Martin heeft alle mogelijke opties uit de kast gehaald om de lekkage te vinden. Als het tegenzat bedacht hij wel weer iets nieuws met een andere camera, uiteindelijk is de lekkage gevonden. Compliment... Mehr ansehen
Martin had snel de lekkage opgespoord. Hij heeft daarna alle verdachte waterbronnen en afvoeren apart onderzocht. Hierdoor wisten we precies wat we nog konden gebruiken zonder de vochtplekken te ve... Mehr ansehen
Martin kwam keurig netjes op tijd. Ging heel professioneel te werk zonder enige aarzel of twijfel en wist waar hij zijn inspecties moest verrichten. Helemaal niks waar ik een opmerking over zou kunnen... Mehr ansehen
Erg vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Lekkage snel door hem gevonden en ook snel het rapport ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.
Vom Unternehmen geschrieben
LekkagePartner is een landelijk opererend lekdetectiebedrijf, gespecialiseerd in het opsporen én repareren van lekkages zonder breekwerk.
De Windturbine 7, 3815 KP, Amersfoort, Niederlande
- 085 4013570
- info@lekkagepartner.nl
- lekkagepartner.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Ik ben heel goed geholpen en meneer nam…
Ik ben heel goed geholpen en meneer nam alle tijd om de oorzaak goed op te sporen.
Tevreden over werk, niet goedkoop wel goed
Goed en gedegen benadering.
straalt rust en kennis uit
Proffesioneel
Op tijd, duidelijk, uitgebreid, zeer vriendelijk en opoffesioneel
De medewerker heeft het lek kunnen…
De medewerker heeft het lek kunnen vinden, wist waarover hij het had, en kwam op die manier bij de lekkage die op een heel nare en moeilijk bereikbare plek is, hij kwam ook met oplossingen.
Gedegen onderzoek plaatsgevonden met…
Vriendelijke man, mooi op tijd.
Gedegen onderzoek plaatsgevonden met specialistische apparatuur.
Er zijn praktische en noodzakelijke…
Er zijn praktische en noodzakelijke bevindingen gedaan. Belangstellende en behulpzame meneer. Erg tevreden!
Oorzaak gevonden van vocht in de kruipruimte
Oorzaak gevonden van vocht in de kruipruimte (waterput buiten lekt water naar binnen). Met als gevolg stankoverlast in de woning.
Fijn dat er door het vinden van de oorzaak nu een oplossing gezocht kan gaan worden.
Martin heeft mij erg goed geholpen
Martin heeft mij erg goed geholpen. Had geen haast en legt alles rustig uit. Was ook goed bereikbaar. De klus is bijzonder goed gedaan en een prima rapport, met foto's en uitleg.
Deskundig, duidelijk en transparant
Martin nam telefonisch de tijd om het probleem aan te horen en mee te denken. Afspraak gemaakt voor een lekdetectie. Had vrij snel de oorzaak achterhaald (voetlood niet goed geplaatst bij de bouw). Vervolgens nam hij de tijd om dmv situatieschets uitgebreid en helder uit te leggen wat het issue is en hoe het hersteld moet worden. Later op avond ontving ik het rapport met bevindingen en advies,
Ik ben zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden. Hij heeft echt zijn tijd genomen om alles grondig te onderzoeken. Uitrusting en hijzelf zag er erg professioneel uit en hij was vriendelijk. Hij nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren.
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Top boys
Allereerst mooi pro-actief met de…
Allereerst mooi pro-actief met de planning omgegaan. Datum stond vast op 16 januari, maar het plotseling onstane open gaatje in de agenda op 22 december kon zo meteen benut worden. Heel fijn! Scheelt drie kostbare weken zo in de winter. Verder is de detectie zeer goed uitgevoerd.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.