Väl bemött, förstående, löser situationen när det behövs. Det ända var när det kommit blommor som lämnats innan begravningen som lades sidan om kistan, de var inte ens nära anhörig. De som var represe... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Madeleine var ett stort stöd hela vägen och ledde oss genom hela processen från början till slut. Det var en stor trygghet då vi var väldigt osäkra på hur, när och var begravning och gravsättning skul... Mehr ansehen
Allt gick bra och smidigt, förutom två saker. Det blev fel urna vid ceremonin, fast vi var väldigt tydliga med att det skulle vara en urna med en flamma på locket så blev det en urna med ett kors på l... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde. Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära där minnet av den ni förlorat får stå i fokus. Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg som kund hos oss, och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat. Du beställer en begravning via vår webbsida, på telefon eller i personligt möte och vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig från början till slut. Lova Begravningsbyrå ger dig mer tid till ett vackert avsked.
Lova Begravningsbyrå - Mer tid till ett vackert avsked
Vom Unternehmen geschrieben

- Personligt, Omsorgsfullt & Enkelt
- Lova begravningsbyrå grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en begravning åt sin anhörig. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som kund i lugn och ro kan planera en begravning hemma. Vi har därför valt att skapa en tjänst där du kan beställa en begravning online med råd och stöd från oss genom hela planeringen. Om du vill möts vi personligen istället och planerar tillsammans. På Lova begravningsbyrå får du alltid en personlig rådgivare med god lokal kännedom som hjälper dig med både begravningen och juridiska frågor.
Kontaktinformationen
Odengatan 102, 113 22 Stockholm, Stockholm, Schweden
- 010 33 33 623
- info@lovabegravning.se
- lovabegravning.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Väldigt proffsigt bemötande och…
Väldigt proffsigt bemötande och förstående, har varit väldigt nöjd med Lova
Bemötande som var personligt i tonen
Bemötande som var personligt i tonen. Detta är ju "snabb-begravning" men känslan var ändå att personalen gav av sin tid och var hjälpsamma. Så varmt Tack!
Så tillmötesgående kände mej väldigt…
Så tillmötesgående kände mej väldigt trygg jag rekommenderar Lova begravningensbyrå Rosemarie Dahlberg
Det var enkelt att komma i kontakt.
Erfarenhet av Lova Begravning
Det var enkelt att komma i kontakt med Lova Begravning och bemötandet var mycket proffsigt. De kom ihåg vem jag var när jag ringde, vilket kändes både personligt och tryggt.
Deras tjänster passade oss väldigt bra, eftersom min mammas ekonomi var mycket begränsad. Genom Lova Begravning fick vi möjlighet att hålla nere kostnaderna, vilket gjorde att vi även kunde lägga pengar på en gravsten. Det var en enorm lättnad mitt i den tunga sorg vi befann oss i.
Tyvärr hade Lova Begravning ingen kundkredit hos ICA. Detta innebar att ett par tusen kronor inte kunde tas med i bouppteckningen.
Jag fick även ett samtal med en jurist som ingick i avtalet, vilket jag uppskattade. Tyvärr kom samtalet oväntat, så jag hade inte möjlighet att förbereda mig eller skriva ner det vi pratade om.
I vilket fall jag kan varmt rekommendera Lova Begravning! Dom gjorde min mammas begravning möjlig! Det är vi ytterst tacksamma för!
Lova begravningsbyrås Cathrine Berntzon…
Lova begravningsbyrås Cathrine Berntzon har skött sitt begravningsuppdrag på ett mycket respektfullt o proffsigt sätt, från första planeringsdagen till avslutet med gravsättningen. Kontinuerlig uppföljning har skett under hela processen.
Rekommenderar varmt Lova Begravningsbyrå.
Kvalité och tillmötesgående
All kommunikation och verkställande av beslut gick smidigt och snabbt. Allt enligt vårt önskemål.
Malmörepresentant Anders Lagesson var värt allt.
Den hjälp och bemötande jag fick av Lovas Malmörepresentant Anders Lagesson var värt allt. Räkningen kom. Inga konstiga extraavgifter. En tredjedel i kostnad jmf med Fonus.
Medkännande
Medkännande, omsorsfull hantering och hjälp med planering av mammas gravsättning. Lyhörd och trevligt bemötande. ❤️
Mardröm från början till slut
Hela upplevelsen kring min svärfars begravning och bouppteckning genom Lova var en fullkomlig mardröm. Absolut ingenting fungerade och återkopplingen var katastrofal. Otydliga besked, knapphändig information, annan avlidens namn och personuppgifter på dokument som skulle signeras, de glömde publicera minnessidan, fel datum angavs som dödsdag i dödsannonsen. Vi fick själva kontakta församlingen/prästen eftersom den bokningen inte gått rätt till och vi anade oråd när prästen aldrig hörde av sig. Dagen innan begravningen fick vi chans att träffa prästen.
Lova lever inte upp till något av de löften de kommunicerar på sin webb. De har inte alls någon lokal kännedom, de är inte professionella, personliga eller trygga. De är raka motsatsen till allt det där.
Vi använde oss även av Lovas juridiska tjänster för att upprätta bouppteckningen. Det var samma sak där, fel namn och personnummer på dokument, felaktigheter och otroligt lång svarstid och utredningstid. Det borde vara världens enklaste process i och med att svärfar levde ensam, inte ägde något av värde och bara hade ett barn. Istället tog det evigheter och bortförklaringarna var helt absurda.
Jag önskar inte någon, framförallt inte någon i djup sorg, upplevelsen vi fick av Lova och deras tjänster. Det ni utsatte oss för går inte att göra ogjort. Ni borde inte få bedriva den verksamhet ni sysslar med.
Jag tyckte inte att handläggaren följde…
Jag tyckte inte att handläggaren följde upp mitt ärende utan jag fick själv ta initiativ för att få hjälp med de olika delarna av begravningen. Hade förväntat mig mer stöd och ledning eftersom man befinner sig i en oftast okänd situation - att förbereda och organisera en nära anhörigs begravning.
Marie
Enkelt och lyhört
Vänersborg våren-25. Daniel anpassade min mors ärende väldigt lyhört och lagom rådgivande. Gav mig tid att tänka för att inte ta förhastade beslut. Vi skötte all kontakt digitalt eller via telefon vilket var praktiskt för mig som bor längre bort. Det kändes personligt ändå. Minnesstunden i minneslunden blev jättefin.
Kompetens och värme
Begravningsrådgivaren Jörgen Samuelsson var helt perfekt. Vänlig, lyhörd, lätt att få kontakt med, tydlig och helproffsig.
Den person som var med vid avskedet vid bårhuset samt vid begravningen, minns inte hans namn, men han var lite yngre och hade stort rött skägg, han var också helt suverän!
Lätt att boka och komma med frågor
skötte allt som det innebär med…
Dom skötte allt som det innebär med begravning och al la papper runt omkring, Gick mycket smidigt. Tack för ett gott samarbete.
Kan varmt rekommenderas
Bra produkter, bra service och lyhörda för våra önskemål. Detta var speciellt viktigt för oss närvi precis förlorat en kär familjemedlem.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.