Virkelig flot resultat af neglene meget…
Virkelig flot resultat af neglene meget imødekommende og havde et smil på sig og fornuftig pris kan klart anbefales
Lisa Nails byder dig velkommen til en varm og indbydende atmosfære, hvor du kan undslippe hverdagens stress og nyde vores transformative spa- og salonbehandlinger. Når du besøger Lisa Nails, vil kunder blive betjent med gratis drikkevarer, herunder te, kaffe, osv. Den rummelige og luftige ventesalon vil give dig afslappende øjeblikke.
Søborg hovedgade 94,ST.TV, 2860, Søborg, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Smukke negle hver gang ❤️💅🏻 skøn og hyggelig service. Absolut go to
Jeg har benyttet Lisanails hele 2025 til både manicure og pedicure. Jeg har hver gang fået super behandling og er gået derfra glad og tilfreds hver gang🤩
Betalte for 2xpedicure til min veninde og jeg. Vi bestilte således, at vi skulle have det sammen da det var en gave fra mig.
Den ene startede med mig, og den anden sagde 5 min. Der gik 15 minutter, hvoraf mine fødder var i fuld gang med at få behandling og min veninde bare sad og ventede med hendes fødder i karret. Sagde til damen der var i gang med mig, at det ikke er okay at vente så længe (der var én anden kunde i butikken som ventede på hendes neglelak var tørt)
‘Min’ fod dame kaldte på den anden som kom kort tid efter.
Jeg blev så færdig efter en 20 minutters tid (behandlingen hedder 45 min)
Sad så og ventede på min veninde som jo så manglende 20 min af hendes behandling.
Damen der ordnede min venindes fødder stoppede så og sagde hun var færdig efter 30 min. Der sagde jeg fra. Damen små grinede flabede til mig og sagde at der jo ikke var mere at gøre. Sagde så til hende at man betaler for 45 min og at pedicuren indeholder massage- og at hun så måtte give min veninde mere af det. Hvilket hun gjord med en ret dårlig attitude.
Første og absolut sidste gang. Fuldstændig spild af penge…
Anbefales bestemt ikke mht vipper. Bestilte lash extension og måtte gå halvt færdig … vipper blev limet sammen og en masse lim på øjenlåg. De skiftes begge to men måtte bede mig komme igen en anden dag. De brugte halvanden time og var halvt færdig.
Måtte gå til en anden klinik dagen efter bare for at få lim af hud og skille vipper ad og starte forfra.
Absolut ikke okay😡
Både Lisa og Amy er fantastisk dygtige. super flotte negle hver gang. Stor anbefaling herfra
Super dygtige, kreative og professionelle. Er meget lyttende, kommer med gode og spændendee forslag, men er også lyttende til egne ideer.
Bliver alttid tage imod med et smil og velkommen, og de har en virkelig god faglig stolthed for det de laver. Er ikke tilfreds før kunden er tilfreds.
Kan varmt anbefale Lisa Nails, og kommer gladeligt igen hver 6 uge.
Uden tvivl det bedste sted! Kvaliteten er helt i top. De er super søde og man kan mærke at man er i professionelle hænder. Jeg vender troligt tilbage hver 4. uge, som fast kunde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.