Lovitwickeddreads Bewertungen 71

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu voor de tweede keer dreads laten zetten en er wordt goed mee gedacht met mijn wensen. Super lief dat ze zelfs van te voren lekker even de kachel al had aangedaan dus het was behaaglijk warm binnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je word daar zo liefdevol ontvangen 🩷 Gezellige sfeer en de dreads zijn amazing !! Diana zelf is een geweldige vrouw gewoon , al met al 100% een aanrader als je geweldige dreads wil en super gezet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele lieve schat, die de mooiste creaties maakt. Vakvrouw en bovendien mega gezellig. Anderhalf uur rijden meeeeeer dan waard. 🩷

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Voor een set prachtige dreads ,gemaakt hoe jij het wil hebben, ben je bij ons aan het juiste adres! Ook voor installatie van de dreads en leuke en unieke hebbedingetjes zoals kaarsen, edelstenen, tarotkaarten enzovoort, kan je hier je hart ophalen! Altijd tijd voor een gezellig praatje en bakkie koffie of thee. Wees welkom en geniet van je me-time en ga naar huis met een nieuwe look!

4.8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Zeker aan te bevelen

Goede uitleg gekregen over hoe je de drads moet behandelen en blijven supergoed zitten.

6. November 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Fijn dat je het prettig hebt ervaren😘

Love it!

Ontzettende fijne ruimte fijne sfeer, goed advies en de dreads zijn ontzettend mooi gemaakt en zaten er ook heel snel in!
Ik ga nooit meer ergens anders heen.

18. Dezember 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Hahaha was ook erg gezellig! Dank jullie wel❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lang op zoek geweest naar iemand die…

Lang op zoek geweest naar iemand die dreads kon zetten, maar waar het ook een kosten versus kwaliteit is.
Nou meer was het nog ..wat is het een fijne vrouw. Ze stelt je meteen op je gemak, het voelt als thuis. Je praat ondertussen gemakkelijk weg met elkaar.
En ze is zelf erg gericht op juiste verdeling, erg kundig.
Ik kom zeker terug

9. Dezember 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Superlief! Dank je wel en altijd welkom😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren bij deze topper geweest om…

Gisteren bij deze topper geweest om mijn dreads te laten zetten. Na eerst koffie en een muisje ( anders raakte je ze niet kwijt🤣) in een record tempo de dreads gezet . En wat hebben we een lol gehad.
Meis ...je ziet me zeker snel weer. Een dikke 10 voor jou 😘

8. Dezember 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Ja lekker, nu moet ik ze zelf op m'n heupen smeren. Bedankt!😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Diana is echt een pro in haar vak

Diana is echt een pro in haar vak. Vandaag voor het eerst mijn haar gedaan bij haar en nog nooit ben ik zo tevreden geweest. In een woord, geweldig!
Over aantal weken ben ik weer terug voor herhaling. Kwaliteit is ook fantastisch, haar voelt zacht aan.
Diana i love it, dankjewel!!!

18. November 2025

Graag gedaan Katja😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor de eerste keer geweest!

Voor de eerste keer geweest!
En dat gaan meerdere keren volgen
Wist niet goed welke kleuren ik wilde maar daar hoef je je geen zorgen over te maken, er word zo fijn met je meegedacht! En de juiste kleuren worden voor je gemaakt!
Alles word met liefde uitgelegd en je kan alle vragen stellen die je wilt.
Daarnaast ook erg belangrijk word je warm ontvangen en is het super gezellig.
Het resultaat is fantastisch 🥰

5. November 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Fijn dat je het zo ervaren hebt😘

Wat een ervaring! ❤️🥰❤️

Wat een ervaring!! Mijn eerste set. Eerst een warm welkom met een heerlijk bakkie. Toen aan het werk. De kleur die ik had uitgekozen was in het echt een beetje saai dus Diane kwam met allerlei toffe oplossingen waardoor er een veel gavere set kwam. Met 2 uurtjes zat alles er al in. Heel gezellig gekletst en heel veel gelachen. Ik heb er een eind voor gereden maar ik kom vast weer terug. Nu eerst maar even wennen aan mijn mooie nieuwe bos haar ❤️ dankjewel Diane!!!!

21. Oktober 2025

Lief! Maar was ook echt gezellig! Bedankt❤️

Erg blij!!

Super fijne afspraak gehad. Een uur gereden voor mijn eerste set dreads. Warm ontvangen. Denkt mee met de kleuren. Erg veel keuze ook. Gezellig en weet heel veel van dreads.
Ik ga zeker terug!!

25. September 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Fijn om te lezen! Ik verheug me er op😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lieve vrouw die weet wat ze doet

Lieve vrouw die weet wat ze doet, leuke dreads heeft en je zelf ook input kan leveren als je iets anders aan de dreads wilt (qua kleuren of samenstelling). Oh ja en ze heeft ook nog een giga fijn luisterend oor!

12. September 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Thanks! Fijn dat je het zo positief ervaart🖤

Het is een top wijf.

Als je bij lovitwickeddreads komt krijg je een huiselijk gevoel. Je krijg gelijk wat te drinken. Krijg goede informatie over wat te doen en te laten qua dreads. Ook de gezellig kost daar geen tijd. Ben alleen maar vol lof. Je bent een tof wijf.

11. September 2025

Dank je wel lieve Anja😘

Droom uitgekomen

Damn... hoe ga je het uitleggen. Na ja. 5 sterren. .
☆Super mooie en aparte dreadsets.
☆ Goede uitleg vooral als je het spannend vind zoals ik dat vond.
☆ zaten er super snel is.
☆ gezellige babbel.
☆ Prijs technische ook helemaal top.
Na dat zijn 5 sterren Diana je bent een ster. Maar kan er maar 5 geven. Jij bent 6. Thanks mijn droom is uitgekomen.

8. September 2025

Haha gek ding! Ik heb genoten van je. Bedankt😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste ervaring met dreads en wat…

Mijn eerste ervaring met dreads en wat was het tof!
Ben zo blij met mijn haar😍
Het is voor mij een uur rijden, maar zeker weten waard!
Tot volgende keer🖤🖤

21. Juli 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Fijn om te lezen! Geniet van je vette look!😘

Zooo blij

Vandaag voor het eerst dreads laten zetten. Ik voelde mij gelijk erg welkom bij Diana. Ze heeft een set naar mijn smaak aangepast en hij is echt fantastisch geworden. Mooie kleuren met veel details. Het inzetten ging vlot en ik ben enorm blij met het resultaat!

Antwort von Lovitwickeddreads

Goed om te lezen! Veel plezier met je mooie look🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij, vette aanrader!

Super fijn contact, hele leuke sociale vrouw.
Prachtige dreads voor mij samengesteld zoals ik het wou. Niks anders dan een dikke 10! Ik ben super tevreden en kom zeker gauw terug. Bedankt!

Antwort von Lovitwickeddreads

Geniet ervan en dank je wel😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt wat een toppertje...

Echt wat een toppertje.... in 2 uur tijd heel mijn hoofd vol met prachtige dreads !!
Super gastvrij en heel gezellig.
Ik kom zeker terug 🥰

Superleuk!! Altijd welkom!😘

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een waar feestje!!

Het was een waar feestje!!
Voor het maken van de afspraak , prettig contact , snelle reacties en fijn mee denkend.
Vanavond een prachtige set ingezet gekregen, met wat tips en trucs hoe de dreads mooi te houden. Super verzorgt , innerlijk en uiterlijk en met een blije ik weer richting huis gegaan 😀

15. Juli 2025

Antwort von Lovitwickeddreads

Ik heb me rot gelachen! Dank je wel😘

Prachtige dreads

Prachtige dreads, veel keuze om uit te kiezen. Worden in een sneltreinvaart ingezet door een leuke en gezellige dame in een sfeervolle salon. Zeker voor herhaling vatbaar!

28. Juni 2025

Was gezellig dames!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr