Vi bestilte luksusbuffe hos Grindsted afdeling. Det var super lækkert og meget flot elegant anrettet, der var noget for enhver anrettet. Maden blev leveret til tiden og da vi afleverede varmekas... Mehr ansehen
Simpelthen verdensklasse! Fantastisk kundeoplevelse fra bestilling, afhentning og aflevering. Alt er bare virkeligt gennemført og gennemtænkt, anretningen af maden ved ud af huset køb er aldrig... Mehr ansehen
Lucullus gjorde det igen 🤗 Fik det lækreste mad til vores søn´s konfirmation, smagfuldt, lækkert anrettet og alle vores gæster var blæst bagover af begejstring, og alle skulle vide hvor maden var fr... Mehr ansehen
Nød sidste weekend en fantastisk 3 retters buffet til vores søns konfirmation. Det var super lækkert, leveret præcis til den aftalte tid, og i rigelige mængder :-) Havde nogle få ændringer til menue... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt var Perfekt
Alt var Perfekt. Dejlig smags oplevelse og rigeligt af Alt! Stor ROS 🥂🫠

Antwort von Lucullus
Har holdt 3 store arrangementer i…
Har holdt 3 store arrangementer i huset, og alle med forskellige temaer. Lucullus har stået for maden, og har igen levet op til forventningerne. Meget smagfuld mad og rigeligt til alle, dygtigt og professionelt personale.
De bedste anbefalinger fra Vestjyllands Andel.

En smagsoplevelse
At bestille menu fra Lucullus er en smagsoplevelse. Det er tilmed meget indbydende anrettet og rigeligt til alle. Udførlig vejledning og præcis levering. Kan anbefales til enhver lejlighed.

Antwort von Lucullus
Lucullus lever bare varen igen.
Lucullus lever bare varen igen.
Min kone og jeg holdet bryllup i weekenden i uge 19 hvor vi brugte lucullus, og maden var bare god kødet var helt perfekt tilberedt og så generelt bare lækkert ud hele vejen igenne. Gæsterne roste det meget.
Tak for og være med til og gøre vores dag helt uforglemmelig.🤗🥳

Lucullus gjorde det igen 🤗
Lucullus gjorde det igen 🤗
Fik det lækreste mad til vores søn´s konfirmation, smagfuldt, lækkert anrettet og alle vores gæster var blæst bagover af begejstring, og alle skulle vide hvor maden var fra, KÆMPE anbefaling herfra Lucullus ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Bestilte receptionsmenu som let…
Bestilte receptionsmenu som let aftensmad til min 50 års fødselsdag. Maden var anrettet flot og smagte dejligt. Jeg er især imponeret over den fleksibilitet og rådgivning jeg fik i forbindelse med min bestilling -fx havde jeg ønske om et par glutenfri alternativer og fik så fine alternativer uden beregning.
Vil klart anbefale stedet og vender tilbage
75 års fødselsdag
Luksus buffet var virkelig en god oplevelse, lækker, flot pyntet og rigelig mad til et selskab med både ældre og unge. Vi har før fået mad fra lucullus og gør det helt sikkert igen.
Else Margrete Jensen
Præcis levering
Præcis levering. Fantastisk smag. Velanrettet. Meget mad
10 ud af 5 stjerner....
10 ud af 5 stjerner....
En helt igennem fantastisk lækker omgang smørrebrød, vi siger tak for dejlig mad ❤️🇩🇰❤️
Nytårsmenu
Kære Lucullus
Vi fik nytårs-og vinmenu nytårsaften og det var hel FANTASTISK👌🏻🎉 og perfekt vejledning til anretning, så nemt👌🏻😀
Tusind tak og godt nytår🥂💥
Hilsen Vibeke Gamst Petersen, Billund

Nytårs menu …
Vi fejret nytår i Lalandia og fik jeres
Nytårs menu, den var bare et kæmpe hit , virkelig lækkert og så nemt at gå til.
Vin menuen passet perfekt dertil også.
Hilsen fam Sørensen
Ps åbner i ikke en afdeling i Randers pls.

Fantastisk mad
Fantastisk mad med 3 retter - dejligt velsmagende og lækre retter - nok af alt til vores datters bryllup / godt gået Lucullus 👍🏼☀️

Fantastisk nytænkning
Helt fantastisk smørrebrød dejligt med noget nytænkning og en fantastisk smag og sød og venlig betjening
Har netop fået konfirmations buffet…
Har netop fået konfirmations buffet leveret fra Lucullus Grindsted. Selvom der var transporttid, fik vi leveret frisk og varm mad. Der var rigeligt med mad, og vores gæster var utroligt begejstrede. Vi kommer til at bestille der fra igen, og igen…

Kæmpe anbefaling fra os
Vi fik forårsmenuen sammen med vores gæster i går. Virkelig lækkert og der var masser af mad, pænt anrettet. Det var første gang vi prøvede jer, men bestemt ikke sidste👍.
Fremragende mad til vores bryllup
Vi fik mad fra Lucullus til vores bryllup. De havde fremragende service og var åbne for, at vi satte et personligt præg på menuen.
Maden var super god, og der var rigeligt af den.
Vi fik luksus-buffeten, men den blev serveret på tallerkener i stedet, og Lucullus var super hjælpsomme med at gøre den klar til dette.
Kuvertprisen var virkelig god - en kraftig anbefaling herfra.

Nytårsmenu 2022
Nytårsmenu 2022
Rigtig god mad men for små portioner. Især maden til børnene var mangelfuld.
Udover det så komme de 2 mdr senere og mangler betaling på trods af at man har modtaget en kvittering for betaling på mail.
Sagen er afklaret men syntes det er dårlig service og vil fremover ikke benytte Lucullus eller anbefale dem.
God smagsoplevelse men forvent små portioner!
Vi har netop fået årets julebuffet fra Lucullus. God smagsoplevelse ingen kritik der, men ganske enkelt for lidt mad pr. gæst. Vil anbefale at man bestiller 2-3 ekstra portioner til et selskab på ca. 10 gæster.
Smagen er selvfølgelig det vigtigste, men for lidt mad til en julefrokost er som værter, bare en lidt træls oplevelse at stå med. Derfor 3 stjerner!

Antwort von Lucullus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.