Lejvarebil Bewertungen 554

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service hele vejen igennem. Booking var nem, bilen fungerede perfekt, og kundeservicen var virkelig imødekommende. Jeg blev positivt overrasket over, at de refund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig nemt at bestille den ønskede størrelse varebil, gode muligheder for flere lokationer til afhentning supernem funktion ved afhentning og lige så simpelt at aflevere. Bilen var en meget ny b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny ren lækker bil, som var virkelig nem at køre. Placeringen af bilen ved afhentning var lidt gemt, måske I kan sætte et skilt op ved indkørslen ;) Man skal tage fotos af bilen som en del af indtjekn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Lejvarabil og kan varmt anbefale dem 💪Hele processen var nem og overskuelig fra start til slut, og servicen var helt i top. Bilen levede fuldt ud op til vo... Mehr ansehen

1. Mietwagenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Lejvarebil.dk yder vi en stor indsats til dagligt. Vi gør vores bedste for at tilbyde leje af varevogn så billigt som overhovedet muligt. Vi lægger vægt på at garantere tilfredshed blandt vores kunder og derfor er prisen ikke kun vores eneste prioritet. Vores medarbejdere er altid klar på telefonen. Ring til os og få et godt tilbud på lej flyttevogn allerede i dag! Hos os kan du leje billige flyttebiler. Vores udvalg består af ekstrem billige leje varevogne. Vi ligger centralt i Københavns omegn

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Super nemt

Super nemt, billigt og fin bil

10. August 2023

Hej Maja,
Tusind tak for den gode anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ren fornøjelse endnu engang. Tak!

Det er nu anden gang vores forening benytter sig Lejvarebil. Begge gange har vi afhentet to store vogne i Brøndby, og begge gange har servicen været i top. Vi bliver mødt med venlighed, fleksibilitet og vi kører derfra med et smil når vi afhenter og afleverer vognene igen. Det går hurtigt og det er nemt, og vi har endnu ikke har et eneste problem med nogle af køretøjerne.

31. Juli 2023

Hej Michael,
Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for, at kunne være behjælpelig!

Alt var professionelt

Alt var professionelt. Den gode personlige betjening, kyndig overlevering af vognen og returnering også. En rigtig fin oplevelse.

1. Juli 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Karina. tak for de fine ord:)

Simpelt og intuitivt!

Simpelt og intuitivt!

Det virkede bare, helt fra oprettelse til afhentning og aflevering.

Dejlig simpelt step for step og fine forklaringer og videoer for hvordan det hele skal foregå fra start til slut.

Dejligt bilen er tanket når man starter!

Det var overraskende nemt og simpelt, bare dejligt med noget der virker og er gennemtænkt.

24. Juni 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Jeff. Tusind tak for de fine ord! Vi bestræber os på, at blive endnu bedre!

Flytning til Norge

Vi lejede en stor varebil hos lejvarebil.dk i forbindelse med flytning til Norge. Bilen var ny og ren, alt gik hurtigt og glat, og prisen var fair. Super oplevelse!

7. Juni 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Andreas. Vi er taknemmelige for de fine ord og glade for den gode oplevelse vi kunne give dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig punktlige og lige til sagen

Virkelig punktlige og lige til sagen. Har et rigtig godt samarbejde med dem hos lejvarebil.dk og kan varmt anbefale dem.
Jakob Harmankaya Nissen
Flyttemændene I/S

28. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Jakob. Vi er glade for samarbejdet og tak for de fine ord. Vi ses!

Kort sagt super godt

Kort sagt super godt. God service fra Artif og en helt fin bil til en god pris. Jeg kommer 100% sikkert til at leje en bil igen hos Artif.

18. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Jakob, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Atif er bare en stjerne :)

Rigtig god service

Rigtig god service, at man kan leje en fin bil i 4 timer til en meget rimelig pris.

Det er anden jeg jeg har lejet en bil og det fungerer rigtig godt.

Både ved afhentning og aflevering bliver bilen gennemgået af et imødekommende og kompetent personale.

Man bliver vejledt i at tage billede af bilen inden man lejer den, så der er helt klare linjer.

17. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Carsten, tusind tak for de fine ord. Vi bestræber os på, at blive bedre hver dag og vi er glade for, at du føler dig i trygge hænder hos os. vi ses igen:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og billig leje af fine varebiler

Nemt og billig leje af fine varebiler.
Høflig og imødekommende personlig betjening. Grundig gennemgang af bilen. Hurtig refusion af depositum - fem stjerner herfra.

16. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Lars, tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til, at se dig igen!

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt - vil helt sikkert anvende igen!

13. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Nicolai, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Vi glæder os, til at se dig igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søde og rare services fra Lejvarebil

Søde og rare services fra Lejvarebil. De har, hvad man har brug for.
En god oplevelse, og det er noget jeg stærk anbefaler til alle. Tak for det 👍

11. Mai 2023

Hej Jawad

Tusind tak for den gode anmeldelse, vi håber vi snart ser dig igen :)

Vh Lejvarebil

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og dejlig

Super god service og dejlig, ny bil at køre i.

5. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Fritz, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Vi glæder os, til at se dig igen i fremtiden :)

Nemt

Nemt, og hurtigt at få gang i en leje varevogn. Vogen kørte helt som den skal. Kan varmt anbefales.

3. Mai 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Pawel, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for, at du havde en nem og positiv oplevelse med os :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt lejvarebil rigtig mange…

Vi har brugt lejvarebil rigtig mange gange nu, og der er bare aldrig noget. Altid flinke mennesker og Artif har reddet os mange gange efterhånden. Kan helt sikkert anbefales. Mega nemt at bestille på deres hjemmeside 🦾

27. April 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Danny, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Atif er bare en "one of a kind" type :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var meget nemt og hurtigt at…

Det var meget nemt og hurtigt at bestille og få bilen.

Det er ikke sidste gang jeg bruger dem hvis jeg skal have flyttet noget.

26. April 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Jeanet, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for, at du havde en nem og hurtig oplevelse og vi glæder os til, at se dig igen :)

Har brugt Avis indtil nu

Har brugt Avis indtil nu, men kommer nok til at bruge Lejvarebil.dk fremover :)
Var som sådan tilfreds nok med Avis, men Lejvarebil ligger tættere, er billigere og mindst lige så god kundeservice :)

25. April 2023

Antwort von Lejvarebil

Hej Kenneth, Tak for din positive anmeldelse og for de 5 flotte stjerner. Vi bestræber os på altid at levere en god service og tilfredsstille vores kunder:)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr