Anbefales på det varmeste. Kenneth hos Lif sørget for en vakker seremoni i Bragernes Kirke da vår 11 år gamle sønn gikk bort så altfor tidlig. Lif hjalp oss gjennom den svært tunge tiden med gode fo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Anbefales på det varmeste. Takk til Kenneth hos Lif i Tønsberg for god hjelp i en vanskelig tid. Alt det praktiske gikk på skinner, våre ønsker ble oppfylt, rask med tilbakemeldinger osv. Fikk mange... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alle våre ønsker for seremonien ble oppfylt, selv de valgene som var helt spesielle for oss. Flere kommenterte at det var den fineste begravelsen de hadde vært i. Det var en god prosess før beg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Veldig fornøyd med at alle våre ønsker ble så godt i varetatt, vi fikk gode råd og veiledning om alt rundt et dødsfall. Dere ordnet det slik at det ble lett for oss. Tusen takk for en verdig sermoni... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
En vennlig og meget hjelpsom tone fra de ansatte. Jobbet raskt og tok også tlf i helgen. Ringte også og spurte om ting. Så profesjonelle. Fint besøk på kontoret.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Christian var vår begravelsesrådgiver, og vi fikk veldig god hjelp og veiledning med alt vi trengte hjelp med og mere til. Vi ønsket å ha seremonien i Norge, men ta med oss urnen til utlandet for begravelse. Omstendighetene gjorde at vi trengte å utføre seremonien på svært kort varsel, han ordnet alt og vi trengte ikke bekymre oss. Det ble en verdig og fin seremoni, og vi fikk hjelp til all papirarbeid og informasjon vi trengte for å ta med urnen ut av landet. Christian bare ordnet ting, så vi slapp. Han gjorde en veldig tung periode lettere for oss, og vi er takknemlig for hvordan han håndterte alt sammen.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Utrolig hyggelige mennesker, profesjonell utførelse, gode råd og flott veiledning. Vil absolutt anbefale Christian og Malene fra Líf på det varmeste. Jeg følte godt ivaretatt i ukjent terreng.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Veldig fine og behaglige, de gav oss gode råd og fant løsninger som vi trengte til min fars begravelse.
Ønsker du å føle deg sett og hørt som etterlatte kan de absolutt anbefales.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Vi hadde en god opplevelse å få legge gravferden til Lif. Våre ønsker ble respektert og vi følte oss ivaretatt. Vi fikk god informasjon og opplevde at Lif hadde tid til oss. God kommunikasjon både skriftlig og muntlig.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Vi opplevde Lif begravelsesbyrå som svært profesjonelle og dyktige med stor omtanke og varme for oss og situasjonen vi sto i med tap av enda en nær på kort tid. Takk for all bistand i denne utrolig vanskelige tiden.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Veldig hyggelige og hjelpsomme tok tak i alt, så vi sørgende kunne ta litt avstand fra det vanskelige i denne perioden.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Fantastisk god service. Gode råd og veiledning gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefale Lif begravelsesbyrå på det varmeste.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Takk for meget god bistand i forbindelse med vår mors bortgang. Opplevde Lif begravelsesbyrå som profesjonelle og varme. Møtte alle våre behov med empati og forståelse. En verdig avslutning for vår mors siste reise. Takk ❤️

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Lif og Christian loset oss trygt gjennom prosessen fra a til å. Lett å få kontakt med underveis, og fulgte tett opp fortløpende. Seremonien ble akkurat slik vi ønsket, og vi gir våre varmeste anbefalinger til andre som trenger et begravelsesbyrå.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Det ble en fin og verdig bisettelse. De ansatte i Lif var empatiske, og tok hånd om det praktiske rolig og effektivt.
Som pårørende ble vi veiledet og ivaretatt på en god måte.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Vi takker for all god hjelp med begravelsen til pappa. Han fikk en fin og verdig begravelsessermoni.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Hyggelig førsteinntrykk og all oppfølging videre var som det bør og skal være.
Vi ringte til fire forskjellige byråer, Lif begravelsesbyrå utmerket seg som det mest profesjonelle av de alle. Flott at det kom et byrå som ønsker å utfordre de etablerte store selskapene.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Raskt svar på alle spørsmål selv på en søndag. Veldig fornøyd.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Det var lite som var overlatt til tilfeldighetene i denne prosessen. For min del var dette helt nytt og en tjeneste jeg håpet og ikke skulle måtte benytte meg av.
Christian som jeg fikk kontakt med, tok hånd om alt fra start til slutt. Transport av kiste, dekorasjoner, dokumenter, minneside og annet som hører med i en krevende tid. Det ble også arrangert med en soloist da anlegg i kirken ikke kunne spille av ønsket musikk.
Kjempe fornøyd med hele opplevelsen og for all veiledning og informasjonsflyt underveis i prosessen.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Oppfølgingen var helt fantastisk. Alltid tilgjengelig og ønsket om å vise tilstedeværelse til enhver tid har gjort familien og pårørende trygge og ivaretatt. Dette anbefaler jeg på det sterkeste.

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Veldig imøtekommende mennesker, veldig rause på pris, og på tilbydersiden når det gjaldt å finne løsninger, og stille opp for oss.
Anbefaler de på det varmeste
Vennlig hilsen Runa, Anders og Are

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Rolig og informativ! Tok seg god tid på hjemmebesøk! Grei oppfølging!
Takk for hjelpen!

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Veldig fin opplevelse med lif begravelsesbyrå da min mor gikk bort. Godt samarbeid hele veien både før begravelse og i ettertid. Anbefales!

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Vi takker Lif begravelsesbyrå for en verdig og meget flott gjennomført seremoni ved Randi’s siste reise.
Stor takk til Christian for profesjonell hjelp og oppfølging fra begynnelse til slutt.
Anbefales på det sterkeste. Hilsen Tore og Barbro

Antwort von Líf begravelsesbyrå
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.