Leo’s Legeland Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

⭐️ Meget dårlig oplevelse hos Leos Legeland Aarhus Vi havde desværre en rigtig ubehagelig oplevelse hos Leos Legeland. En medarbejder og en leder talte meget uhøfligt og nedladende til os som... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig oplevelse hos Leo’s Legeland i Aarhus. En medarbejder opførte sig meget uprofessionelt og talte ned til gæsterne på en måde, som bestemt ikke er acceptabel. Vi oplevede blandt and... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skønt sted for børn. Men måske man skulle tænke over at stille nogen sko eller lign. på toilettet, strømpe sokker, og så ud i legelandet igen, ikke særlig hygiejnisk. Og så prisen på mad er drikke,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev mødt af en ekstremt ubehagelig medarbejder/leder (Michael) i Leo Legeland i Herlev. At give ham et job i et legeland synes aldeles vanvittig. Betalte kr. 535 for to store børn (i to timer), som å... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

I Leos Legeland findes der nye eventyr for enhver. Klatrestativer, et hjørne for de mindste, boldbassiner, tunneler, trampoliner, cykler, bold kanoner, ruchebaner og meget mere. En gigantisk legeland med masser af sjov, ballade og eventyr. Gå heller ikke glip af vores store fødselsdagsrum! Leos Legeland er den største lege lands kæde med i alt 34 centre (19 i Sverige, ni i Norge, fire i Danmark og to i Finland). Da virksomheden startede i 2006 ønskede grundlæggerne at skabe et mødested for familier, med fokus på leg og bevægelse. Det er mere relevant end nogensinde før. Rapporterne fra WHO viser, at børn bevæger sig for lidt i dag. Virksomhedens succes er baseret på et stærkt koncept der giver hele familien mulighed for leg og ballade, samtidig med at sikkerhed, renlighed og service kommer i første række.

Ungenügend

Alle Bewertungen

87 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt besøg med ekstra aktivitet

Odense Afdelingen:
Rigtig god oplevelse for vores børn som var glade for besøget.
Personalet klaret det så fint da der blev aktiviteter en brandalarm og alle skulle ud. Det hele forgik på en god måde og personalet var meget professionelle. Personalet var meget venlige og gjorde alt de kunne på trods af voldsom travlhed.

22. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi besøgte Leos legeland i Kolding…

Vi besøgte Leos legeland i Kolding Storcenter. Det var en rigtig god oplevelse - meget at prøve, rent og venligt personale.

Dog syntes vi at mad og drikke er meget dyrt. Både set i forhold til entré pris samt at man ikke selv må medbringe mad og drikke. Dette er muligt i f.eks. Dinos legeland.

16. Juli 2025

Sløj oplevelse

Sløj oplevelse. Beskidt ved madområdet og toiletterne og her er ikke travlt så det kan ikke være undskyldningen.

5. Juli 2025

Frygtelig kundeservice

Frygtelig kundeservice.
Når man ringer på deres telefon nummer, får man en masse muligheder, som alle leder til deres hjemmeside. Man kan med andre ord ikke snakke med en ansat, hvilket gør telefonen fuldstændig meningsløs

4. Juli 2025

Nedslidt og møgbeskidt

Nedslidt og møgbeskidt. Leo's legeland i Århus er uden tvivl sjov for børnene men som voksen har man aldrig lyst til at komme igen. Alt er møgbeskidt. Alt hvad der er elektronisk virker stort set ikke. Flere steder mangler der skridsikker belægning (fordi det er slidt af) så børn/voksne glider og slår sig. Minilandet er så vanvittig ulækkert og beskidt.
Leo's legeland er en parkeringsplads, hvor det handler om at bruge så lidt penge som muligt på vedligehold, rengøring m.m - børnene er ligeglade men vi kommer ikke tilbage igen. Vil forsøge at få rabat/refunderet på vores billetter men tænker ikke at Leo's nogensinde vender tilbage på min henvendelse.
Kan absolut ikke anbefale Leos Legeland i Århus, gå tværs over vejen og brug dagen i Ikea i stedet for.

26. Juni 2025

Dybt bekymrende og uacceptabel behandling hos Leos Legeland Ishøj

Jeg skriver denne anmeldelse som en dybt skuffet og rystet forælder efter en meget ubehagelig oplevelse hos Leos Legeland i Ishøj.

Ved ankomst sad min treårige søn stille og spiste en lille allergivenlig snack, som vi havde medbragt hjemmefra, da han lider af dokumenterede fødevareallergier. Kort tid efter blev vi konfronteret af en medarbejder ved navn Matilde, som uden nogen form for imødekommenhed eller forståelse sagde direkte til mit barn, at han ikke måtte spise sin medbragte mad.

Dette blev sagt i en skarp og unødvendigt hård tone, hvilket skræmte mit barn og efterlod ham tydeligt ked af det. Som forælder var det både chokerende og uacceptabelt at være vidne til, at et lille barn blev talt sådan til, især i et miljø, der burde være præget af tryghed, leg og positivt samvær.

Jeg gjorde det straks klart, at der var tale om en snack medbragt af helbredsmæssige årsager, men blev mødt med en afvisende og ufleksibel holdning.

Det er stærkt bekymrende, at en medarbejder i et børnevenligt miljø ikke er klædt bedre på til at håndtere situationer, der involverer allergier , og endnu mere alarmerende, at man som forælder skal forklare og forsvare sit barns behov under pres fra personalet.

Jeg forventer, at Leos Legeland forholder sig seriøst til denne hændelse, og at der tages konkret ansvar i form af:

Intern opfølgning og dialog med den pågældende medarbejder
Tydelig instruktion til personalet om, hvordan man håndterer børn med særlige kostbehov og følsomme situationer
En officiel tilbagemelding fra ledelsen til mig som forælder
Jeg håber inderligt, at ingen andre familier skal opleve noget lignende.

19. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Igen i dag blev vi mødt med en…

Igen i dag blev vi mødt med en møjbeskidt slushice maskine i Kolding . Når ungerne er næsten færdig og det er smeltet , kan man se en masse sorte ting svømme rundt i koppen… det var også galt sidst vi var hos jer! Hvor vi gjorde personalet opmærksom på det

Møj beskidt flere steder , 40 min efter i åbner .. hmm??

F.eks under “højstolene”.. er der vidst ik blevet vasket gulv i længe, borde der ik var tøret af , pomfritter rundt på gulvene osv …

Det var iøvigt mega koldt i legelandet idag .. plejer ellers være lækkert, med gulvvarme osv .

Jeres priser på kaffe osv er helt væk .. ved godt der er refill på kaffen .. men alligevel . Jeg ved at rigtig mange vælger jer fra.., netop pga priser . Især når man så heller ik må ha mad med hjemme fra .

Vi elsker at komme og lege hos jer . Men syntes det er ærgerligt at kvaliteten bliver ringere og ringere for hver gang

9. Juni 2025

Første gang i Leo’s legeland Herlev

Første besøg i Leo’s legeland Herlev. Jeg havde læst alle de dårlige anmeldelser, så vi var skeptiske inden. Det var en super oplevelse for ungerne, der var rent og god service fra den unge mand. Maden var super fin. 49kr for en nuggets menu, med pomfritter og valgfri drik - meget billigt, og det man kan forvente af sådan et sted. Jeg forstår slet ikke dem der siger, at det skulle være så dyrt. I øvrigt, det er bestemte typer der sviner og har svært ved at overholde reglerne - dem vil der altid være.

6. Juni 2025

23 kr

23 kr. for 20-25 pomfritter. Alt alt for dyrt!!

4. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vi har oplevet rigtig dårligt Leo’s…

vi har oplevet rigtig dårligt Leo’s legeland i Herlev. hver gang vi køber mad vi køber ti, kaffe eller varm kakao. de serverer med en lille glas og når man Beder om en stor glas fordi der står på hjemmesiden stor glas… så det giver varme kakao på en plastikglas og det lugter alt for meget den plastikglas.. personale har ikke opmærksom på hvordan man skal servere mad. de tænker vi får gratis… nej det er ikke Vi betaler for vores mad.. det er bare spilder penge når man køber noget fra leo’s legeland..

3. Juni 2025

Vedr. manglende gummifliser ved rutchebane – Leo’s Legeland Herlev

Jeg skriver for at udtrykke min bekymring over et alvorligt sikkerhedsproblem i Leo’s Legeland i Herlev. Ved den lille rutchebane mangler der gummifliser, hvilket betyder, at børn lander direkte på hårdt betongulv.

Jeg har besøgt legelandet flere gange, og de første tre gange undlod jeg desværre at gøre opmærksom på det. Ved fjerde besøg informerede jeg personalet, som oplyste, at der er “bestilt” gummifliser. Dette er dog ikke en tilstrækkelig løsning, når der er tale om en konkret fare for, at børn kan slå sig alvorligt.

Det er dybt uansvarligt at lade børn lege i et område, hvor underlaget ikke lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Jeg vil kraftigt opfordre til, at der bliver taget øjeblikkelig midlertidig handling – fx ved at afspærre området – indtil forholdene er bragt i orden.

Idri

3. Juni 2025

Fraud company and rules

One of stupid rules are made here. Children cannot go alone if they are under 18, if not they why parents has to pay 74 kr just to watch their childrens? Entry should be free if parents need to watch them. Dont earn money with making these type of stupid rules. Danish companies are good to you fool and take money from customers pocket with making stupid rules and govt are protecting them without diffentiate between right and wrong. They are getting taxes so they will not say anything wrong. Who says there is no corruption in denmark? There is legal corruption which companies and govt both are earning. I will not recomend leo legland to anyone. Never go again. This company is only focusing to earn money with stupid rules.

31. Mai 2025

Dårlig oplevelse

74 kr. For forældrebetaling For at sidde og kigge på børn lege.
Det er optrækkeri og røveri ved højlys dag.

Cafeområdet var møgbeskidt på gulvet

Det er en ommer

25. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er dyrt og DUMT besøg

Det er dyrt og DUMT besøg.
230 kr. for børn, det er hvad det er.
80 kr. pr voksen -FOR AT BARE FÅ LOV TIL AT GÅ IND. Det er total uhørt…
160 kr. for, at forældrene kan komme ind… så kan man også lige få lov til, at købe deres dårlige kaffe og dyre snacks.

17. Mai 2025

Perfekt oplevelse & fair priser

Utroligt god service!
Personale var meget omsorgsfulde & tog hensyn til mine børn :))
Rent & flot legeområde & spiseområde!
De var super skønne!!

Når man tænker på både inflation, og alt det man får med i prisen her, synes jeg prisen er helt i orden!! Kæmpe legeland & fantastisk service af de unge mennesker!

Tusinde tak for en fantastisk dag!

Besøgt Kolding!

11. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik stjålet mine helt nye sneakers…

Jeg fik stjålet mine helt nye sneakers i Leo’s legeland Herlev. Jeg skrev nedenstående mail, som jeg endnu ikke har fået svar på, selv efter 3 uger:

Hej Leo’s legeland

Jeg var til børnefødselsdag i jeres center i Herlev i går, d. 19/4-25.

Vi ankom omkring kl. 15, og da jeg stillede min p-skive omkring kl. 16.45, var mine sneakers der stadig. Jeg var tilbage senest kl. 17.00, men da vi skulle forlade stedet cirka 18.45, opdagede jeg, at mine sko helt nye, sorte New Balance sneakers var væk fra skohylderne.

Jeg ventede, indtil alle gæster var gået, og der var ikke nogen sko tilbage, mine var tydeligt stjålet.

Jeg har fået oplyst af jeres personale, at der er videoovervågning i området.
Jeg vil derfor gerne bede om, at I gennemgår relevant overvågningsmateriale fra ca. kl. 17.00 til 18.45 for at undersøge hændelsen.

Hvad er jeres procedure i sådanne situationer, nu hvor jeres personale har oplyst, at jeg skal henvende mig skriftligt, da I har videoovervågning?

Jeg vedlægger gerne yderligere oplysninger om skoene, hvis nødvendigt.

Tak for hjælpen, jeg ser frem til at høre fra jer.

19. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Uklar parkering ødelagde en ellers god…

Uklar parkering ødelagde en ellers god oplevelse

Vi besøgte Leos Legeland i Aalborg med vores ene barn og havde en rigtig god dag – vores barn elskede det, og stedet levede op til forventningerne hvad angår aktiviteter og legemuligheder.

Men da vi kom ud, lå der en P-bøde i forruden.

Det er helt uacceptabelt.

Vi havde registreret bilen korrekt inde i legelandet, som man bliver bedt om. Alligevel fik vi en bøde med begrundelsen: “ikke parkeret i en afmærket bås”.

Problem:
Der er ingen synlige eller tydeligt markerede båse!
Man forsøger at gøre det rigtige som gæst, men I har ganske enkelt ikke sørget for, at det er muligt at følge reglerne. Det er frustrerende, og det ødelagde hele vores oplevelse.

Løsning:
Få markeret båse på jeres parkeringsareal, så der ikke er nogen tvivl for gæsterne. Det er jeres ansvar, at det er tydeligt, hvor man må holde.

Resultat:
Med en så simpel løsning får I glade kunder og en højere livstidsværdi, fordi folk kommer tilbage – i stedet for, som i vores tilfælde, at vælge et andet legeland fremover.

Vi kører fra Nørresundby og vælger jer, fordi vi gerne vil give vores barn en god dag. Men det her gør det svært at anbefale jer til andre, da dette økonomisk bedre kan betale sig at tage en tud på god restaurant og derefter på en legeplads.

21. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leo’s legeland i Kolding.

Leo’s legeland i Kolding.
Det er en meget dyr fornøjelse i forhold til mange andre legelande, især også når man ikke må medbringe eget mad/drikke.
I jeres rutiner skriver i daglig rengøring flere gange om dagen i spise områderne, vi var der i 4 timer, her blev der ikke gjort rent, meget lå og flød flere steder på gulvet, ulækkert i strømpesokker.
Vognen til beskidt service, var overfuld.
Vi så ingen der var ude at ryde op eller gøre rent.
Der var også flere maskiner der var i stykker, startende med vekselmaskinen til skoskabene.
Her er der generelt behov for en kraftig oprydning.

19. April 2025

Falsk markedsføring

Jeres AI og hjemmeside siger det er toddlers day i dag men jeres personale siger noget andet på stedet. Det er falsk markedsføring som vi melder til forbrugerombudsmanden. Oplevet i Herlev 2025.04.16 kl. 10:15.

16. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr