Lokalkompagniet Bewertungen

TrustScore 3 von 5

2.8

Uforståeligt- har spist her i årevis smørrebrød og vegetar menuerne. Altid helt i top og venlig betjening. Har masser af gange haft gæster med. Endvidere er der ofte mange kunder i restauranten.

Dårlig oplevelse. Havde bestilt bord til kl 12.30. Efter 5‐10 minutter fik vi menukortet med besked om, at hvis vi bestilte mad ville der gå mere end 1 time før de kunne servere. Øh.. ifølge bordbes... Mehr ansehen

De mindste portioner, vi nogensinde har set, og vi har ellers besøgt lokalkompagniet hver sommer siden de åbnede ad flere omgange. Børnene fik en fiskefillet på størrelse med to nuggets. Ikke værd at... Mehr ansehen

1. Restaurant
  2. Café

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Lokalkompagniet er Odsherreds Madhus med café med menu af lokale råvarer, stor gårdhave med street food samt butik med lokale produkter og brugskunst.

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg vælger at give jer denne feddback…

Jeg vælger at give jer denne feddback for jeres skyld. Noget kan gøres bedre og det får i chancen for.
Vi var to der bestilte brunchtallerken fredag d. 29.10. Den ene traditionel, jeg valgte vegetar. Spurgte det venlige personale om indholdet på vegetar frem for traditionel. Der vil være bagt tomat i stedet for pølse og bacon og stegte grøntsager i stedet for rullepølse.
På min tallerken var 1 (hel) skive bagt tomat og 1 (halv) skive stegt aubergine. Det var så i stedet for rullepølse, pølse og bacon. Ups...... :((((
Den bedste og varmeste kaffe jeg længe har fået på en cafe og tak for refill!
Meget venligt personale!!
Bh Yvonne

30. Oktober 2021

Lokalkompagniet får opgaven igen👍

Kære Jens,

Ét ord kan samenfatte Lokalkompagniets menu og service. PERFEKT! Ganske enkelt PERFEKT!

Maden var himmelsk og der manglede ikke noget.

Frokosten var spændende sammensat, fineste smage og en fryd for øjet. Spændende hapser, udsøgt buffet og herlig dessert. Eneste problem var, at maverne ikke kunne rumme alle de “ekstra nummer” som øjnene lagde op til!

Grillpølserne var også udsøgt delikate, ligesom tilbehøret og pølsebrødene. Mange, mange niveauer over “Café Fodkold”.

Luna og hendes to kollegaer, Linda og Rebecca ydede også en PERKEKT service. Smil, overblik, pro-aktivitet og elegance.

Vi har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra alle gæsterne på hele arrangementet.

Vi kan kun give dig og Lokalkompagniet vores bedste anbefaling.

Bedste hilsener,

Familien Sundø
“ Skovhuset” 🏡

7. Oktober 2021

Enestående burger!!

Enestående burger!!! Har ofte spist "verdens bedste burger" fra Gasoline Grill i Kbh, samt Yo Burger og Noma´s Popl burger. Men LK burgeren fra Lokalkompagniet er 100% på samme niveau, og hvis ikke bedre. Jeg har nu fundet mit nye burger favorit sted, kan kun anbefales.

21. August 2021

Jeg bestilte en tatar mad og gav 110 kr…

Jeg bestilte en tatar mad og gav 110 kr for den den så rimlig god ud men dag jeg smagte det var jeg ved at brække mig fordi kødet var for gammelt da jeg spurgte om en ny sagde di bare nej og var rigtigt uhøflige ps. Det tog dem 45 min at komme med maden

11. Januar 2020

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen