Snabb leverans, det ringde upp en mycket trevlig dam som försäkrade att det var rätt färg vilket det var. Väl paketerat med bubbelblast, plastfolie och en rejäl kartong. Dessutom billigast på Pricerun... Mehr ansehen
Köpte 2st Jape grön fri 5L med en dags mellanrum Tot.1090:- såg vid den andra beställningen att om man köpte 2st Jape grön fri 5L samtidigt tot.990:-fick man en högteycksspruta på köpet. Frågade om... Mehr ansehen
Fick färg men den var från jan -25 så känns sådär när så stor del av tiden redan är borta av användning Men fick svar att så är det, dvs inget fel enl dom. Men en säson är ju borta tycker jag iaf... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Charming guest houses in France
It is not an e-commerce site as specified above in others comments but a site which lists charming guest houses in France
Felblandad färg
Fick felblandad färg, dock vägrade kundtjänst erkänna detta. Aldrig mer!
Aldrig mer
Aldrig mer! Fick en annan kunds beställning och tappade en veckas arbetstid och besvär med att sända tillbaka material. Dåligt bemötande, verkligen otrevlig personal! Håll er borta, de är i tillägg dyrare än de stora varuhusen på många färger.
Köpte 2st Jape grön fri 5L med en dags…
Köpte 2st Jape grön fri 5L med en dags mellanrum
Tot.1090:- såg vid den andra beställningen att om man köpte 2st Jape grön fri 5L samtidigt tot.990:-fick man en högteycksspruta på köpet. Frågade om dom kunde skicka med sprutan vid min andra beställning. För jag hade inte sett erbjudandet "köp två 5L.få en spruta på köpet" men det gick inte.
DÅLIG SERVICE
Snabbt o bra pris
Köpte demidekke ultimate 10 l. Bra pris, väldigt snabb leverans och väl förpackat. Har precis beställt ytterligare en hink.
Mycket krångel och otrevlig service
Mycket krångel och otrevlig service. Har aldrig stött på något företag som ens varit i närheten av så otrevliga.
Very interresting
Just look for special travel experience in france