5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hele vejen igennem. Booking var nem, bilen fungerede perfekt, og kundeservicen var virkelig imødekommende. Jeg blev positivt overrasket over, at de refund... Mehr ansehen
Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn
Midtager 2 , 2605, Brøndby, Dänemark
- +45 42909596
- info@lejvarebil.dk
- lejvarebil.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Seriøst klasse service
Seriøst klasse service
Altid smilende

Antwort von Lejvarebil
Bil og det praktiske fungerer fint
Bil og det praktiske fungerer fint. Der har ved alle lejligheder, 3 stk., været et mystisk højt brændstofforbrug. Altså noget med 2-3 km/L, godt korte ture men alligevel. Godtgjort de første 2 gange, men så ikke mere! Forstår simpelthen ikke hvorfor depositum først tilbagebetales efter 3-4 uger?

Super oplevelse hos lejvarebil
Hold op, hvor var det en fornøjelse at benytte Lejvarebil. Jeg har førhen benyttede andre lignende virksomheder, hvor det bare ikke fungeret, men hos lejvarebil, var der bare tjek på alt. Lige fra åbne bilen gennem linket til deres kundeservice på telefonen. Ydereligere fik jeg en helt ny liftbil med automatgear. Det er bare i orden. Klart 5 stjerner herfra til lejvarebil.

Nemt og billigt
Nemt og billigt. Bilen var god og super service. Ville helt sikkert bruge dem igen.

Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt. Nem måde at leje flyttebil på.

Bedrageri
Jeg får et såkaldt "Optankningsgebyr" på kr 378,- på en bil der mindre end 10 km før aflevering er fuldstændig optanket.
Beløbet står allerede reserveret på min konto mindre end 30 min efter firmaets afsendelse af faktura (på en søndag).
Jeg har heldigvis bevis for min påstand. Jeg har tanket 61,16 l diesel på pågældende bil kort før aflevering. Jeg har kvitteringen.
Jeg har telefonisk henvendt mig på nummeret der er angivet til brug uden for åbningstid (som sagt, søndag i dag). Intet svar. Jeg lagde en besked. Intet svar.
Jeg indgiver i morgen 6. jan. 2025 politianmeldelse mod virksomheden for bedrageri.
Opdatering efter svar 20/01 2025:
Det er lodret løgn, hvad udlejer skriver. Tankmåleren i bilen vist HELT fuld ved aflevering (samtlig lysdioder i tankmåleren lyste.
Det har jeg heldigvis bevis for. Jeg har et billede af tankmåleren, km-tælleren og triptælleren (i et og samme billede) som via EXIF i billedet beviser tidspunkt og geografisk lokation, hvor det er optaget. Nemlig på udlejers parkeringsplads på afleveringstidspunktet.
Så det er enten bevidst bedrageri (mest sandsynligt) eller en ansat, der begår tyveri. Dette har jeg meddelt udlejer, men han er ikke interesseret. Overhovedet.

Nemt og tilgængeligt
Nemt og tilgængeligt. God vejledning.

Antwort von Lejvarebil
Fantastisk lækker Mercedes varebil med…
Fantastisk lækker Mercedes varebil med automatgear samt en rigtig god kundeservice ved afhentningen af bilen.

Antwort von Lejvarebil
Bilen var i god stand og rummelig

Igen en god oplevelse
Har tidligere lejet varebil hos Lejenvarebil.
Det var supernemt at lukke varebilen op og i med Email. Bilen var rengjort og føltes ny - afregning skete super hurtigt så depositum kunne refunderes.
Jeg lejer også næste gang hos Lejenvarebil.

God leje oplevelse.
Nem leje og afhentnings procedure - alt online. Fin bil og pris.

Antwort von Lejvarebil
Jeg manglede en varevogn til en…
Jeg manglede en varevogn til en flytning og kontaktet lejvarebil. De var super imødekommende og hjalp mig med at finde en passende vogn med hensyn til størrelse og behov. Varebilen var velholdt og med alt udstyr som jeg havde behov for. Super service og ligetil. Kan helt klart anbefales. Næste gang bliver det igen hos dem.

Super vogn.
Super vogn.
Ville dog ønske det var en opfølgning når bilen er leveret, at alt er ok. Det der var noget uheldigt var, når der holder 4 udlejnings biler ved siden af hinanden, kunne vi ikke komme ind via føresædet men måtte kravle ind fra passagerer sædet. Det var meget bøvlet. Det vil I også kunne se på de billeder jeg tog hvor tæt de stod.
Når det er sagt, så var bilen helt fantastisk at køre i og var pæn ren. Vil helt sikkert bruge jer igen.

Antwort von Lejvarebil
Det er klart det billigste på markedet
Det er klart det billigste på markedet, og alligevel får man virkelig god service og bilerne er i så fin stand.
Skulle afhente varebilen på Amager på en søndag, og havde nogle spørgsmål i forhold til antal km, hvorfor jeg ringede til deres telefon. Det blev afklaret med det samme, og der var ingen ventetid.
Derudover er deres mails omkring afhentning og aflevering af varebil meget brugervenlige, hvilket jeg sætter stor pris på!

Super smart og nemt
Super smart og nemt, vil helt klart bruge igen!😁

Nu det 2
Nu det 2. Gang jeg bruger lejvarebil og det fungerer bare perfekt

Antwort von Lejvarebil
Super dejlig service og én fornøjelse…
Super dejlig service og én fornøjelse hvergang at leje bil hos dem, kan stærkt anbefale dem🙏🏻
Alt er virkelig i top og biler er pæne og flotte og fejler aldrig noget💪🏼

super oplevelse til Nordiotalien
Har igen, igen lejet en varebil - denne gang til Norditalien. Modtog en ren og klar bil til turen. Automatgear og komfort sæder, havde passager med og vi var afsted en uge. selv om det var dårligt vejr og vi blev lidt forsinket kørte bilen, som Lejvarebil havde lånt os, perfekt. Da jeg ringede for at forlænge et par dage - ingen problemer med dette. Fair Pris for mange dage.

Antwort von Lejvarebil
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.