Lejdinlyd.dk Bewertungen 52

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første oplevede refunderede lejdinlyd uden spørgsmål, da vi fandt anden løsning. I anden omgang lejede jeg en højtaler til privat fest. Højtaler fungerede perfekt, god lyd, batteri kapacitet va... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var super nemt at leje en soundbox hos lejdinlyd.dk og servicen var helt i top! Vi fik leveret og hentet lige efter vores ønsker, også selvom vi var sent ude. Prisen fandtes heller ikke bedre, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lejdinlyd trådte til med kort varsel, da den musik, jeg havde lejet andetsteds, fejlede. Super hurtig service og yderst rimeligt med 99 kr. for levering og afhentning fra Herlev til Værløse. Soundboks... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lejdinlyd gjorde vores festivaloplevelse nemmere end nogensinde! Vi lejede en soundboks til Roskilde Festival. Ingen problemer undervejs i processen og Alexander var top serviceminded og sørgede for,... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Partyzubehörverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Lejdinlyd er dit valg når det kommer til at holde fest og begivenheder, som specialiserer sig i at levere enestående nemme lyd- og lysløsninger til dig. Vi er stolte af at være eksperter inden for soundboksudlejning, hvor vi tilbyder Soundbokse, nem lysinstallation, trådløse mikrofoner, Soundboks backpacks samt stativer til enhver lejlighed. Vores mission er at gøre det nemt for vores kunder ved at holde sin fest med højtydende lyd- og lysudstyr, der løfter enhver fest eller begivenhed til nye højder. Vores omfattende udvalg af topkvalitetsudstyr giver dig mulighed for nemt at skræddersy din fest og derved holde den feste fest. Vi forstår vigtigheden af pålidelighed og kvalitet, og derfor sikrer vi, at alt vores udstyr er omhyggeligt vedligeholdt og gennemtestet for at opfylde de højeste standarder. Vi dedikerer os i vores arbejde og er altid klar til rådgive dig om det rette udstyr til din fest og sikre en problemfri oplevelse fra start til slut. Lejdinlyd er din pålidelige partner, når det gælder soundboksudlejning og festudlejning. Vi stræber efter at gøre det let for dig at holde en fest. Der er intet mere irreterende end at skulle fokusere på at holde en fest, men have ingen lyd eller intet lys. For der er ingen fest uden lyd...

4.8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god leje oplevelse til en rimelig pris

Rigtig god oplevelse, udstyr virkede upåklageligt. God service og flexibel mulighed for at hente og aflevere
Samt yderst rimelig pris. Kommer helt sikket tilbage til næste fest

5. Juli 2024

Hej Franck,

Tak for din anmeldelse! Vi er klar næste gang du skal feste.

Super oplevelse

Super nemt at leje. Havde lejet soundbox til studentergilde. Den blev både leveret og afhentet efter. Mega fair pris og fungerer perfekt.

5. Juli 2024

Hej Luna

Tak for din fine anmeldelse! Skal du feste en anden gang, står vi glædeligt til rådighed med Soundboks.

Nem levering og afhentning

Nem levering og afhentning. Udstyret løste formålet (en præmieoverrækkelse for 100 personer)

30. Juni 2024

Hej Christian

Tak for din anmeldelse! Vi står klar med en Soundboks en anden god gang.

Fungere perfekt

Fungere perfekt. Let at bruge og god vejledning og service ved afhentning.

2. Juli 2024

Hej John

Tak for din fine anmeldelse! Vi står klar med Soundboks når i igen skal holde fest!

Godt

Godt, nemt og super søde

1. Juli 2024

Hej Jannick

Tak for din anmeldelse! Vi står igen klar med Soundboks når du skal feste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rar og imødekommende betjening og…

Rar og imødekommende betjening og udstyr, der fungerede 200 procent.
Kan på det varmeste anbefales.
M h
Torben Nielsen

29. Juni 2024

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Soundboks.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden, og hvis du har brug for yderligere assistance eller udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Rigtig fin lejeoplevelse

Rigtig fin lejeoplevelse. God indsats for at finde en løsning, vi kunne bruge, selvom det krævede fleksibilitet i lejeperiode og aflevering. Vi havde en generation 1 SB - den klarede set fint.
Tak for lån.

28. Juni 2024

Hej Morten

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe dig i denne omgang, og er også klar med en Soundboks til den næste.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og rigtig god…

Super god service og rigtig god vejledning holder aftalen varmeste anbefaling.

24. Juni 2024

Hej Bo

Tak for den fine anmeldelse! Vi håber på at kunne hjælpe med Soundboks til fremtidige fester.

Skide god service

Skide god service! Soundboksen er velholdt og spiller som det skal. Der er ikke en finger, at sætte på firmaet :) kan klart anbefales

21. Juni 2024

Hej Axel,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at leje en Soundboks hos os.

Vi håber på at kunne hjælpe dig med igen i fremtiden.

Super

Super! Det var en perfekt løsning til vores sølvbryllupsfest

22. Juni 2024

Hej Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores løsning var perfekt til jeres sølvbryllupsfest. Det betyder meget for os, at vi kunne bidrage til en mindeværdig dag.

Vi ser frem til at kunne hjælpe jer igen ved fremtidige lejligheder. Tak fordi I valgte Lejdinlyd!

Super tjekket!

Super tjekket!
Nem og hurtig kommunikation.
Alt var som aftalt.
100% i orden!
Ville bestemt bruge firmaet igen.

22. Juni 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en super tjekket oplevelse med os, og at kommunikationen var nem og hurtig. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for at leje Soundboks til fest.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen bøvl, bare god service

Bestilte en soundboks direkte fra hjemmesiden efter en samtale over telefonen med Alexander, aftalte at hente højtaleren med et ekstra batteri direkte hos ham. Ingen problemer i afhentningen og højtaleren fungerede perfekt og var som ny, begge batterier blev leveret fuldtopladet. Ved levering havde vi aftalt et tidspunkt, da jeg så ringede og spurgte om jeg kunne komme lidt tidligere var det intet problem. Herfra var det en 10/10 oplevelse uden nogen problemer, og vil 100% benytte lejdinlyd igen hvis jeg skal bruge en soundboks

2. Juni 2024

Hej Chresten,

Tusind tak for din udførlige og positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en 10/10 oplevelse med at leje en Soundboks hos os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden, når du har brug for en Soundboks eller andet festudstyr. Tak fordi du valgte Lejdinlyd!

Mega god service

Mega god service, levering til tiden og ingen problemer. Kan helt klart anbefales og bliver helt klart brugt igen i fremtiden!

12. April 2024

Super god service!

Super god service, jeg manglede desperat en højtaler til min fødselsdag og lej din lyd var hurtige til at hjælpe!
Hele processen lige fra levering til afhentning gik som smurt

20. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr