Das sagen Bewerter
Otrzymałem odpowiedź z Lotto , bo po zmianie telefonu aplikacja samowolnie bez mojej wiedzy włączała subskrybcje. Nie wiem czy odpowiedź na moją reklamacje pochodzi od człowieka czy bota. Napisałem... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Lotterieverkäufer
- Wettbüro
- Spielkasino
- Glücksspielanbieter
- Online-Casino oder -Buchmacher
- Onlineanbieter von Sportwetten
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zapraszamy na lotto.pl zawsze aktualne wyniki, wygrane, statystyki, archiwa, losowania na żywo - wszystko jest tutaj!
Kontaktinformationen
Polen
- lotto.pl
Das haben sich andere Leute angesehen
Poprawcie w końcu te serwery.zenada…
Poprawcie w końcu te serwery.zenada .żeby nie móc korzystać z aplikacji lotto
Brak połoczenia z serwerem 48godzon
Brak połoczenia z serwerem 48godzon
Wał Lotto z extra pensją
Dziwne że 16.04 o 23 jeszcze niema wyników extra pensji i premi pewnie za dużo było wygranych i trzeba zmienić numery mocno się reklamują w TV bo coraz mniej ludzi gra bo to wielkie oszustwo złodzieje i nic dodać ani ująć ja wygrywam co dzień bo zostaje mi kasa bo nie wysyłam🤪🤪
Jeg har spillet Boblebasserne flere…
Jeg har spillet Boblebasserne flere gange og har spillet på Danske Spil quiz i mange år.
Det her er et mønster, der gentager sig igen og igen.
Flere gange har jeg haft hele spillet fyldt op jeg manglede kun én sidste gul boble med en dråbe. Jeg havde stadig fuld med træk tilbage, men den kom aldrig
Det giver ingen mening, og det virker ikke tilfældigt. Det føles som om spillet bevidst stopper én lige før gevinsten for at få én til at spille videre
Jeg har endda optaget hele spillet som bevis, fordi det sker så ofte.
Det sker mange gange, og derfor tror jeg simpelthen ikke på, at man kan vinde de store gevinster i det her spil. Hvis der er nogen derude, der nogensinde har ramt en stor gevinst på Danske Spil quizspil så skriv gerne, for jeg har aldrig set det
Jeg stiller seriøst spørgsmålstegn ved, om det her overhovedet kører efter loven. For mig virker det som et system, der lokker folk ind og holder dem lige under gevinsten uden en reel chance for at ramme jackpotten.
Uwazajcie bo to zlodzieje
Uwazajcie bo to zlodzieje ! Wciagu 3 dni stracilam tam 3 tys zloty nic nie oddalo tylko zabiera nie zaleznie od stawki to zlodzieje gry sa ustawione . Ale ja wam tego zlodziejstwa nie popuszcze . Obiecuje wam to pojdziecie siedziec !!!
Otrzymałem odpowiedź z Lotto
Nie wiem czy odpowiedź na moją reklamacje pochodzi od człowieka czy bota. Napisałem wyraźnie, że subskrybcje w aplikacji włączają się bez udziału klienta i jego wiedzy i są niebezpieczne, bo system nie ostrzega o aktywnych subskrybcjach. Aktywacja subskrycji powinna być zabezpieczona kodem by uniemożliwić jej przypadkową aktywację. Jeżeli Lotto woli nie liczyć się z opinią klientów by w nieuczciwy sposób zarabiać pieniądze , to wniosek jest taki że spółka zarzadzają nieodpowiedni ludzie.
blokada konta
Od ok. tygodnia mam zablokowany dostęp do mojego konta: nie mogę grać, nie wiem jaki jest stan konta; połączenie telefoniczne mimo godzinnego oczekiwania nieskuteczne. Za to jestem skutecznie zablokowany; bez dostępu do konta
Aplikacja lotto
Aplikacja to porażka. Pomimo weryfikacji przez m-Obywatela nic nie działa a oni namawiają by kolejny raz udostępniać dane osobowe.
Brak transparentności
Brak transparentności , nie podają ile wygranych jest nie odbieranych w ciągu roku .System nie zawsze wykazuje wygraną więc nie można ufać trzeba osobiście sprawdzać każdy kupon z wynikami wydrukowanymi z kolekturze .Czym to jest spowodowane ?
Chatbot lotto
jakas Iwona napisze odpowiedź na chacie zamiast poczekać na moją odpowiedź albo danie mi 12 h na odpowiedź odrazu zamykają czat głupio sie jeszcze pytają jak poszła obsługa klienta w dupie mają te zgłoszenia
Dlaczego tego nikt nie sprawdzi jawnie…
Dlaczego tego nikt nie sprawdzi jawnie ludzi oszukują jestem kolejnym klientem który stracił 50.000 najwyższa wygrana na lotto 900 zł Państwowa dziura finansowa latania nie dajcie się nabrać już nigdy nie zagram nie dam utrzymania nikogo za ciężko zarobione pieniądze kasują nie legalne maszyny a sami mają strony z grami jeżeli to hazard szkodzi zamknąć to albo powinna co dzień inna osoba wrzucać liczby przy komisji do szklanej kuli losowanie za pomocą tej osoby byście się szybko zawinęli z rynku a nie setki milionów w państwie a zwykły człowiek oszukany
Salon gier to oszustwo
Salon gier to oszustwo. Dają wygrać tylko tym ludziom którzy po wygranej przyjdą i wydadzą te tysiące z wygranej. Ja gram od dłuższego czasu na stawkach 1-2 złote za obrót i najwyżej ponad 200 złotych wygrywam. Powinien na to być paragraf bo proceder trwa niby legalnie. Gram często od ponad roku.
Powiem wam że grałem w Lotto czy total…
Powiem wam że grałem w Lotto czy total Casiono i to wszystko jest oszustwo uwierzycie! Nic nie wygracie może jakieś drobne i tyle! Muszą jakaś budżet państwa odrobić i długi....
Skod app
Skod app, med helt umulige adgange, når fx EuroJackpot er med høje gevinstsummer. Så er det helt umuligt bare at logge på, og muligheden for at indbetale og være med i spillet er ikke-eksisterende. Det må være NetCompany, der har udviklet løsningen!
LOTTO ONLINE TO SHIT
JAK BY SZŁO DAĆ 0 GWIAZDEK TO BYM DAŁ. JAK POLAK... NAPISZE ZE LOTTO ONLINE JEST DO DUPY. PÓŁ GODZINY KLIKANIA ..WYSYŁANIA SWOICH DANYCH I BŁĄD PRZY PŁACENIU. W KOŃCU PRZED 21 SZUKANIE CZYNNYCH PUNKTÓW NA MIEŚCIE. ]
....JESCZE RAZ G G G G Ó W N O
Oszuści wyłudzają pieniądze oszuści
Oszuści wyłudzają pieniądze oszuści
Obsługa klienta nie istnieje
Obsługa klienta nie istnieje. Totalnie ignorują wszystkie zgłoszenia. Na jakiekolwiek zapytanie wysłane z emaila bez powiązanego konta z Lotto odmawiają odpowiedzi mimo iż wysyła się tylko sugestie. Brak możliwości zmiany adresu e-mail w inny sposób niż osobiste przybycie do siedziby. Celowe utrudnianie ale skuteczne- co raz rzadziej korzystam z ich usług
Od 03.05.2025 do 06.05.2025 i nadal
Od 03.05.2025 do 06.05.2025 i nadal, nie działa wasza strona internetowa. Jaki biznes niepaństwowy, może sobie na to pozwolić. Dziadostwo
Ludzie nie grajcie w lotto bo…
Ludzie nie grajcie w lotto bo zostaniecie bankrutami, oszukują z wynikami, jedyną osobą,która wygrywa to są oni, strzeżcie się ,nie dajcie się nabrać
Witam chce przestrzeń przed graniem w…
Witam chce przestrzeń przed graniem w kasynach lotto nigdy tam nie wygracie ws ystko ustawione niech ma co się łudzić pisze to dla tych zeby nie stracili swoich oszczędności naprawdę ws,ystko ustawione pod ich ludzi w punktach lotto o tym wiedzą i głupio się śmieją nie grajcie nie ryzykujcie pozdrawiam rozsądnych całe lotto to oszustwo.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.