A fun free lottery game to play every day, to relax, and give hope to win something nice. Until now only free scratch games, no cash, but I have not lost hope. Adverts I need to click sometimes don't... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag är mycket nöjd och glad att jag är medlem i Lotteri24. Jag har fått bra och snabba svar deras Supporter, Jag har vunnit mycket vinster och kan med högsta betyg rekommendera alla gå med Lotteri24... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag började spela på Lotteri24.se och kunde inte lägga av. Det var lätt att komma underfund med hur spelen fungerade. Enkelt. Nu är jag PLUSmedlem och sidan spelar nu automatiskt mina dagliga spel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En mycket bra och rolig sajt med massor av olika spel! Många gratisspel och vinstchanser, och VILL man vinna så kan man, MEN med en nypa tålamod ska tilläggas, det ska inte vara hur lätt som helst:) K... Mehr ansehen
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Dänemark
Jag ville inte ha några förutfattade meningar, men det var lite svårt. Dock blev jag förvånad över att jag hade så fel. Jonas som tog hand om mig var snabb på att svara. Han var saklig och tillmötesgående. Min upplevelse var riktigt bra och över förväntan.
Andreas

Antwort von Lotteri24.se
Det var komplicerat att motta en välkomstgåva via Lott24. Ringde support en engelktalande kvinna personal gav mig fel info så fick kontakta mailsuppoert, det blev en lång utdragen mailkontakt. Var tvungen skriva in bankdetaljer vilket känns otryggt. Men fick trevlig och god hjälp av support och får min gåva hemsänd! :)

Antwort von Lotteri24.se
Tycker det var lite märkligt att behöva fylla i uppgifter om bankkonto innan jag kunde motta gåvan efter att ha fyllt i en kundundersökning. Har inte provat spelet men är nöjd med min eltandborste och det trevliga bemötandet från supporten på Lotteri24 :)

Antwort von Lotteri24.se
Man kan inte hitta så många spel där man kan vinna t.o.m större summor utan investering.
Ett spännande spel med mycket varierande spelmöjlighet. Med en bra tävlingsada.
Först jag trodde inte att man kan vinna torts att man ser på listan hur många personer har vunnit hittils. Men när min dotter sen jag har vunnit nästan samtidig då började jag tro. Jag kan tacka den tro att jag har vunnit flera gånger i sistonde tiden.
Om man läser genom spel reglerna noga får man ingen överraskning. De är lätt lästa och enkla. Jag tror inte att de är olagliga.
En koorekt spel.
Jag har rekommenderat till flera person och de njter också detta spelet.
Mvh: ABB

Antwort von Lotteri24.se
Lotteri24.se är lätt och kul för alla som gillar spel. Enkelt att tävla med.
Lotteri24 verkar väldigt oseriöst.
Att man måste vänta innan man ens FÅR säga upp medlemskapet är förmodligen dessutom olagligt.
. ..jätte simpelt & kul om man gillar spel, dessvärre har jag ej tid lr ro till sådant här.
Men återkommer säkerligen till just denna då stunden känns rätt :)
Kul och spännande och man kan välja siffror eller låta slumpen avgöra!
Jag började spela på Lotteri24.se och kunde inte lägga av.
Det var lätt att komma underfund med hur spelen fungerade. Enkelt. Nu är jag PLUSmedlem och sidan spelar nu automatiskt mina dagliga spel om jag inte hinner. Dessutom är det kul att kunna välja bort mina oturstal :)
Rekommenderar Lotteri24.se för alla spelsugna!

Antwort von Lotteri24.se
Lotteri24 är en supertrevlig hemsida, där du alltid kan vinna mängder med pengar. Det är gratis och enkelt att anmäla sig. Jag tror jag är förälskad.

Antwort von Lotteri24.se
Jag tycker att Lotteri24.se är jättebra. Älskar lotto spel..

Antwort von Lotteri24.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.