Lille Plakat Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt nogle plakater i den forkerte størrelse, men når jeg forsøger at komme i kontakt på enten mail, hjemmeside eller telefon, hører jeg intet fra dem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en plakat med et "fingeraftrykstræ" med tilhørende ramme til en barnedåb. Var rigtig fin og god kvalitet. Uheldigvis skete der det til barnedåben at selve plexiglasset faldt ned og kom rev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse! Jeg bestilte nogle plakater fra Lille Plakat, og det hele gik bare glat. Plakaterne er virkelig flotte, og leveringen var hurtigere, end jeg havde regnet med. På et tidspunkt gik de... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Postergeschäft
  2. auch in
  3. Druck- und Schildergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lilleplakat.dk er en 100% danskejet webshop. Med dansk kundeservice og dansk produktion. Vi har en stærk ambition om at blive danske børnefamiliers foretrukne plakatshop. Vi printer udelukkende på premium 230/gr mat plakatpapir. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

46 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Smukke plakater

Har modtaget en bogstav og tal plakat. Meget smukke og helt perfekt til dagplejeværelset. Hurtig levering også. Mange tak.

21. September 2023

Antwort von Lille Plakat

Hvor er vi glade for de to plakater pynter fint i dagplejen. Tak for bestillingen og den fornemme anmeldelse. De bedste hilsner Nikolaj

Flotte plakater

Hurtig forsendelse og rigtig flotte plakater

6. September 2023

Kære Marianne,
Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord. Rigtig god fornøjelse med plakaterne og god dag.. Bbh Nikolaj

En skøn købeoplevelse 👍

Fra start til at jeg stod med de fine varer i hænderne var en positiv oplevelse. - Tak for “samarbejdet”, Nikolai - fordi du gjorde dit yderste for at omsætte mine input/ideer til et smaddergodt resultat! - Afventer spændt evighedskalenderen 😄
- I har mine varmeste anbefalinger!!

PS: Gæstetræet fik vildt meget ros til barnedåben 👍

10. August 2023

Kære Mette,
Vi takker ligeledes for den super gode feedback på vores produkter og den fine dialog. Tusind tak for de pæne ord ord og 5-stjerner.
Dejligt med ros til barnedåben!
Vi har sat evighedskalenderen på notesblokken :)
De bedste hilsner Nikolaj

Sublim kundeservice

Fik min plakat hurtigt tilsendt - desværre var det en forkert plakat, men efter at have skrevet til dem, havde jeg den rigtige plakat dagen efter. Hurtig levering, service og fint produkt. Er meget tilfreds:)

23. Juli 2023

Antwort von Lille Plakat

Kære Malene, dejligt at du endte med den rigtige plakat og tak for de pæne ord.. De bedste hilsner Nikolaj

Anbefales!

Rigtig mange fine produkter. Fik tilsendt den forkerte plakat, sendte en mail og fik meget hurtigt svar. Jeg beholdte den anden plakat og fik tilsendt den, jeg havde bestilt. Så god service! Stor anbefaling. 🌟

28. Juni 2023

Antwort von Lille Plakat

Tusind tak for de pæne ord Camilla! Vi håber at alle plakaterne tager sig godt ud. Både de "rigtige og forkerte". Dbh Nikolaj

Virkelig god service

Virkelig god service - ud over det sædvanlige. Flot produkt. De varmeste anbefalinger herfra.

20. Juni 2023

Antwort von Lille Plakat

Tusind tak for de pæne ord Sidse, vi håber at træet vil pynte og festen blive en succes. Dbh Nikolaj :)

Super service

God service. De kom og afleverede min ramme til mig personligt, da den forrige var gået i stykker i transporten, og jeg skulle bruge ramme og plakat til en barnedåb!

21. Mai 2023

Antwort von Lille Plakat

Dejligt at det lykkedes med rammen Louise! Vi håber at barnedåben blev en succes :) Dbh Nikolaj

Super lækre produkter

Super lækre produkter, kan varmt anbefales

7. Mai 2023

Antwort von Lille Plakat

Hej Christian, tusind tak for de pæne ord og 5 stjerner. Det sætter vi enormt stor pris på. Rigtig god dag! Dbh Nikolaj fra Lille Plakat

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse - jeg er meget tilfreds.
Produktet lever op til mine forventninger, printet er klart og produktet er i god kvalitet. Leveringen var hurtigt og alt var forsvarligt og nydeligt pakket ind.

19. April 2023

Antwort von Lille Plakat

Tusind tak for de pæne ord! Vi håber at i bliver glade for den :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så helt fantastisk smukke plakater

Så helt fantastisk smukke plakater. Og god kundeservice. Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

27. Februar 2023

Antwort von Lille Plakat

Kære Charlotte, tusind tak for de fine ord og den flotte anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for. Rigtig god fornøjelse med plakaterne og god dag til dig :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine plakater til rigtig…

Super fine plakater til rigtig fornuftige priser - og ikke mindst god og hurtig service. Kæmpe anbefaling herfra!

26. Februar 2023

Antwort von Lille Plakat

Tusind tak for de fine ord og 5 stjerne Linnea! Vi håber at i bliver glade for plakaterne.. Dbh Nikolaj

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig mange flotte og søde plakater

Virkelig mange flotte og søde plakater, og hurtigt svar fra kundeservice da jeg havde et spørgsmål til papirkvaliteten.
Leveringen gik ligeledes hurtigt og nemt, så stor anbefaling herfra.

6. Februar 2023

Antwort von Lille Plakat

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner Mathias, det sætter vi stor pris på :) rigtig god dag..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort og fint udvalg af plakater

Stort og fint udvalg af plakater. Hurtig levering.

1. Februar 2023

Antwort von Lille Plakat

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Rigtig god dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside og hurtig leverance

God hjemmeside og hurtig leverance. Derudover er vores plakat super flot, og passer perfekt til værelset.

31. Januar 2023

Antwort von Lille Plakat

Tak for de pæne ord Casper, håber at plakaten kan sprede glæde! Tak for de 5 stjerner..

Utroligt flotte motivere

Utroligt flotte motiver. De passer lige ind i børneværelset. Plakaterne passer til børn i mange aldre. Fra de er små med søde motiver af løver o.a og til at de skal lære klokken. Tak for hjælpen med at udsmykke vores børneværelse

1. Februar 2023

Antwort von Lille Plakat

Fantastisk at høre Asger, det er vi virkelig glade for! Og tak for de 5 stjerner. Rigtig god dag..

Super flotte plakater

Super flotte plakater! Fantastisk at man bare kan vælge din egen størrelse. Det er super fleksibelt. Nemt og hurtigt at bestille.

31. Januar 2023

Antwort von Lille Plakat

Tak for de fine ord Line, dem sætter vi stor pris på. Dejligt at du kan lide plakaterne :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr