NordXL Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De beloofde levertijd werd tot 2 maal toe verlengd waardoor we ons meubel uiteindelijk 3 weken later dan beloofd gekregen hebben. Bovendien is ons meubel, zelfs na een duidelijk gemaakte afspraak, toc... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveren een product, niet conform afspraak, te lange schroeven en niet te monteren onderdelen. Bij hoge uitzondering mochten we het (op eigen kosten!!!) terugsturen, wat denk je? Product beschadigd!!!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... Mehr ansehen

1. Möbelhersteller
  2. Möbelgeschäft
  3. Geschäft für Gartenmöbel

Vom Unternehmen geschrieben

NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

35 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onbeschoft en slechte klantenservice!!!

Op 23 april 2025 een eettafel Albin besteld. Op 30 april krijg ik bericht dat tafel op 26 mei wordt geleverd. Ik reageer per mail dat ik dan alleen in de midag/avond thuis ben, waarop ik een reactie krijg dat dit niet gegarandeerd kan worden en ik van de leverlijst wordt gehaald en een nieuwe datum spoedig volgt. Op 19 mei nog niets gehoord en ik bel klantenservice van Loodsxl. Vervolgens te woord gestaan door een zeer onbeschofte dame. Toen ik zei,"als je zo je klanten te woord staat, zal je niet echt goede reviews krijgen"....haar antwoord..."als jij een slechte review over ons schrijft dan schrijven wij er één voor jou bedrijf ( ik ben particulier, dus het niveau spreekt voor zich). Uireindelijk bericht dat tafel op 9 juli geleverd wordt. Vlak daarvoor tijdsvak bekend gemaakt namelijk tussen 20.00- 22.00 uur. Chauffeur belt echter dat hij er om 18.00 uur is.. so far, so good... bij aflevering ( 90 euro voor betaald) blijkt dat chauffeur alleen is en dat ik zelf de tafelonderdelen moet helpen uitladen en naar binnen brengen en ook binnen moet helpen met tafel opzetten. Echt bealchelijk, want er wordt behoorlijk voor betaald!!! Mail gestuurd dat ik dit wel een veemde gang van zaken vind en in eerste instantie geen review wil schrijven omdat dit een beetje zwaar overkomt. Ik had echter wel verwacht iets van bezorg en monteer kosten terug te krijgen... u krijgt binnen 1 à 2 dagen een reactie van ons...... niet dus...niets meer gehoord!!
Tafel voldoet aan verwachtingen, maar Loodsxl kan zeker nog veel doen aan klantenservice... zeer slecht in communicatie en klantvriendelijkheid.... Geen aanrader dit bedrijf!!!

9. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beschamend hoe Loodsxl met klanten omgaat...

Beschamend hoe Loodsxl met klanten omgaat.
Wij bestelden een een zeer groot bedrag aan meubelen waar we 2 maanden op hebben moeten wachten wegens de "warme zomer". Hierdoor loopt het aantal bestellingen op. Opzich geen probleem, dan wachten wij wel wat langer.
1 dag voor levering (waarwe dus al 2 maanden op wachten) werden wij geïnformeerd over de levering. De levering zou binnen 2 dagen in de avond tussen 20 en 23 geleverd worden... Onmogelijk voor ons + leveringen op dat uur zijn onmogelijk.
Ik liet weten dat dit nogal kortdag was om een leverdatum af te stellen.
Reactie van loods xl: "dit staat allemaal op de site. Als u de bestelling wil annuleren moeten we een stockagekost van 20 eu/dag/meubel aanrekenen. U heeft tot 14u om ons een beslissing te laten weten (het was 13:50...). Geen ruimte voor aanpassing aan hun zijde dus wij hadden geen andere optie om akkoord gaan.

Levering van meubelen wordt gedaan zoals afgesproken (enkele zaken misten dus werden achtergezonden). We komen te weten dat de kussens er niet bij zaten (die we bij de originele bestelling ook al plaatsten).
Reactie van loods xl: "op de site staat dat het levertermijn van de kussens 1-6weken na levering meubels is.

Al deze verschillende levertermijnen werden nooit meegegeven in het mailverkeer en als wij alle kleine addertjes telkens via de site moeten achterhalen is dit geen manier van samenwerken, zeker als er geen ruimte voor discussie of aanpasbaarheid is.

Conclusie: verschrikkelijke ervaring.

8. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Check de reakties van LoodsXL op mensen met een klacht op Trustpilot

Wij hebben een tuintafel + tuinbank gekocht.
De producten zijn oké, de bezorger zeer vriendelijk.

Als je wilt weten hoe LoodsXL omgaat met klanten is het eenvoudig om naar beneden te scrollen door de reakties die LoodsXL geeft aan mensen met een vervelende ervaring.
LoodsXL valt hierin haar klanten aan op een verbaal agressieve manier en legt per definitie het probleem terug bij de klant.
De manier van communiceren is onfatsoenlijk en beledigend.
Heel bijzonder voor een bedrijf dat klanten ( binding) nodig heeft.
Wij hebben het contact met LoodsXL ook als beschamend ervaren.
Dit was dan ook onze laatste aankoop bij dit bedrijf.

7. April 2025

Top gelopen!

Supervriendelijke monteur die de levering heeft verzorgd. Even een bakkie gedaan samen en hem veel succes gewenst op zijn verdere ritten vandaag. Nu van Ons dorp Renswoude weer richting Groningen. Top gelopen 👍

14. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tuintafel en bank in douglashout

Wij hebben bij LoodsXL een tuintafel en zitbank van 3 meter in douglashout besteld. De levertijd zou aanvankelijk enkele weken zijn, maar uiteindelijk hebben we meer dan drie maanden moeten wachten voordat de bestelling geleverd werd.

Helaas hield de teleurstelling daar niet op. Na kort gebruik blijkt dat het hout van de tafel scheef is getrokken, waardoor deze niet stabiel staat. Nog erger is de zitbank: deze geeft zoveel hars af, dat meerdere kledingstukken van ons en onze gasten letterlijk onbruikbaar zijn geworden. Zonde van de investering en ontzettend vervelend.

Toen we contact opnamen met de klantendienst, werd er letterlijk gezegd dat ze “niets voor ons konden betekenen”. Geen oplossing, geen compensatie, geen enkel teken van klantenservice of verantwoordelijkheid.

Wij hadden op zijn minst enige vorm van tegemoetkoming of service verwacht bij zulke duidelijke productproblemen, zeker gezien de hoge prijs en de lange wachttijd. Helaas dus een bijzonder slechte ervaring op alle fronten.

Wij raden LoodsXL ten zeerste af.

11. Juni 2025

Douglas Tuinbankje

Ik heb online een tuinbankje besteld voor € 940,-. Douglashout met nano coating. De levertijd zou 2 weken zijn, dan hadden we het bankje ook nodig om kado te geven. Dit heb ik meteen in het begin aangegeven. Hier kwam geen reactie op dat dit niet haalbaar zou zijn. Uit eindelijk kwam het bankje na 4 weken, dus te laat voor het feestje waarvoor we het kado wilde doen. Het hout was van slechte kwaliteit en die nanocoating daar zag je niks van. We hebben zelf het bankje opnieuw geschuurd en behandeld, want zonde als voor dit geld het bankje na een jaar gaat rotten. Bedrijf is niet bereikbaar alleen per mail en geeft korte nikszeggende antwoorden en komen niet met een oplossing. Ik ga hier nooit meer iets bestellen!

10. Mai 2025

Picknicktafel besteld

Picknicktafel besteld. Goeie kwaliteit en service! Bezorger nam nog de tijd om ons uitleggen hoe we de tafel moesten monteren! Top service!

5. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grootste oplichters die er bestaan!!

Grootste oplichters die er bestaan!!!!

Wij hadden de uitgebreide levering op etage gekozen.
Hier hoort het leveren op etage bij en de montage zoals aangegeven op de site bij het informatie icoontje.
Dan krijg ik een mail dat het alleen geld voor de beugels die aan het plafond worden gemonteerd en niet de beugels aan de wand.
Hier heb ik mij nog overheen gezet, aangezien ik zelf ook wel het een en ander kan.
Dan word een week voor de levering nog even verteld dat je de chauffeur ook moet helpen tillen.
Hierop heb ik besloten mijn bestelling binnen de 30 dagen te annuleren, omdat er genoeg bedrijven zijn die wel doen wat ze beloven.
Binnen 14 dagen hoort een bedrijf je geld terug te storten.
Dit gebeurde echter en te laat en ook nog eens met inhouding van 10% administratiekosten.
Na meerdere malen gemaild te hebben dat dit tegen de wet in is, heb ik nu een advocaat er op moeten zetten om ervoor te zorgen dat ik mijn centjes weer terug krijg.

U bent dus gewaarschuwd voor de absurde praktijken van dit bedrijf!!!

23. Mai 2025

OPLICHTERS !!!!!!

Ik heb hier een zwarte tafel gekocht waarvan de verf al DEZELFDE dag losliet. We gebruiken de tafel bijna niet, maar toch ziet hij eruit alsof we ‘m al 20 jaar hebben. Echt belachelijk slechte kwaliteit. Het ergste is dat dit bedrijf totaal niet reageert op mails of klachten.

Mijn tip: KOOP HIER HELEMAAL NIETS! NIKS! Dit is gewoon oplichterij, ze verkopen troep waar je niks aan hebt. Zonde van je geld en frustratie gegarandeerd.

20. Mai 2025
NordXL-Logo

Antwort von NordXL

Beste Fatos,

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

We hebben nog nooit eerder gehad dat de zwarte coating van het blad afgaat, het lijkt erop dat de salontafel is behandeld met een hardnekkig schoonmaak middel icm schuurspons.

We reageren wel degelijk op je mails, echter lukt dit niet altijd binnen 24 uur. We doen ons uiterste best!

Loods XL

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr