websites even getwijfeld, maar het product gewoon goed en snel binnen gekregen. Ze versturen het met track & trace, dus ook extra fijn!

Antwort von Luman
Na enkele maanden gebruik te hebben gemaakt van de stoomreiniger V1 kregen we te maken met problemen. Het apparaat werd te heet bij het handvat, zette uit en lekte water. Direct contact opgenomen met Luman via Instagram, de situatie uitgelegd en we kregen vrijwel direct een nieuwe opgestuurd (+ een kledingstomer). Heel fijn het makkelijke contact en het snelle handelen naar een oplossing!

Antwort von Luman
Na de melding van een probleem met de stoomreiniger, kreeg ik heel snel een reactie en de afhandeling van het probleem was nog beter. Ik kreeg een nieuw apparaat gestuurd. Wat een top service!!

Antwort von Luman
Werkte goed waar ik hem voor gebruikte. Werd er blij van👍

Antwort von Luman
Vorige week de stoomreiniger gekocht. De reiniger werkt prima. Maar de borstels zijn niet van goede kwaliteit en worden nu al minder. Ik heb al gekeken naar nieuwe borstels, maar dat is best een duur grapje. €20.
Goede reiniger, slechte kwaliteit borstels. Wellicht beter een ander merk kiezen

Antwort von Luman
Ik heb de stoomreiniger gister besteld en hij was vandaag binnen.
Communicatie rond de bestelling was goed en duidelijk.
Ik heb het meteen geprobeerd. Hij is goed, snel met opwarmen, simpel in gebruik. Enkel handvat kon beter ontworpen worden. Hij is een beetje onhandig in hand maar in het algemeen goed product .

Antwort von Luman
Het bestellen en de verzending gingen vlot en correct. Het product op zich werkt echt niet zoals gewenst; de stoom komt uit alle kieren doordat de onderdelen niet goed op elkaar aansluiten.

Antwort von Luman
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.