L'OYÉ Cosmetics Bewertungen 435

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb altijd moeite met lipstick maar deze ethereal touch lipstick mirage vindt ik zo geweldig, smeert gemakkelijk en blijft lang zitten, de kleur is prachtig en ga zeker ook een ander kleurtje uitpr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onlangs een bestelling geplaatst waaronder 3 samples voor een minerale foundation. Helaas zat de juiste kleur er niet tussen, waardoor ik de lichtste kleur nog graag wilde bijbestellen. Helaas komt e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toen ik kennis maakte met L’OYÉ stond ik er versteld van hoe mooi deze artikelen zijn en goed het blijf zitten. de kleuren van de oogschaduw, eyeliner heel mooi van kleur zijn.ook de combi’s zijn heel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De aankoop van mijn L’OYÉ producten is als een 🥳 De meedenkende verkoopster die advies geeft, het kunnen uitproberen van de producten en al helemaal fijn dat je als klant gewaardeerd wordt middel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kosmetikgeschäft
  2. Kosmetikproduktehersteller
  3. Parfum- und Kosmetikanbieter
  4. Kosmetikindustrie
  5. Kosmetikgroßhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij L'OYÉ Cosmetics, waar we geloven dat schoonheid verder gaat dan alleen de buitenkant. Onze missie? Vrouwen laten stralen, zowel van buiten als van binnen! We willen niet alleen dat je er geweldig uitziet, maar vooral dat je je fantastisch voelt. Bij L'OYÉ draait alles om selflove. Onze producten zijn niet zomaar make-up, het is alles wat je nodig hebt om je elke dag speciaal te voelen. Met meer dan 600 verschillende kleuren oogschaduw zijn we wereldwijd de grootste. Onze filosofie? "Beauty begins the moment when you decide to treat yourself." We willen dat je jezelf elke dag verwent en dat je straalt van binnen.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

435 Bewertungen

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering kwam snel

Levering kwam snel. Maar als je via de mail een vraag stelt over een product omdat deze een bijtend gevoel geeft op je lippen krijg je helaas geen reactie

25. Februar 2025

Hi Anita,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd is! We hebben even in onze mail gekeken, maar we kunnen helaas geen bericht van jouw naam terugvinden. Het spijt ons als er iets is misgegaan in de communicatie. Zou je opnieuw contact met ons willen opnemen? Dan kijken we graag met je mee en zoeken we samen naar een oplossing!

Toppers

Fijne make-up, veel keus, soms teveel 🙈, super fijne en zeer behulpzaam personeel in de winkel, ze willen je altijd helpen met hun adviezen en tips.

11. Februar 2025

Gewoon top

Het zijn gewoon goede en fijne producten!

13. Februar 2025

Hi Gerda,

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 We zijn zo blij dat je tevreden bent met onze producten. Fijn om te horen dat ze goed en fijn voor je werken!

Geweldige producten, service & winkel

Afgelopen weekend in de winkel geweest in Eindhoven, fantastisch goed geholpen door een medewerker! Ik weet helaas haar naam niet, maar ik heb een eczeemhuid en ze heeft enorm goed advies gegeven! Door haar advies en de juiste producten is hier niets meer van te zien! Ook koos ze voor mij echt de perfecte kleuren uit, ik ben ook nog al een twijfelkont maar deze dame nam echt de tijd voor mij en genoot hier ook zichtbaar van!
Ik ben later die dag zelfs nog teruggegaan om nog iets te kopen!
Echt een hele fijne ervaring! Ik raad het iedereen aan zowel de producten als de service!

15. Februar 2025

Hi Liselotte,

Wat een fantastische review, dank je wel! 💕 We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Eindhoven en dat de producten zo goed voor je werken! Het doet ons goed om te weten dat je medewerker de tijd voor je heeft genomen en je precies de juiste producten en kleuren heeft aangeraden. Wat een mooi compliment! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Producten zijn echt goed

Producten zijn echt goed, ben er echt blij mee. De service met post.nl is een drama ... De klant kan wachten tot het pakketje boven water komt het gaat ocharme over 58 euro. Slechte service... jammer!!

17. Februar 2025

Hi Ann,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je blij bent met onze producten! 💕 We begrijpen dat het erg vervelend is als een pakketje niet op tijd aankomt. Helaas hebben we geen invloed op de bezorging door PostNL, maar gelukkig hebben we een geweldige klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen mocht iets niet naar wens zijn. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag met je mee naar een oplossing!

Blij met l'oyé

Heel fijne producten die doen wat ze beloven en je een zichtbaar mooiere uitstraling geven. Ben er erg blij mee.

15. Februar 2025

Hi Miriam,

Wat geweldig om te horen! 💖 We vinden het fantastisch dat onze producten je een mooiere uitstraling geven en dat je er zo blij mee bent. Dank je wel voor je lieve woorden!

Hele slechte service

Hele slechte service. 4 uur in de auto gezeten. Advies gevraagd en de mederwerker alles laten verzamelen. Bij thuiskomst zat er een verkeerde kwast in. Netjes gebeld of ik het op mag sturen. Onmogelijk. Moest even terug komen naar de winkel. Meer dan 300 euro uitgegeven. De telefoniste zei dat ik het zelf had moeten zien. Ik geef aan dat ik juist naar de winkel kwam omdat ik niet wist wat ik nodig had. Moest ik maar even een nieuwe kwast online bestellen en betalen . Die andere kon ik dan gewoon houden. Eens maar nooit meer.

11. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals altijd super mooie kleuren

Zoals altijd super mooie kleuren. Er was helaas 1 stuk maar na een mailtje krijg ik een nieuwe toegestuurd. De service is zo enorm goed. Heel blij met dit make-up merk en de mensen achter het merk❤️

5. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Enorm teleurgesteld in L’OYÉ

Enorm teleurgesteld in L’oyé. Altijd fan geweest van de producten maar de klantenservice laat te wensen over. Tevens worden de producten zonder verpakking verstuurd en zijn dus los niet goed bruikbaar. Hier is niet op gewezen.

23. Januar 2025

Verschrikkelijke minerale make up

Vol verwachting zat ik te wachten op mijn minerale make-up , een paar dagen ervoor had ik de kwasten gekocht .. ik was er klaar voor ! Volgens voorschriften volgde ik de opbreng methoden en toen ik klaar was zag ik er uit als een gekreukelde krant en leek 10 jaar ouder . In paniek appte ik de beauty deskundige . Zij vertelde mij dat mijn dagcrème misschien niet goed was . Ik kreeg een hele lijst opgestuurd wat niet in mijn dagcrème mocht zitten als ik met minerale make up werkte. Gelukkig had ik de goede dagcrème met een verkeerde uitwerking van de minerale make up. Heel veel mail verkeer gehad over het terug geven van de producten . Helaas dat kon niet meer . Een dure les voor mij . Kijk uit voordat je hier mee begint . Koop eerst kleine potjes of laat je opmaken in de winkel . Je schrikt je namelijk rot als het verkeerd uitpakt . Voor mij geen l’oye meer … ik hou me bij mijn eigen vertrouwde make up routine van Charlotte tilbury

24. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede minerale make-up.

Zeer goede minerale make-up.
Van foundations, primers en concealers heb ik al meerdere kleuren (afhankelijk van winter en zomer)
Ook prijs/kwaliteit zeer tevreden.
En.de service is top.

27. Januar 2025

Semi-Permanent Stylo vs Browcode

Gebruik normaal de Semi-Permanent Makeup Stylo Nude Brow, dacht nieuw produkt te gaan proberen nl Browcode Eyebrow Micro Stylo, maar eerst advies gevraagd over de kleur. Wilde nl wel dat de kleur overeen zou komen. Dus na telefonisch contact & advies besteld, de kleur zou nl overeenkomen. Bij ontvangen van de bestelling blijkt de kleur totaal niet overeen te komen, veel meer oranje tinten, dus onbruikbaar voor mij en €19.95 weg. Dikke jammer dit! :-( Bij navraag voor passende oplossing, niet thuis!

22. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kleur die je niet mag missen Moon en…

De kleur die je niet mag missen Moon en de perfecte kwast aangeschaft

3. Januar 2025

Hi Jacqueline,

Bedankt voor je review.

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de kleur Moon en de perfecte kwast! Moon is ook een van onze absolute favorieten, dus we begrijpen helemaal waarom je er zo enthousiast over bent. We hopen dat je er heel veel plezier van hebt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De makeup laat zich super goed…

De makeup laat zich super goed verwerken en echt iedereen kan een mooie look maken

20. Januar 2025

Hi Sandra,

Wat een geweldige review, dank je wel! 💕 We vinden het fantastisch om te horen dat onze make-up zo makkelijk in gebruik is en dat iedereen er een mooie look mee kan maken. Dat is precies waar we het voor doen! Veel plezier met je producten en we hopen je snel weer te mogen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik zag dit merk op tiktok voorbij komen…

Ik zag dit merk op tiktok voorbij komen en het had al mijn interesse gewekt. Vervolgens zie ik dat er een winkel in Eindhoven is, ideaal! Ik wilde graag weten welke concealer ik nodig had, in welke kleur. Er stond een meid in de winkel die iedereen goed uitleg gaf over de producten, ondanks de drukte bleef zij beleeft en gaf zij iedereen de aandacht. Het product zelf werkt zoals ik op sociale media voorbij zag komen. Wat een top product! Binnen 5 minuten ben ik met mijn make up klaar en het lijkt alsof ik er veel tijd aan heb besteed. Zeer tevreden over dit product!

12. Januar 2025

Hi Anouk,

Wat een leuke review, dank je wel! 😊 Superleuk dat je ons via TikTok hebt ontdekt en dat je daarna onze winkel in Eindhoven hebt bezocht. We zijn blij om te horen dat je zo goed geholpen bent, zelfs tijdens de drukte. Ons team doet altijd hun best om iedereen persoonlijke aandacht te geven, dus het is fijn dat je dat hebt ervaren. En wat geweldig dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet! Binnen 5 minuten klaar én er fantastisch uitzien—precies waar we voor staan. 💕

Team L'OYÉ

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr