Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en Wombat Wallaby jakke hos dem torsdag morgen(9/10-25), den ankom allerede dagen efter! 🤩 De var hurtige til at få pakket og sendt afsted med GLS! Fantastisk service! 🤩👍🏻 Kæmpe anbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Livrigs ejer er personlig, hjælpsom og har lavet videoer omkring brugen af ErgoBaby bæreselen. Meget brugbare videoer som findes på livrig.dk En af mine varer var ikke på lager, så hun ringede og t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig afsendelse af vores varer. Personlig hilsen fulgte med varerne. Jeg fornemmer dels ifm. købet af varer og ved besøg på hjemmesiden, at Kirsten virkelig ønsker at give kunderne en god s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synes servicen er helt i top, stod at skulle bruge en bæresele akut, ringede for at høre om den kunne nå at blive leveret dagen efter.. Under telefonsamtalen fik jeg den bedste rådgivning, og har ikke... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webshop med kvalitets babyudstyr til den bedste start på livet.

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

VIRKELIG god service!

Hurtig til at svare på beskeder, og hurtig levering - og så er Kirsten iøvrigt bare super sød! En rigtig god oplevelse!

11. April 2016

Kære Malene,
De største stjerner for mig er de personlige stjerner. Alt det andet kan alle tilbyde, det er et spørgsmål om forretning, men det er kemien der afgør om man har lyst til "at komme igen" og endnu vigtigere føler sig forstået og hjulpet i sit behov.
Tusind tak for dine varmende ord og overskud til at skrive en anmeldelse af Livrig... og mig.
<3 Kirsten, Livrig

Ville give 10 stjerner hvis man kunne 😊

Pakken kom hurtigt. Og ved kontakt via e-mail var Kirsten rigtig hurtig til at svare ( der gik Max et par timer ). Jeg handler ihverfald med glæde hos livrig.dk igen 😊
Overvejer ihverfald allerede mit næste køb 🙈

10. April 2016

TUSIND TAK for 10 stjerner <3
Det føles rigtig dejligt at vide at det kører som du havde ønsket og håbet - til trods for mine printer-udfordringer ;)

Jeg håber I viklehygger dejligt tæt og farverigt.

Varme hilsner Kirsten, Livrig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ud over det sædvanlige!

Sammen fandt Kirsten og jeg en rigtig god løsning vedr. mit køb. Hun rådgav professionelt og skrev oven i købet en personlig hilsen på fakturaen. Havde også varen dagen efter den blev pakket!

18. März 2016

Antwort von Livrig

Ihhh tusind tak for de flotte ord og stjerner, Iben. Jeg bliver bare så glad i hjertet når det hele lykkes. Jeg håber dit fantastisk produkt lever fuldt ud op til din forventning til gavn for Jer alle.

Helt i top!

Lynhurtig levering og rigtig god service. Og så bliver man ekstra glad, når man sammen med varen også får en sød og varm hilsen. 👍😊

18. März 2016

Antwort von Livrig

Så dejligt at læse, Gitte! Det betyder meget for mig at mine kunder føler sig personligt behandlet hvis de har behov. Og mine salg har stor betydning for min hverdag med min familie. Det skal I vide at jeg er taknemmelig for. Det forsøger jeg så vidt muligt at vise med en personlig og taknemmelig hilsen og lidt vejledning ved køb.
Skønt at blive bekræftet i at det også værdsættes hjemme i de nye familier.

Hurtig levering.

Lever fuldt ud op til stjerne på Trustpilot

8. März 2016

Antwort von Livrig

Det er dejligt for mig når de flotte stjerner fra mine fantastiske vigtige kunder bruges alvorligt.
Tak for din tilbagemelding omkring at det gjorde det for dig. Så ved jeg Trustpilot virker som lovet.
Og tusind tak for dit flotte supplement til min star-collection, Jesper. Den er jeg meget stolt af fordi kundeservice betyder alt for mig. Tak.
💞 Kirsten, Livrig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og god service

Rigtig god service, både ift. orientering om leveringstidspunktet samt vejledning mht. korrekt anvendelse af produktet! :-)

5. März 2016

Antwort von Livrig

Super , Anne, at det gav mening for dig. Det kan være vildt uoverskueligt at fange alle detaljer i en travl hverdag.
Tusind tak for dine stjerner, Anne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering lige til døren

16. Februar 2016

Antwort von Livrig

Dejligt. Præcis som det bør være når barslende mødre skal forkæles eller forkæle sig selv. Lige til døren - der er rigeligt at rende rundt efter i hverdagen med en lille ny.
Tusind tak for dine stjerner, Christine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel vejledning og hurtig levering

Virkelig professionel og venlig telefonisk vejledning vedr. Bæreseler. Levering på under 24 timer!

14. Februar 2016

Antwort von Livrig

Når man endelig har fundet gennem viklejunglen og udvalgt hvilket babybæringsredskab der er bedst til ens behov så er man bare klar og så skulle selen gerne være leveret "i går"... Jeg kender det! Især fordi jeg selv kan være flere nætter om at udvælge et produkt på markedet og vupti så tages beslutningen. Derfor bestræber jeg mig meget på hurtig levering og ikke mindst hurtig tilbagemelding via mail eller sms hvis varen ikke er på lager. Dejligt jeg kunne hjælpe dig til et valg.
Tusind tak for dine stjerner

Meget glad !

Den vare jeg bestilte viste sig ikke at være på lager, så fik sms fra Kirsten S. Møller om at der ville gå yderlig ti dage hvis det var den jeg ville have, ellers havde hun andre jeg kunne vælge imellem, som kunne sendes dagen efter.
Holdt fast i min første bestilling, og endte med kun at vente 3 dage.
Meget sød, venlig og imødekommende betjening..

8. Februar 2016

Antwort von Livrig

Tusind tak, Christina, fordi du værdsætter de små ting i livet - og at du deler din glæde. Det smitter - det er kæmpe stort for mig.
Jeg håber I bliver rigtig glade for Jeres smukke sele. Happy babybæring til Jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

Efter at jeg havde lagt min bestilling, kontaktede Kirsten mig for at høre, om jeg var sikker på, at jeg ville have en sølvfarvet paraply til min sandfarvet Baby Yoyo og ikke en sort. Jeg havde valgt sølvfarvet, da barnevognen skulle bruges i Asien hvor der var meget varmt. Hun forklarede at farven ikke gjorde en forskel og jeg fik så lov at bytte til en sort, som står så pænt til barnevognen. Hun kunne være ligeglad, men fordi det er vigtigt for hende at have tilfredse kunder, gør hun sig denne ulejlighed. Jeg er yderst tilfreds med min handel hos Livrig

21. Januar 2016

Antwort von Livrig

Tusind tak, Andrea, fordi du vil dele og melde din tilfredshed med Livrig = mig ;) Det varmer at høre min mission virker og min vision lever 💞 Og rigtig godt at den sorte parasol også faldt i din smag til den lækre vogn! Happy strolling 😍👍

Fremragende service

Fantastisk service, hurtig tilbagemelding på mine forespørgsler via sms og telefon. Modtog varerne få dage efter bestilling. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos Livrig v/Kirsten Stoltze Møller.

27. Dezember 2015

Antwort von Livrig

Tusind tak for din tid og meget positive anmeldelse. Det er perfekt for mig når din oplevelse som kunde er den samme som jeg ihærdigt forsøger at efterleve - højeste kundeservice på bæredygtige kvalitets produkter. Glædelig babytid 💞 Kirsten, Livrig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betjening og virkelig skøn vare. (Jeg købte en Didytai)

Jeg handler gerne her igen.

20. Dezember 2015

Antwort von Livrig

Jeg håber din Didytai er belevt endnu mere lækker med baby i og over tid. Jeg elsker også min bløde stærke didytai! Selv nu hvor der ikke er flere babyer at fulde i den og kysse ovenpå. Nu bruger jeg den i ny og næ til Kangatraining sammen med seje mamas og lækre banditter. Her må jeg så putte en dukke i... det er faktisk alligevel hyggeligt 😜
Tusind tak for dine flotte stjerner og du er hjertens velkommen næste gang.

Tilfredsstillende

Jeg fik det jeg søgte lidt dyrere end jeg havde regnet med + en dyr porto

18. Dezember 2015

Antwort von Livrig

Jeg er da ovenud begejstret over at du giver mig 5 tilfredsstillende stjerner til trods for at det både var dyrere at handle og få tilsendt end beregnet. Du er meget velkommen til at give mig et fingerpeg i hvordan det var dyrere end beregnet, i forhold til hvad? Det er altid en øjenåbner at få feedback, især hvis jeg har mulighed for at ændre noget.
Jeg håber at produkterne lever op til forventningerne.

Tusind tak for anmeldelsen.
💞 Kirsten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hjælpsom og lyttende, så du får den optimale løsning til netop dig.

Se ovenfor..........

18. Dezember 2015

Antwort von Livrig

Tusind tak, Irene 😍 Det er vigtigt at forstå og tage hensyn til den enkeltes behov for vi er alle forskellige (også selv om man er meget ny) og det er vigtigt at prioritere.
Dejligt vi fandt en løsning til jer også. Det var en givende oplevelse for mig. Tak og dejlig ifavneri til Jer

ErgoBaby bæresele-

Hurtig ekspedition, og der er en ung mor der er blevet meget glad.

16. Dezember 2015

Antwort von Livrig

En af de vigtigste gaver til en lille ny familie - tusind tak fordi du handlede hos mig, Inge. Tillykke med familien.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Meget fin handel. Yderst tilfreds.

Jeg har haft en god oplevelse. Fin kundekontakt.

30. November 2015

Antwort von Livrig

Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid rart at høre at det var en god oplevelse at handle med mig. Kundeservice sætter jeg højst. 💞 Kirsten, Livrig

God købeoplevelse

Jeg fik min vare, indenfor forventet tidsrum, der var også en personlig besked skrevet til mig, hvilket var meget sødt at se.
Nemt at bestille, god pris, og vil helt sikkert handle her igen!

29. November 2015

Antwort von Livrig

Dejligt det hele lever op til både dine og mine forventninger, Eva. Tusind tak for din feedback og flotte stjerner 💞 Kirsten, Livrig

Køb af ergobaby

God oplevelse hele vejen igennem!

11. November 2015

Antwort von Livrig

Dejligt, Anne. Tak for din anmeldelse. I ønskes en fantastisk ifavn tid inde og ude og mange år frem.

Vidste du, at babybæring/ifavn bl.a. stimulerer glædeshormonerne og dermed virker antidepressivt!

<3 Kirsten, Livrig

Super tilfreds

Super fed og lyn hurtig service !
Jeg bestilte tirsdag eftermiddag og havde pakken torsdag formiddag, jeg er super tilfreds! Dejligt med en god oplevelse. Jeg kan kun anbefale at handle med/hos livrig.dk

25. Oktober 2015

Antwort von Livrig

Det giver vild energi at læse sådan en flot anmeldelse. Tusind tak, Simone. 💞 Kirsten, Livrig

Flot og professionel betjening

Fik produktet med det samme. Havde glemt at bestille et ekstra produkt men det kom med alligevel uden ekstra forsendelsesudgift. Det blev løst hurtigt via SMS

16. Oktober 2015

Antwort von Livrig

Alle tiders, Martin. Det blev ellers noget forvirrende og næsten panisk som vi nærmede os pakkeafhentningen. Dejligt det faldt på plads. Jeg håber dine varer virker helt efter min erfaring med dem. Tusind tak for din anmeldelse 💞 Kirsten, Livrig

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr