Loodgieterkuijpers Bewertungen 69

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja ook twee weken geleden opgelicht voor geur bestrijden in douche. Verhaal over meters/verzekering die het allemaal dekt en vertrouwen winnen. Langzaam gaat het bedrag dan omhoog totdat je moet pin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters! De keukenleiding was verstopt, hij duwde het vuil gewoon verder de pijp in. En het kostte € 900,-. Twee dagen later begon het rioolwater uit de toiletpot in de woonkamer te stromen. Dage... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters, ze proberen je niet te helpen. Wel voorrijkosten betaald. Monteur gaf niet bestaand telefoon-nummer mee om een ‘echte’ afspraak te maken want hij kon het niet meteen maken. Meneer was druk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet in zee gaan met deze oplichters!!!! gebeld voor spoed lekkage kwam pas na veel bellen 5 uur later dan afgesproken, kon niets doen omdat ze geen goede spullen bij zich hadden?? Zouden volgende dag... Mehr ansehen

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

Loodgieter Kuijpers is een betrouwbaar en ervaren bedrijf dat zich richt op alle aspecten van loodgieterswerk. Onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en garanderen uitstekende service en kwaliteit. Bovendien staan wij bekend om onze transparante en concurrerende prijzen. Laat u overtuigen door onze professionaliteit en contacteer ons vandaag nog voor al uw loodgietersbehoeften.

1.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Pas op!! Oplichting!!!

We hadden een lekkende radiator in de keuken, waardoor we met regelmaat het cv-systeem moesten vullen. Vanmorgen begon de radiator bij de koppeling met de aan/afvoerbuizen nog meer te lekken. Kortom, paar Z’voortse loodgieters gebeld, geen gehoor of bandje. Toen maar een landelijk werkend bedrijf gebeld: loodgietersbedrijf Kuijpers (085-nummer). Vanmiddag daarvan een knul over de vloer gehad die met regelmaat een collega moest bellen voor advies. Hij heeft het koppelstuk onder de radiator verwijderd (grote plas water over de vloer),een stuk leiding ontkalkt en een maat van hem (die aan het eind kwam) heeft een nieuw koppelstuk op de radiator gezet. Al met al is er incl. het amateurgebel zo’n anderhalf uur gewerkt. De rekening: (hij noemde voorafgaand aan zijn werk een bedrag van circa €440,00 en daar kon nog wat materiaal en ontkalking bijkomen). Toen wij aangaven dat we daar van schrokken werd gezegd dat we 20% korting konden krijgen bij cashbetaling en dat hij na afloop ook nog met zijn baas zou kunnen bellen of er nog wat af kon. Uiteindelijk hebben we (onder protest) € 666,00 cash moeten betalen!!!!
De website van loodgieter Kuijpers is een dag later niet meer te bereiken. Dezelfde site-inhoud staat dan onder naam van loodgieter van zuid met ander 085-nummer. Achteraf hoorden wij dat het een klusje van niks was en hooguit tussen de 100 en 200 euro mocht kosten.

11. Oktober 2023

Opgelicht door deze mensen

Opgelicht door deze mensen. Lekkage niet opgelost en een rekening van 711 euro af moeten tikken. Waarbij ze nog agressief werden ook. Aangifte gedaan en rekening nummer en kentekennummer opgeschreven. Komt een strafrechtelijk onderzoek.

12. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dit zijn oplichters eerste klas je…

dit zijn oplichters eerste klas je betaalt voor producten die je niet heb gehad en als je geld terug wil zijn ze niet thuis en de kosten zijn gewoon asociaal hoog voor een half uurtje werk was ik bijna 900€ kwijt dat was niet afgesproken gewoon een slecht bedrijf
ik zou mensen ook willen vragen als ze ook zijn opgelicht door dit bedrijf Mensen doe aangifte dan worden ze
mischien ooit gepakt

8. Juli 2023

Pas op oplichters

Oplichters eersteklas ze rekenen
€ 42,50 voorrijkosten en daarna komt de rekening van €370,00. Zonder iets gedaan te hebben. En als je om factuur vraagt zijn verdwenen.

13. Juli 2023

Loodgieters of oplichters

We zijn opgelicht door dit bedrijf, afgesproken was €300 en geen voorrijkosten. Priester die zou voorschieten hebben ze veel laten pinnen en factuur achteraf klopt helemaal niet namelijk voorrijkosten, meer werk en meters werk voor opstopping werk in badkamer. Bedrijf heeft alleen maar excuses dat iemand van ons tempel heeft gebeld dat ze oplichters zijn, dat priester ging akkoord terwijl zij niet van partij was, dat de loodgieter niet mij kon bellen terwijl hij eerder belde want meneer kon gebouw niet vinden. Hun loodgieter heeft maar 15 min gewerkt aan badkamer en heeft dus €622,96. Bedrijf dat te laat komt, niet aan afspraken houd, mensen in daglicht oplichten, moeten zich schamen. Oppassen ze werken met Nederlandse namen op hun websites terwijl je ze hun naam vraag zeggen ze dan pas Mohammed of Ali. Misschien liegen ze ook over hun namen. Denk niet dat ik Hans heb gesproken. Andere online reviews zeggen dat ze steeds van websites veranderen. Geven echte loodgieters slechte naam. Elke keer iets anders.

5. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr