⚠️ Zeer slechte ervaring
⚠️ Zeer slechte ervaring — ik raad dit bedrijf absoluut niet aan.
Ik heb betaald voor een beëdigde/juridische vertaling, maar de vertaling die ik ontving werd niet geaccepteerd als geldige vertaling voor gebruik in Nederland. Wat mij vooral tegenviel, is dat de vertaling niet door een Nederlandse vertaler is uitgevoerd, waardoor het document niet voldeed aan de eisen die voor mijn situatie nodig waren.
Toen ik contact met hen opnam en uitlegde wat het probleem was, verwachtte ik dat zij verantwoordelijkheid zouden nemen en met een oplossing zouden komen. In plaats daarvan weigerden zij mijn geld terug te betalen, terwijl de vertaling waarvoor ik had betaald uiteindelijk niet bruikbaar was voor het doel waarvoor ik deze nodig had.
Een ontzettend frustrerende en teleurstellende ervaring. Ik ben zowel geld als tijd kwijtgeraakt en moest uiteindelijk ergens anders een nieuwe vertaling laten maken.
Mijn advies: wees zeer voorzichtig en controleer vooraf of de vertaling daadwerkelijk geldig en geaccepteerd is voor officieel gebruik in Nederland. Op basis van mijn ervaring raad ik dit bedrijf absoluut niet aan.