Jeg bestilte en Wombat Wallaby jakke hos dem torsdag morgen(9/10-25), den ankom allerede dagen efter! 🤩 De var hurtige til at få pakket og sendt afsted med GLS! Fantastisk service! 🤩👍🏻 Kæmpe anbe... Mehr ansehen
Livrigs ejer er personlig, hjælpsom og har lavet videoer omkring brugen af ErgoBaby bæreselen. Meget brugbare videoer som findes på livrig.dk En af mine varer var ikke på lager, så hun ringede og t... Mehr ansehen
Meget hurtig afsendelse af vores varer. Personlig hilsen fulgte med varerne. Jeg fornemmer dels ifm. købet af varer og ved besøg på hjemmesiden, at Kirsten virkelig ønsker at give kunderne en god s... Mehr ansehen
Synes servicen er helt i top, stod at skulle bruge en bæresele akut, ringede for at høre om den kunne nå at blive leveret dagen efter.. Under telefonsamtalen fik jeg den bedste rådgivning, og har ikke... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Webshop med kvalitets babyudstyr til den bedste start på livet.
-, -, -, Dänemark
- info@livrig.dk
- livrig.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og enorm god service
Jeg fik min bestilling dagen efter jeg bestilte den - I pakken lå der også et lille håndskrevet brev om, at jeg gerne måtte kontakte livrig.dk telefonisk, hvis der skulle være problemer med brugen af det tilbehør jeg havde købt til min Ergobaby bæresele.
Her handler jeg gerne igen!
God service og information
Fin information på hjemmesiden om brugen af ergobaby spædbarnsindsats! Hurtig levering.
hurtig levering og ingen problemer
Fik varene efter 2 dage,selv om der stod 5 dage leveringstid da jeg bestilte. Pakken kom med hyggelig håndskrevet brev :)
5 udaf 5 stjerner
Hurtig levering med et personligt præg! Lækre varer. Jeg er mere end tilfreds!!!
Super god service og rigtig god hjemmeside med videoklip
Vil meget gerne anbefale Livrig til andre.
Toppen af poppen ;-)
Super service og rådgivning/vejledning.
Havde skrevet en del med Kirsten inden mit køb, og det var rigtig gode svar jeg fik hver gang.
Ligeledes kom pakken lige så hurtigt som lovet.
Hurtig og personlig levering
Supergodt tilfreds med servicen. Hurtig levering.
Bedre service fås vist ikke
Jeg fik mine varer dagen efter jeg bestilte dem, og der var en fin håndskrevet hilsen med. Det er præcis sådan, jeg selv ville være stolt af at drive en netshop :)
Positiv
hurtig levering - let navigering på hjemmeside og personlig pakke
super service & den sødeste sælger !!!
Som mor til en high need baby med kolik, var jeg meget i tvivl om hvilken sele jeg skulle vælge til min søn som konstant vil hænge på min arm..
Jeg besluttede derfor at kontakte Kirsten som virkelig gav mig gode råd og en super vejledning, vi snakkede i tlf flere gange da min søn nægtede at sidde i selen han bare græd & græd..!
Kirsten var så sød og tilbød at vi kunne prøve selen af i lidt længere tid (det kalder jeg for super god service) men desværre hjalp det ikke spor for vi har nu løbende igennem 1 måned afprøvet den og han nægter stadig, der er slet INTET galt med ergobaby selen (den er bare super lækker) for vi har lånt os frem til en babybjørn og en slynge og det dur heller ikke, det er bare vores søn der ikke er fan af div. seler...!!!
Jeg kan kun anbefale at købe selen hos livrig.dk & ikke hos babysam, Kirsten har virkelig styr på det og yder en super service, hurtig levering og gode priser :)
Super service !
Jeg har aldrig før oplevet så god service og kompetent vejledning. Derudover vil jeg rose dem for den hurtige levering og gode pris.
Super hurtig levering
Jeg fik min bæresele dagen efter bestilling. Ovenikøbet med en sød hilsen. Let og effektivt.
Jeg kan varmt anbefale Livrig/Kirsten Stolze Møller til andre :-)
Ergobaby-konceptet er fantastisk for både forældre og børn.
Dejlig hurtig betjening
Inden vi bestilte vores nye bæresele, så vi de forskellige modeller igennem og det var en stor hjælp med de personlige videoer.
Da vi så bestilte den bæresele vi synes bedst om, havde vi den allerede næste dag og der fulgte en personlig hilsen med. Så alt i alt en meget god oplevelse :-)
Perfekt service!
Dejligt når man oplever en internet-handel som er perfekt! Kan kun anbefale at handle hos Livrig, hvor servicen er i top :)
Ejeren Kirsten er simpelthen noget af det sødeste, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Livrig igen!
Kirsten, tak for super service og det søde kort, som fulgte med min pakke :)
Vh. Mia.
Fantastisk service!
Jeg havde natten til onsdag lavet et mere eller mindre impulskøb af en Ergobaby bæresele. Dog så det ud til at købet ikke var gået igennem, pga. 'siden var udløbet'. Nå jamen så købte jeg den fra en anden side tidligt onsdag morgen.
Men så ser jeg at pengene er blevet trukket alligevel fra kontoen - ååh pis! Så har jeg jo købt to nu!
Jeg skynder mig at ringe til Kirsten og fortæller det hele. Hun forstår fuldstændig og der er intet problem eller besværligheder med at få annulleret købet.
Det er sq da venligt!
Som at handle med veninden.
God, hurtig og personlig betjening.
Dejligt med en lille håndskrevet besked i pakken.
Der bliver reageret med det samme ved henvendelse.
Det kunne være rart med en dansk instruktionsvideo, men det er nok bare mig, der ikke har fundet den...
Fik en rigtig fin snak med indehaveren og der var hurtig levering, så kan varmt anbefale.
Super service!
Jeg har kun godt at sige om servicen fra Kirsten. Min pakke kom dagen efter, jeg havde bestilt den, og prikken over i'et var den håndskrevne hilsen på fakturaen, hvor der stod, hvor jeg kunne finde manualen til produktet. Hvis jeg stadig var i tvivl derefter, så måtte jeg endelig ringe. Det kalder jeg god service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.