Lethal Cheats Bewertungen 64

TrustScore 4 von 5

3.8

Best service and best cheat ever!!! I really hope that they get the r6 cheat back up, I have really missed cheating on their software. I hope the dev puts it back up since its been offline since octo... Mehr ansehen

Its not a bad cheat similar to klar is you ever used it but it dosnt work nearly aswell because you dont inject it you just load into firing range and it might pop up ive used it for about a week now... Mehr ansehen

The cheat is okay overall and it does what it's supposed to, but it lags pretty often which can get annoying. The website is also really badly designed. There’s no password reset or recovery option, s... Mehr ansehen

had so much fun running around like barry allen sniping everyone getting all their loot the best cheat out by far super safe affordable and nice features/ui

1. Softwareunternehmen

Delivering cutting-edge, highly sophisticated cheat software, all offered at prices that won't strain your wallet.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

SCAM no support for days and loader…

SCAM no support for days and loader doesnt do a damn thing !!?

17. November 2023

Antwort von Lethal Cheats

I have looked at all tickets in the discord and every single open one has been replied to in a timely manner.
1) you never joined the discord.
2) you joined the server and never opened a ticket.

Support is done via our ticket system, which is mentioned multiple times in our Discord. There is nothing we can do if you decide not to follow the basic steps to receive support.

Best R6 cheat out there!

Best R6 cheat out there!
Started off with lite for my first month, second month i purchased full and both are really good.
Never had a single ban, i recommend everyone tries :)

1. Oktober 2023

Antwort von Lethal Cheats

Thank you for your review, we are glad you are enjoying our software!

Do NOT download this scam

Do NOT download this scam. I Downloaded it, and it destroyed my PC so i had to install windows and all programs again back to use again my pc.

29. Juli 2023

Antwort von Lethal Cheats

Our software would not cause an issue like you have described, if you had this issue why did you not contact our support? since we have no record of any support ticket being opened with any issue remotely related to what you are describing.

pretty good

pretty good, recommend

19. Mai 2023

Antwort von Lethal Cheats

Thank you, we are glad you are enjoying our software Cameron!