Helaas kan ik geen 0 sterren geven anders had ik dat zeker gedaan. 9-5 en bestelling geplaats. Week later zag ik dat het nog steeds niet verzonden was. Ik heb toen een mail gestuurd naar hun en noo... Mehr ansehen
Ik zou hier niet bestellen Ik had een bestelling geplaatst. Ik ontving geen verificatie mail of iets. Ik had betaald en heb meerdere keren op meerdere manier contact gezocht maar nooit reactie van... Mehr ansehen
Gisteren een Valentijnpakket XL besteld en nog een cherry en aisha. Pakket kwam optijd aan zoals vermeld op de website. De jongens namen contact met me op toen een van de luchtjes niet op voorraad war... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Laatste maanden altijd bij dit mooie…
Laatste maanden altijd bij dit mooie bedrijf besteld, het is zo gemakkelijk te bestellen en de service is top, als je een vraagje hebt wordt dat meteen beantwoord en de levering is ook super snel, al met al altijd goede ervaringen met lillozparfums
goede parfum
goede parfum, Service ook top bij vragen kon ik gewoon bellen.
Snelle levering. Zeker een aanrader voor die prijs ook. Ik kom zeker weer terug.
Heerlijke geurtjes voor een TOP…
Heerlijke geurtjes voor een TOP prijsje, hoop dat Khalil binnenkort een winkel opent zodat we zelf geurtjes kunnen gaan ruiken en daarna ook kopen.
2 geurtjes besteld
2 geurtjes besteld. Heerlijk, snelle levering. Top! ik begrijp de 1 sterren helemaal niet. Bedankt jongens.
Top geurtjes Snelle service!
Top geurtjes Snelle service!
Ben super tevreden met Lillozparfumes 10/10
Echt een aanrader ❤️
Top service!
Lekkere geuren top service
Lekkere geuren top service. Ik snap al die negatieve reacties niet. Top heren
Ik heb 2 luchtjes gekocht en kreeg het…
Ik heb 2 luchtjes gekocht en kreeg het snel binnen. Hele goede kwaliteit en voor goedkoop. Ik ben meer dan tevreden!
Ik kreeg een verkeerde parfum…
Ik kreeg een verkeerde parfum toegestuurd en ik kon de verkoper op geen enkele manier bereiken om dit fout te corrigeren. Heel slecht service, zonde van mijn geld
klantvriendelijkheid
Top kwaliteit parfums, ze zijn heel klantvriendelijk , bij vragen zijn ze snel te bereiken. Top!!
Ik heb mijn bestelling niet gekregen
Ik heb mijn bestelling niet gekregen en heb daar wel 30 euro voor betaald
lillozparfums
Ik zag Lillozparfums in een TikTok-video en was meteen benieuwd. Dus ik bestelde 5 flesjes voor maar €8,50 per stuk. En wow, wat een geweldige geuren voor die prijs! Ik ben echt aangenaam verrast. Zeker een aanrader voor wie lekkere geuren wil zonder de bank te breken! 💖
Beste ervaring met iets online bestellen
Snelle service
Heerlijke geurtjes
Top kwaliteit
Ze regeren zo snel mogelijk op je
Track & tracé perfect
Top geurtjes!
Ik heb een bestelling gedaan op een parfum en hij is snel aangekomen en top kwaliteit en neen dit is geen vriend van het bedrijf ik ben een echte klant het ruikt heerlijk , dit is echt een aanrader!!!!!
Fantastisch
Mooie verpakkingen
Ruikt oprecht super lekker
Goede service luchtje was uitverkocht
Kreeg gelijk een belletje
Ik had 3 geurtjes besteld
Ik had 3 geurtjes besteld, die kwamen gelijk de volgende dag binnen. Ze zijn echt heerlijk. Lillozparfum is zeker een aanrader!!
Koop je parfums bij Lillozparfums.nl
Lillozparfums.nl biedt een uitstekende ervaring voor parfumliefhebbers. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je gemakkelijk de gewenste geuren kan vinden. Heb 2x keer besteld 1ste keer 10 stuk daarna was kwam deze actie online van 8,50 heb ik 18. Stuk gehaald wat een top kwaliteit.
Goed geholpen en de parfums ruiken…
Goed geholpen en de parfums ruiken lekker en al helemaal voor de prijs. Ik ga nog meer geurtjes halen binnenkort
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.