Blinklys på henger fungerte ikke. Ringte inn for å få hjelp til å låne en av de andre som fungerte, men det tok 25 minutter i telefonen før noen svarte. Da hadde vi allerede måtte kjøre videre. For... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super enkel løsning. Lett å hente og levere. Savner å kunne velge blits når man skal ta bilder ved henting/levering.
Unternehmen hat geantwortet
Hei Leid-teamet, Jeg vil gjerne dele min svært positive erfaring med å leie en henger typen stor skaphenher via dere: Jeg leide hengeren fra kl. 09:00 til 23:00 for en pris, men var usikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
🔧 Leid – Lei tepperenser, henger, høytrykkspyler og verktøy der du bor Leid gjør det enkelt å leie utstyr til hus, hage, bil og prosjekt – når du trenger det, og der du bor. Hos oss kan du leie alt fra tepperensere og høytrykkspylere til hengere, verktøy og byggtørkere – med selvbetjent henting og åpent 24/7. Vi er til stede i hele Norge – fra by til bygd – slik at du kan leie utstyr nær deg uten medlemskap eller dyre dagspriser. 📍 Lei utstyr i din by: Oslo, Lillestrøm, Drammen, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Moss, Skien, Porsgrunn, Tønsberg, Sandefjord, Hamar, Gjøvik, Jessheim, Kongsvinger, Hokksund, Eidsvoll, Raufoss, Spydeberg, Ski 🧰 Mest populære produkter: Leie tepperenser – perfekt til sofa, seng, bilseter og gulvtepper Leie høytrykkspyler – vask terrasse, fasade, bil eller fliser Leie henger – for flytting, hageavfall eller materialer Leie verktøy – bajonettsag, drill, kapp- og gjærsag m.m. Leie byggtørker eller avfukter – tørk raskt etter vannskade Leie løvblåser, gresstrimmer, hekksaks – alt til hagen 🚀 Derfor velger tusenvis Leid: Selvbetjent henting døgnet rundt – hent med kode på SMS Du betaler kun for tiden du trenger – fra 3 timer og opp Trygg og enkel bestilling på nett Brukervennlig – vi hjelper deg å velge riktig utstyr Miljøvennlig alternativ til å kjøpe nytt 🎯 Leid = riktig utstyr, på rett sted, til rett tid. Enten du trenger en tepperenser i Lillestrøm, en henger i Moss eller en høytrykkspyler i Tønsberg – så er Leid løsningen. Bestill på nett og hent i nærheten!
Varnaveien 31, 1526, Moss, Østfold fylke, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
Easy booking and pick up of the trailer.

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
For øvrig billig, og lett med booking, henting/levering instrukser. Hadde kundeservice vært raskere, hadde de fått høyere skår.

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
Enkelt, tilgjengelig og forholdsvis rimelig alternativ

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
Godt fungerende leie, bra app og gode hengere

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
Enkelt å bestille, enkelt å hente og levere. Rimelig pris. Helt supert!

Hei Leid-teamet,
Jeg leide hengeren fra kl. 09:00 til 23:00 for en pris, men var usikker på hvor lenge jeg trengte den. Jeg leverte hengeren rundt klokken 19:00 og regnet med at jeg uansett måtte betale full pris frem til 23:00, da det var det som sto som trekt beløp. Da jeg leverte den tidligere enn planlagt ble jeg ikke belastet for de resterende timene. Dette satte jeg stor pris på.
• Hele bestillings- og betalingsprosessen var veldig brukervennlig og oversiktlig. Systemet var enkelt å forstå, ryddig og effektivt. Bilder ble tatt før og etter som en god sikkerhet for begge parter. Prosessen var veldig tydelig og lett å forstå seg på.
• Hengeren var i god stand, ren og klar for trafikken mtp lys, skilt og bremser – det var tydelig at kvaliteten og rengjøringen var viktig
Alt i alt ble opplevelsen smidig og oversiktlig. Det er lett å se at dere har et godt gjennomtenkt konsept som fungerer for både privatkunder og bedrifter. Jeg kommer definitivt til å benytte Leid igjen og anbefaler dere gjerne videre!
Tusen takk for god service – dette ga virkelig mersmak 😊

Super lett å utleie tilhengeren. Og veldig billig. Takk 👍🏻😊

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
Jeg syntes det var svært tidkrevende med all dokumentasjonen både i forkant og i etterkant av leien. Det burde holde at man fotograferer en gang. Jeg likte heller ikke at jeg betalte for såpe, men så var det ikke tabletter der. Jeg skulle ønske at man aktivt huket av for valgene i appen. For å være ærlig var det mye enklere å leie da det ble betjent av en ansatt.

Antwort von Leid - Varnaveien, Moss
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.