Das sagen Bewerter
Allt gick så smidigt och snabbt från konsultation till operation ! Fin kundbemötande och duktiga optiker och läkare ! Min operation lyckades och Jag behöver inte längre ha linser eller glasögon!
Unternehmen hat geantwortet
Jag gjorde nyligen en FS Lasik-ögonlaseroperation och kan varmt rekommendera kliniken. Personalen var otroligt duktig, professionell och pedagogisk — de förklarade varje steg på ett lugnt och tydligt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Über LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Vom Unternehmen geschrieben
About us
Lirema is a chain of eye clinics in Scandinavia that offer diagnostic and surgical treatment of eye diseases. The vision to expand led in 2015 to the creation of Lirema Sverige AB, with its first eye clinic in Sweden. Eye operations with the methods SMILE, FS-LASIK, SURFACE (TRANS PRK / LASEK or NO CUT), PRESBYOND, cataract, intraocular refractive surgeries are now performed in Stockholm, Malmö, Gothenburg, Copenhagen and Oslo.
Experienced eye microsurgeons work at our eye clinic chain. We use the most modern medical equipment available on the market and work closely with well-known manufacturers Carl Zeiss Topcon, Oculus, Ziemer and Schwind. As ISO-certified, Lirema works continuously to maintain the highest possible quality and service.
Kontaktinformationen
Södra Vägen 10, 412 54, Göteborg, Schweden
- +46108887178
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Gjorde Lin bytte för tre månader sen…
Gjorde Linsbytte för tre månader sen ser inte bra. De säger att det ska ta upp till sex månader eller det kan ta upp till sex månader men jag börjar faktiskt bli lite rädd och tvivlar
Allt gick så smidigt och snabbt från…
Proffsigt bemötande hela vägen.
Jag har fått ett kunnigt,proffsigt, bemötande under hela processen för att byta ut mina ögonlinser. Resultatet gör att man frågar sig själv varför man inte gjorde operationen för flera år sedan! Nu skriver jag detta på telefonen, något som för några veckor sedan bara hade varit en suddig skärm.
Mycket nöjd med min EDOF-operation på…
Mycket nöjd med min EDOF-operation på Lirema. Professionell och trevlig personal, smidig process och fantastiskt resultat. Kan varmt rekommendera dem!

Undersökningen var ingående
Undersökningen var ingående, täckande och kändes kompetent
utförd av personalen.

Dom var proffesionella
Dom var proffesionella. Bra information
Enkelt att boka tid. Bra uppföljning

Just as expected
nothing to complain about, it was fast, efficient and everything worked out well

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Bra information om och inför…
Bra information om och inför ögonoperation i från en mycket vänlig och kunnig personal.

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Trevlig bemötande och snabb och…
Trevlig bemötande och snabb och effektiv operation 😀 Gjorde RLE linsbyte med monovison och det blev över förväntan 😀 Ser bra på både nära och långt håll och mittemellan 🙏🏻 Ser minsta texterna helt tydligt också 👊🏻💥 Rekommenderar starkt Lirema 😀🙏🏻💯

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Jag har gjort lens bytte (Rhl),väldigt…
Jag har gjort lens bytte (Rhl),väldigt nöjd.
Jag rekommenderar Lirema.
Bra jobbat

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Varför betala 20000 mer hos Memira när…
Varför betala 20000 mer hos Memira när denna ögonklinik levererar bästa linserna och de mest kompetenta ögonkirurgerna? Trevligt och professionellt bemötande från början till slut. Har inte använt glasögon en endaste gång sedan jag var där och kommer aldrig att behöva göra det heller antar jag, de håller ju i 150 år 😁

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Bra information innan vid första besök
Bra information innan vid första besök, väl omhändertagen på operationssalen och återbesök!

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Trevlig personal och tydliga i sin yrkesroll
Mycket Trevlig personal och tydliga i sin yrkesroll vad som gällde inför mitt beslut
Väldigt professionella

Antwort von LIREMA Eye Clinic Sweden, Denmark, Norway - Göteborg
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.