Bestilte deres akustikpaneler. Det ene panel var dog skåret lidt skævt, jeg skrev til dem og dagen efter beklagede de og sendte straks et nyt panel afsted. Så super produkter, hurtig levering og kun... Mehr ansehen
Ganske fint produkt, men der er plads til forbedring på kundeservice/ekspedering. Vi bestilte vores vare slut november 2024 og hørte intet efter ordrebekræftelse. Et par uger efter skrev vi og spurg... Mehr ansehen
Vi bestilte 2 stk "Angle shape" paneler til kontoret. Vi valgte dem i stor format så levering blev med fragtmand. Vi modtog varen hurtig, dog i en lidt anden form end hvad der vises på hjemmesiden. E... Mehr ansehen
Bestilte 19 stk. folie til køkkenlåger skåret på mål. Leverancen kom hurtigt, fornuftigt pakket ind og med en vejledning i anvendelsen af vådpåføring af folien. Meget fint. Alt passede efter mine... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service.
Super god service.
Fik bestilt forkert størrelse på filt, det blev byttet med et smil 👍
Kundeservice i topklasse
Så super produkter, hurtig levering og kundeservice i topklasse👍🏻
Tager hånd om fejltagelser
Vi modtog varen hurtig, dog i en lidt anden form end hvad der vises på hjemmesiden. Efter at have gjort opmærksom på dette modtog vi 2 nye leveret til os med ekspress fragtmand dagen efter. De er fuldt ud som forventet. Respekt for hurtigst muligt at rette op på fejl.
Hurtig og god service 😃
Hurtig levering og virkelig flot logo i…
Hurtig levering og virkelig flot logo i Mos.
God kvalitet som forventet samt hurtig…
God kvalitet som forventet samt hurtig levering.
Mange tak!
Hele vejen igennem en god oplevelse
Godt produkt, god pris, venlig vejledning og hurtig levering. What’s not to like!
Jeg har ikke anvendt produktet endnu
Jeg har ikke anvendt produktet endnu, men jeg er tilfreds med leveringen
God og behagelig service
God og behagelig service. Hurtig levering. Købte flueforhæng. Waterfall. Ser vildt flot ud.
Very quick service and delivered at the…
Very quick service and delivered at the doorstep.
Rigtig god kvalitet og hurtige svar og…
Rigtig god kvalitet og hurtige svar og løsninger via e-mail.
Firmaet sender ikke varerne og reagerer ikke
Firmaet sender ikke varerne, og de reagerer ikke ved henvendelser. Jeg bestilte en kniv og nogle blade til kniven den 7. april 2025. De skrev: Hej mette! Vi er ved at gøre din ordre klar til afsendelse. Vi giver dig besked, når den er blevet sendt. Den 12. april 2025 skriver jeg til dem, om min ordre er blevet forputtet. Intet svar. Jeg ringer til dem den 15/4 2025 og der er en mand, der siger, at han vil undersøge ordren, og så vende tilbage. Det gør han ikke. I går den 22/5 skrev jeg igen til dem, men har intet hørt. Så i dag den 23/5 2025 laver jeg så denne anmeldelse
Alt fungerede
Alt fungerede - meget hurtig levering.
Godt gået.
🥰🥰🥰🥰🥰
A fantastic experience, so quickly gained the product that she was even surprised. Thank you. I came up perfectly .
Fantastisk god oplevelse. Flotte flueforhæng. Levering lynhutig. Stor fan.
Super flotte flueforhæng. Slipper for insekter i mit hjem, da jeg købte til 2 døre. Lynhurtig levering. Godt tilfreds.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.