Martin heeft alle mogelijke opties uit de kast gehaald om de lekkage te vinden. Als het tegenzat bedacht hij wel weer iets nieuws met een andere camera, uiteindelijk is de lekkage gevonden. Compliment... Mehr ansehen
Martin had snel de lekkage opgespoord. Hij heeft daarna alle verdachte waterbronnen en afvoeren apart onderzocht. Hierdoor wisten we precies wat we nog konden gebruiken zonder de vochtplekken te ve... Mehr ansehen
Erg vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Lekkage snel door hem gevonden en ook snel het rapport ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.
Vom Unternehmen geschrieben
LekkagePartner is een landelijk opererend lekdetectiebedrijf, gespecialiseerd in het opsporen én repareren van lekkages zonder breekwerk.
De Windturbine 7, 3815 KP, Amersfoort, Niederlande
- 085 4013570
- info@lekkagepartner.nl
- lekkagepartner.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Heldere afspraken.
Heldere afspraken.
Deskundige mensen, die weten waar ze mee bezig zijn.
Keurig werk geleverd !
Wij hebben ervaren dat jullie een heel
Wij hebben ervaren dat jullie een heel, goed en betrouwbaar bedrijf zijn!!
Alles is tot in de puntjes verzorgd!
Duidelijke uitleg goede controle en…
Duidelijke uitleg goede controle en super aardige man
Heeft alles duidelijk uitgelegd en ging…
Heeft alles duidelijk uitgelegd en ging zorgvuldig de handelingen doen om te ontdekken waar de lekkage vandaan kwam
Komt de afspraak goed na
Komt de afspraak goed na. Heeft heel goed werk verricht en geleverd en is daarbij ook nog een plezierig mens.
Martin kwam mooi optijd volgens…
Martin kwam mooi optijd volgens afspraak.
Na uitleg van ons probleem, ging hij op onderzoek uit. Na het vinden van de lekkage heeft Martin, via foto’s en videobeelden, het probleem laten zien. Dezelfde dag nog kregen wij het rapport, foto’s en videobeelden over de mail. Gewoon een top service en een zeer vriendelijke man.
TOP TOP TOP!!!!
Martin kwam keurig netjes op tijd. Ging heel professioneel te werk zonder enige aarzel of twijfel en wist waar hij zijn inspecties moest verrichten. Helemaal niks waar ik een opmerking over zou kunnen maken, alles was simpelweg supergoed uitgevoerd en de lekkage heeft hij opgespoord door de zoek-arena te filteren en steeds kleiner te maken. Een lekkage gun je niemand toe maar mocht je er een hebben moet je bij hun zijn!
Aardige en kundige meneer
Aardige en kundige meneer. Duidelijke communicatie, komt op tijd.
Lekkage zonder hakken
Had al heel lang lekkage iedereen zij en verzekering was niet goed gekit. Toen een camera onderzoek laten door lekkagepartner, zij zagen gelijk dat er een gat in de afvoer zat, onderzoek door gestuurd naar verzekering. Onderzoek en reparatie werd vergoed door verzekering. Inmiddels als gemaakt d.m.v. relinen (dan wordt de afvoer van binnenuit gerepareerd geen vloer open). Ben er heel blij mee.
Wij werden tot nu toe keurig en netjes…
Wij werden tot nu toe keurig en netjes geholpen. Probleem is nog niet helemaal klaar . We hebben er veel vertrouwen in dat alles goed komt.
Sympathiek,kundig en duidelijk.
Sympathiek,kundig en duidelijk.
Martin gaf een goede uitleg van wat er mis was.
Professioneel bedrijf
Was optijd aanwezig, professioneel gehandeld. Afspraken t.a.v factuur en rapportage na gekomen. Prettig persoon
De lekkage in ons huis werd binnen paar…
De lekkage in ons huis werd binnen paar uur met professionele apparatuur en vakkennis opgespoord.
De douche WTW was de bron van de lekkage.
Aardige man ook.
Zeer aan te bevelen.
Lekkage van binnenuit verholpen zonder te slopen
Ten eerste is onze lastig te lokaliseren lekkage in de afvoer van de douche opgelost. Dat is op een zeer vakkundige manier gedaan zonder dat de vloer en andere bouwkundige zaken gedemonteerd/gesloopt behoefden te worden. Er werd zeer netjes gewerkt, afspraken werden goed nagekomen en alles werd netjes achtergelaten. De enige opmerking waarom geen 5 sterren is dat het wel ruim 1 maand geduurd heeft voordat de problemen verholpen waren. Dit is deels te verklaren doordat het net voor de zomervakantie zich voordeed en personeel tekort in deze branche.
Zeer vakkundig en uitgebreid onderzoek
Zeer uitgebreid onderzoek gehad en de oorzaak van lekkage weten te achterhalen. Erg meedenkend, ook in andere leiding/lekkage problemen. Neemt echt de tijd en denkt goed na.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.