Little Steps Bewertungen 80

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En hurtig levering men de begyndersko jeg købte er større end de mål i har skrevet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds! Kvaliteten stemmer overens med det som ses på hjemmesiden. Dertil super hurtigt og god kundeservice. Modtog nogle strømpesko som ikke levede op til forventningerne. Fik med det samme... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Loja online com muita oferta e bons preços. Muito rápidos no envio. Ótimo e atenciosos no atendimento. Eficientes no caso de uma devolução.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg får hele tiden besked om I gerne vil have en anmeldelse, I får en dårlig karakter fordi valgte får slettet min besked, herinde på trustpilot, selvom jeg havde flere beviser. Dårlig hå... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Babyausstattungsgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

"Little Steps" er en online butik, der specialiserer sig i salg af kvalitets sko, legetøj, spise service og diverse accessories til småbørn. Vi tror på, at det er vigtigt at give børnene de bedste produkter fra starten af, så de kan trives og udvikle sig optimalt.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

80 Bewertungen

1 Stern

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meget svære at få på barnet

Har måtte bestille af 2 omgange, da de første var for små (og jeg havde målt foden inden jeg bestilte). Bestilte så et nr. større, men fik aldrig skoen på. Synes de er meget svære at få på et barn, som skal øve sig i at have sko på/at gå. Så de røg også retur, hvilket man selv skal betale for, så har brugt mange penge på at returnerer sko og ikke fået noget ud af det -desværre. Sødt design, men umulige at få på.

20. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg får hele tiden besked om I gerne…

Jeg får hele tiden besked om I gerne vil have en anmeldelse,

Dårlig håndtering af pakker, når man annullerer en pakke, så skal man ikke sende den afsted lige når man er skrevet sammen.

Kan kun kontaktes igennem e-mailen, ingen telefonnumre.

Og da i så havde sendt pakken afsted, vil I først returnere mine penge efter parken var kommet tilbage, men i vel så alligevel efter en lang diskussion, at sende pengene afsted alligevel. Pakken skulle ikke være sendt afsted og skulle være annulleret med det samme, så havde vi undgået alt det her.

2. Oktober 2025

Hej Randi,

Den automatiske invitation til at anmelde sendes ud til alle kunder og kan blot ignoreres, hvis man ikke ønsker at dele sin oplevelse.

Da vi som tidligere nævnt har stort fokus på hurtig ordrebehandling og levering, betyder det desværre at en ordre i visse tilfælde allerede er under afsendelse, når vi modtager en anmodning om annullering – og derfor ikke altid kan standses.

Som kunde må man tage højde for, at handel på nettet foregår gennem en anden infrastruktur end fysisk handel, hvor processerne er automatiserede. Derfor kan der i visse situationer ikke forventes øjeblikkelig manuel håndtering.

I din sag valgte vi dog alligevel at imødekomme dit ønske om straks tilbagebetaling, selvom dette var uden for de normale retningslinjer, da vi endnu ikke havde modtaget varen retur. Dette gjorde vi som en ekstra service og for at finde en løsning, du ville være mere tilfreds med.

På den baggrund har vi svært ved at forstå din fortsatte utilfredshed, da vi efter vores bedste evne har håndteret sagen både fleksibelt og imødekommende.

Vi beklager, hvis der er opstået misforståelser undervejs, men vi mener, at vi har gjort vores yderste for at løse situationen på en fair og serviceminded måde.

Vi oplever derfor ikke, at din anmeldelse giver et retvisende billede af vores service eller håndtering af sagen. Vi tager dog din feedback til os og bruger den i vores løbende arbejde for at forbedre kundeoplevelsen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Desværre ikke til at få på.

Vi bestilte en Strømpesko model Plain. Han kan ikke få dem på, fordi de ikke kan åbnes og er for stramme i stoffet over foden.
God service at de blev taget tilbage 👌

3. September 2025

Hej Julie,

Af den model du henviser til (Blåstribet ''Plain'') fremgår det både af produktbeskrivelsen og i størrelsesguiden, at ''Denne variant har samtidigt en tættere og mere kompakt pasform, hvorfor der anbefales at gå en størrelse op, hvis i tvivl.''

Du må meget gerne kontakte os på info@littlesteps.dk, så vi kan finde en løsning.

Mvh

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg syntes ikke skoene er særlig gode

Jeg syntes ikke skoene er særlig gode!
Min søn glider rundt i dem, da stoffet er så blød! At det ikke kan holde hans fod på plads.

25. August 2025

Hej Julie,

Vi er kede over at skoene ikke passer som de skal. Såfremt det skyldes at skoen er for fleksibel, så anbefaler vi nogle af vores mere kompakte og mere tætsiddende varianter, fx Stribede, Chicago eller Oasis.

Kontakt os gerne på info@littlesteps.dk, så vi kan finde en løsning.

Mvh

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Kvaliteten stemmer overens med det som ses på hjemmesiden.
Dertil super hurtigt og god kundeservice. Modtog nogle strømpesko som ikke levede op til forventningerne. Fik med det samme er nyt par.

29. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Finde nogle andre

Produkterne ligner rigtig meget det jeg har kunne finde på Temu. Jeg fravalgte Temu fordi det er gave til et barn. Der kan være alt muligt usundt under plastik der er på strømperne. Overvejer om det bør anmeldes

25. August 2025

Hej Pernille,

Vi kan forsikre dig om skoene er certificeret med OEKO-TEX Standard 100, hvilket garanterer, at de er testet for skadelige stoffer og lever op til internationale standarder for sundhed og sikkerhed.

Vi værdsætter din tillid og vil meget gerne besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have på info@littlesteps.dk.

LittleSteps.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr