Zeer goed bijgestaan in zaak met moeilijke verzekeraar. Meneer Zimmerman heeft alles uit handen genomen en dit zeer goed opgepakt voor ons. We werden goed op de hoogte gehouden en alles ging in goed o... Mehr ansehen
is erg netjes en duidelijk in haalbaarheid, ook zijn ervaringen in arbeidsrecht zorgt mede voor een 100% kijk op de zaak... daarnaast de menselijkheid en haalbaarheid zijn een absoluut reden om te kie... Mehr ansehen
Ik was in het begin best sceptisch over letseljuristen door de verhalen die je online leest. Toch ben ik ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen. De jurist was altijd open, eerlijk en dui... Mehr ansehen
Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw M.E. Karsten van Jurilex Letselschade.nl. Na mijn ongeluk in augustus heeft zij mij vanaf het begin fantastisch begeleid. Ze nam de tijd om alles duidelijk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Rechtsdienstleistungen
- Rechtsbeistand
- Rechtsberatungsstelle
- Anwalt für Personenschäden
- Pflichtverteidigerbüro
Vom Unternehmen geschrieben
Letselschade.nl is een initiatief van Jurilex Letselschade: een digitaal platform waar letselslachtoffers informatie vinden over professionele rechtshulp bij het regelen van een schadevergoeding. Onze expertisegebieden zijn verkeersaansprakelijkheid, letselschade door een arbeidsongeval, wegbeheerderaansprakelijkheid en aansprakelijkheid bij letsel door dieren.
Landzigt 16-19, 3354 PE, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Eindhoven, Deventer, Maastricht, Almere, Groningen en Friesland, Niederlande
- 085 - 019 70 18
- info@letselschade.nl
- letselschade.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
super bedrijf
super bedrijf.
De afgelopen 7 jaar is alles prettig verlopen en zijn we tot een mooi einde gekomen betreft de zaak!
Ik zal daarom het bedrijf aan iedereen aan raden.
Jeroen bedankt!

Hele fijne ervaring mee
Hele fijne ervaring mee, hebben heel veel voor mij betekent, je word goed op de hoogte gehouden, mensen klinken alsof ze je echt willen helpen, je kan altijd bellen.

Top letselschade advocaat…
Ze is voor mij op de bres gaan staan bij de verzekering van de tegenpartij en heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Bij elke vraag die ik had, kreeg ik een eerlijk antwoord. Als ik weer in een situatie als nu zou komen, kom ik zeker weer terug. Ik ben meer dan tevreden

Goed tevreden
In het begin wat stroef, maar verder duidelijk en correcte afwerking.
Belangrijk is dat de komende 5 jaar nog nazorg gegeven kan worden indien nodig.
hij verdient 5 sterren omdat hij de…
hij verdient 5 sterren omdat hij de zaak met professionaliteit en ernst heeft afgehandeld.
Duidelijk waar je aan toe bent en wat je mag verwachten
Dhr. Schikshof,
Was duidelijk in de communicatie, ik wist precies waar ik aan toe was. En wat ik op welk moment van wie mocht verwachten.
Verder was de uitkomst zeer postief, waar ik in het begin als zijnde een leek een hard hoofd in had.
Complimenten zijn hier op hun plaats.
Jurilex Lesterhuis was erg behulpzaam…
Jurilex Lesterhuis was erg behulpzaam en vriendelijk. De begeleiding vanaf het begin tot het einde was ik zeer over te spreken.

Zeer goed bijgestaan
Mijn ervaring is zeer goed.
Ik ben bijgestaan door mr. Boshuizen.
Hij heeft mij zeer goed begeleid mr. Boshuizen is ervaren, duidelijk, adequaat, en goed bereikbaar.
Hij heeft mij zeer goed geholpen met mijn letselschade.

Antwort von Letselschade.nl
jullie hebben mij zeer goed geholpen
Dit bedrijf heeft ons enorm geholpen!
Dit bedrijf, en specifiek Jan Willem Berg, heeft ons enorm geholpen na een ongeluk. Alle kilheid die was ontvangen na een aanrijding door een auto werd gecompenseerd door de vriendelijkheid en behulpzaamheid vanuit Jurilex en ze hebben ons enorm ontzorgd wat betreft de afwikkeling ervan. Heel veel dank!

Antwort von Letselschade.nl
Het is heel prettig dat je ontzorgd…
Het is heel prettig dat je ontzorgd wordt.
Dat je geen tijd hoeft te steken in telefoontjes, paperassen en vooral niet hoeft te onderhandelen.
En je belangen worden gewoon heel goed behartigd.
Contact verliep heel prettig en fijn dat je thuis opgezocht wordt.

Top letselschadespecialist…
Mr Boshuizen heeft mij uitmuntend geholpen, altijd een snelle reactie als ik spontane vragen had. Heeft alles voor mij uit handen genomen en ook de afwikkeling is prettig en uiteindelijk toch vlot verlopen. Ik raad iedereen die een Letselschadespecialist nodig heeft letselschade.nl aan! Nogmaals bedankt Mr Boshuizen u bent een topper!
Vriendelijke en snelle hulp bij mijn schadedossier.
Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen. Ik werd goed geholpen door hr. Koc en er werden snel acties ondernomen voor mijn schadedossier.
Bedankt!

Antwort von Letselschade.nl
Zeer goed geholpen maakt niet uit hoe…
Zeer goed geholpen maakt niet uit hoe vaak je belde als je iets niet goed begrijpt zeer geduldig .en alles goed uitgelegd. Werd goed op de hoogte gehouden. .eind resultaat mooi bedrag voor geleden letsel.
Ik geef het 5 sterren omdat, ik heel erg goed ben geholpen. Als ik vragen had kon ik ze gerust stellen. Ook hoef je je nergens meer zorgen te maken het wordt allemaal voor jouw geregeld.
Hartstikke bedankt Jurilex Praktijk Berg.

Fantastisch
Wij zijn met onze zaak zeer goed bijgestaan. Duidelijke communicatie en eerlijk advies met een positief resultaat. Enorm tevreden!!!

Meneer Schikhof
Ontzettend dankbaar voor meneer Schikhof. Zijn deskundigheid, betrokkenheid en steun hebben mijn zaak tot een succesvol einde gebracht. Hij heeft echt geluisterd en mijn belangen met zorg behartigd. Een geweldige advocaat!

Antwort von Letselschade.nl
Correcte afhandeling zoals afspraken gemaakt waren
Wij hebben fijn contact gehad zowel per mail, telefonisch en ook fysiek ( huisbezoek ) om met slachtoffer te praten. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Ik zou zeggen tot een volgende keer, maar dat hopen we maar van niet.

Antwort von Letselschade.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.