Een mega dankjewel van mij aan Lotte: afgelopen najaar heb ik voor de eerste keer een trainingsschema gevolgd én volgehouden, haar schema beviel namelijk super goed en m’n motivatie en plezier (en ski... Mehr ansehen
Ik volg Lotte al een tijdje op Instagram en naast dat ik hier super veel tips en inspiratie op doe voor tijdens het hardlopen, nu ook een hardloopschema aangeschaft. Het is een overzichtelijk schema... Mehr ansehen
Boek 2 van Lotte gebruikt voor halve marathon. Super handig deze houvast. Je kan uit verschillende schema’s kiezen voor ieder z’n eigen tempo. Gister PR gehaald op de halve marathon van Egmond dankzij... Mehr ansehen
Trainingsschema van Lotte gebruikt voor het trainen van mijn eerste halve marathon, dankzij het schema onder de 2 uur kunnen finishen! Echt een super handig schema waardoor je ook echt zin hebt om te... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Lotte inspireert!
Lotte inspireert me om het hardlopen weer op te pakken & ik hoop van harte dat het me lukt om het vol te houden (& dan in 2025 weer een halve marathon te lopen met mijn beste tijd).
Het eerste schema dat goed werkt!
Ik ben na de zomer begonnen en echt heel blij met het schema en alle tips! Het is ook het eerste schema dat werkt voor mij en dat ik ook volhoud. Afgelopen week voor het eerst sinds lange tijd eindelijk weer 10k met (redelijk) gemak aan 1 stuk volgehouden en pijnvrij! Op naar mijn eerste 21k 😃😃
Really helpful book and Instagram account
I've been reading Lotte's E-book (the second one) and it was really helpful. Next saturday I will run my first half marathon and i'm totally prepared for it, because of Lotte her book and tips. She also gives a lot of tips on her Instagram account which I also love. I hope Lotte will write an E-book about a 42,2 marathon as well, because I am definitely gonna buy it.
Mooi vormgegeven
Mooi vormgegeven, goede tips! 🙌🏼🙏🏼