Leo's Køreskole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle generhverve mit kørekort, og fik anbefalet Leo´s køreskole, hvilket jeg ikke fortryder. Jeg blev taget godt imod, og jeg blev ikke set ned på, fordi jeg skulle generhverve mit kort. Fik en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sødt og flinkt personale, med sans for humor sammen med alvor. MC teori prøve efter 6 uger, klar og tydelig undervisning, tilbage på skolebænken med læreren ved tavlen. -Yderst tilfreds kund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunne jeg give over 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg bestod alle mine prøver til motercykel både teori og praktisk, efter en lynforløb, hvor jeg følte mig så klar. Leo er super flink og dygti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos Leo’s køreskole får du hele pakken. Meget dygtige og kompetente kørelærere - især Claus, han er en stjerne! 🤩 De tilbyder grundig og strukturet teoriundervisning ved tavle samt mulighed for... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung
  3. Führerscheinstelle
  4. Motorradfahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Kørekort til bil og MC i Ringsted og Sorø. Personlig teoriundervisning og høj beståelsesprocent. Book selv dine kørelektioner online, når det passer dig. Kontor med personlig betjening, hvis du har brug for hjælp. Kig forbi vores kontor på Sjællandsgade 26. Ring på tlf. 71104200 eller besøg os på www.leo4100.dk - Så hjælper vi dig godt videre.

Hervorragend

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste køreskole NOGENSINDE!

Den bedste køreskole NOGENSINDE!! Det har simpelthent været en fantastisk og tryg oplevelse af tage mc kørekort hos Leo og Co, de varmeste anbefalinger herfra, og vil klart anbefale alle at tage hen til dem når de skal have kørekort ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. April 2023

Fantastisk køreskole

Jeg har kun gode ting at sige om Leos køreskole. Alle kørelærere var virkelig gode til at forklare og hjælpe hvis man var i tvivl om noget. Samtidig gjorde de det altid sjovt og spændende at være til teori. Jeg har kun kørt med Joakim, fordi jeg rigtig gerne ville køre bmw. Alle kørelærere er meget imødekommende, dygtige, flinke og sjove. Joakim har været en fantastisk kørelærer for mig. Det var nemt at kommunikere med ham, han var altid fair, så er han pisse sjov, en meget rar ung mand og ikke mindst pisse dygtig til hans arbejde. Det var altid dejligt nemt at ringe til Peter, hvis man var i tvivl om noget eller f.eks. ville have lavet sin køretid om. Peter var altid imødekommende og god til at hjælpe. Jeg fik kørekortet i hus på under 3 måneder, selvom jeg samlet set har været væk på ferie i 4 uger undervejs og også lige skulle fylde 17 inden jeg kunne komme til køreprøve. Jeg kan kun anbefale Leos køreskole. Jeg kommer 100 procent tilbage, når jeg en dag skal tage mc kørekort. Tak for nu😃

5. April 2023

En rigtig god anbefaling

Leo’s køreskole i Ringsted, er en køreskole jeg klart vil anbefale! 👍

På køreskolen er der altid en god stemning, højt humør og fantastiske kørelærer. De er meget effektiv i kommunikation til ikke-flydende dansktalende som mig.

Jeg havde en virkelig dygtig kørelærer - Joakim, en toldmodig, imødekommende, sjov, pædagogisk og rar mand. Han finder hurtigt ud af ens svage og stærke punkter og hjælper straks med at få godt styr på de punkter hvor man føler sig usikker. Han sørger for at man ikke har den mindste tvivl når man skal op til køreprøve 🚙.
Jeg er meget tilfreds og taknemmelig for hans vejledning og støtte til at tage kørekort! Stor og varm anbefale herfra👍😊!

28. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestod min køreprøve fra Leo skole

Jeg bestod min køreprøve fra Leo skole, og jeg vil sige, at det var en meget god oplevelse. Alle medarbejdere er meget samarbejdsvillige og har virkelig gode færdigheder, og jeg lærer en masse. Jeg vil have fem starter på denne skole. Jeg har også oplevet med andre skoler, så det er derfor, jeg vil sige, at det er den bedste bedste skole til at køre bil

2. März 2023

FANTASTISK KØRESKOLE!!

Har haft en virkelig god oplevelse med at tage mit kørekort! alle er altid super sjove at køre med, lærerne alle er så søde! en fantastisk køreskole! Altid så god til at forklar hvordan og hvorfor! Har ikke set så en god køreskole før!!! 🤩🤩

21. Februar 2023

En super køreskole

Super flinke mennesker og fantastisk service. Hvis man vil møde ind til et trykt og sjovt miljø, finder man ikke et bedre sted. Kan helt klart anbefales - skud ud til Joachim for at hjælpe mig med at bestå køreprøven hurtigst muligt!

12. Februar 2023

Super køreskole

Har lige færdiggjort mit forløb hos Leo's Køreskole og kan kun anbefale denne køreskole.

Super undervisning, flinke mennesker og problemfrit forløb.

8. Februar 2023

Mega god køreksole

Mega god køreksole, fik kørekort på 2 måneder og 10 dage. Alle køreskole lærerne er rigtig flinke. Når man kommer ned på køreskolen bliver man altid mødt med et smil af Peter deres receptionist. Teori undervisningen forgår i et meget behageligt tempo.
Man bliver ikke bare kastet ud i bilen uden først at vide lidt om hvordan man betjener den. Gode måder at forklare bilens betjening, samt de forskellige vigepligter.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, kan klart anbefale den som verdens bedste!😁

25. Januar 2023

Fantatisk service

Jeg lider af social angst of autisme, så jeg var lidt bekymret da jeg skulle starte, men Leo og de andre var super gode til at hjælpe mig på vej. Jeg fik grundig og vejledende undervisning, og de brugte gerne lidt mere tid for at sikre at jeg var tryg. Det lykkedes dem at hjælpe mig hele vejen igennem så jeg bestod både teori og køreprøve første gang.

21. Dezember 2022

Rigtigt dygtige

Jeg fik på kort tid den rette vejledning og læring jeg manglede, og ku idag med et smil på læben gå hjem med mit nye kørekort. kan klart anbefaledes til kommende bilister

5. Dezember 2022

Tak for jeres omhu!

Ud fra min erfaring er Leo's Køreskole i Ringsted et meget behageligt og nydeligt sted, at lære. Det læringsmiljø der tager sted på skolen er ligeså god og nydeligt, men desto mindre er det undervejs også seriøst, hvilket under mange tilfælde er en god ting, i forhold til ens effektiv og positiv læring.

21. November 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr