Lucas Designs Bewertungen 5

1. Webdesigner
  2. Grafikdesigner
  3. SEO-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lucas Designs handler det ikke bare om hjemmesider – det handler om at skabe en digital oplevelse, der afspejler dig og din forretning. Vi hjælper virksomheder, solo-selvstændige og ildsjæle med at få en hjemmeside, der ikke bare ser godt ud, men også gør det nemt for dine kunder at finde vej og få lyst til at blive hængende. Vi tror på, at det bedste design opstår i mødet mellem funktion og æstetik – og i den gode samtale. Derfor starter vi altid med at lytte. Hvad har du brug for? Hvad drømmer du om? Hvad skal din hjemmeside kunne? Når vi har svaret, tager vi det visuelle håndværk og den tekniske viden i brug for at bygge en løsning, der ikke bare fungerer, men som giver mening for dig og dine kunder. Og undervejs sørger vi for, at processen er tryg, overskuelig og måske endda lidt hyggelig. Kort sagt: Vi designer hjemmesider med hjertet – og med øje for detaljen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Ny hjemmeside

Trine er enormt empatisk, lyttende og dygtig til at se helheden og finde kernen af udtrykket på f.eks. en hjemmeside, der afspejler fint, hvad virksomheden gerne vil udtrykke og stå for. Desuden er hun dygtig til at finde og skabe et udtryk, som også adskiller sig fra øvrige hjemmesider.
Lucas-designs.dk får min varmeste anbefaling.

27. März 2026
Lucas Designs-Logo

Antwort von Lucas Designs

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget 🙏

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig og få lov til at dykke ned i det udtryk, du gerne ville skabe.

Tak for tilliden og for samarbejdet 😊

Helt ny hjemmeside..

Jeg har samarbejdet med Trine fra Lucas-designs om at give min hjemmeside et helt nyt udtryk. Trine er både god til at lytte og til at komme med indput om muligheder og begrænsninger. Arbejdet er samvittighedsfuldt lavet og jeg føler jeg er endt med en meget bedre side en min oprindelige.

7. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og dygtig hjælp hele vejen igennem!

Trine har hjulpet mig med alt muligt gennem tiden; alt fra design og sparring til opsætning og support på små tekniske detaljer, jeg aldrig selv ville have fundet ud af. Hun er fagligt skarp, men også virkelig behagelig at samarbejde med. Hun følger op på tingene, og jeg følte mig tryg i processen og kunne mærke, at hun havde blik for både det visuelle og det praktiske.
Jeg kan kun anbefale hende, hvis du har brug for sparring, design eller bare hjælp til din hjemmeside!

18. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trine hjalp mig med at få styr på min…

Trine hjalp mig med at få styr på min noget kaotiske hjemmeside, så den fremstod overskuelig og indbydende. Netop fordi mit virke stikker i tusind retninger var hun rigtig god til at skabe orden og give hvert element sin helt rette eksponering. Jeg har endda fået tilbagemeldinger fra “kunder” der siger, at hjemmesiden giver dem lyst til at lære mig bedre at kende – og det er jo det allerbedste, man kan ønske sig!"

7. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trine rammer plet i både stil og funktionalitet

Jeg har brugt Trine og Lucas Designs til at give min hjemmeside et løft. Det var en virkelig god oplevelse. Trine lytter og forstår, og formår at løfte både udtryk og funktionalitet. Hun leverer ikke blot det man ønsker, men endnu mere. Fordi hun kan se detaljerne, hun ved hvordan det bliver lækkert og hun har gjort en dyd ud af at ramme min stemning og stil. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Trine og det gør jeg meget gerne en anden gang.
En helt klar anbefaling herfra.*****

4. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr