Leesbril.nl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht! Voel me aardig bedonderd door jullie Allereerst, ik bestelde een zwart montuur met een brede neusbrug Wat kreeg ik … Een zswartwit model met een SMALLE neusbrug! Zelfs het brillendoosje... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wegens vervanging al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goed leesbril, fijn in dragen, niet te dik, krasbestendig.. En... gevonden bij leesbril.nl van Montana. Bevalt perfect, dus ook een reser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service! Per ongeluk verkeerde sterkte besteld, gelijk contactformulier ingevuld en gestuurd. Keurige mailtjes terug dat de goede sterkte opgestuurd werd. De volgende dag lagen de 2 leesbrillen al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2x Leesbril "I Need You Zipper" besteld (degelijke Duitse leesbril) Direct dezelfede dag nog verzonden door leesbril.nl. ze werden goed verpakt en beschermd in een stevig kartonnen brievenbuspakje aan... Mehr ansehen

1. Augenoptiker

Vom Unternehmen geschrieben

Mooie leesbril kopen van hoge kwaliteit voor een Betaalbare prijs? Leesbril.nl. Is sinds 2001 om mooie en goedkope leesbrillen aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, van de beste en meest betrouwbare leesbril merken voor de beste prijzen. Wij willen dat je een goede kwalitatief hoogwaardige leesbril aanschaft die duurzaam is en een lange levensduur heeft waarmee je goed de kleine letters kunt lezen zonder kopzorgen.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

209 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

69 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 sterren! Klantvriendelijk (ik bestelde 2x en zij voegden de bestellingen samen en boekten 1x verzenden retour), fijne en mooie brillen.

1. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Leesbril.nl

Dank je wel voor je mooie en waardevolle review Carl!

Leuke brillen

Leuke brillen, levertijd viel beetje tegen!

28. Mai 2025

Antwort von Leesbril.nl

Dank je wel Jolanda. Levertijden proberen wij altijd te halen, Helaas zijn we ook afhankelijk van PostNL.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en goed product.

Bestelproces verliep goed, duidelijke informatie ook tijdens leveringsproces, goede klantenservice. Product kende ik al; is goed en reden om weer te kopen.

2. Juni 2025

Antwort von Leesbril.nl

Hartelijk dank voor uw mooie positieve review en waardering.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De levertijd van de brillen is zeer…

De levertijd van de brillen is zeer goed.
Het enige probleem is dat de 3 aangekochte brillen reeds stuk zijn.
Alle drie hebben ze reeds een oor afgebroken. Toch niet zo'n goed materiaal als geformuleerd in de reclame.

23. Mai 2025

Antwort von Leesbril.nl

Dank u voor uw 3-sterren review al had het anders gekund en had ik graag een 5-sterren review van u gekregen. U heeft uw bestelling op 23 mei 2025 ontvangen. Als deze brillen kapot zijn had ik het gewaardeerd als u in eerste instantie ons had benaderd en foto's van het defect had gestuurd, dan had ik deze direct voor u vervangen [ zonder dat u de defecte leesbrillen retour hoefde te sturen ]. U heeft de I Need You Feeling leesbrillen aangekocht. Als deze inderdaad zo slecht zijn zouden wij deze nooit en te nimmer al sinds 2018 verkopen...dat is al 7 jaar. Wij staan garant voor de kwaliteitsproducten van gerenommeerde leesbrilfabrikanten. Het kan altijd voorkomen dat materialen breken, daarom hebben wij een zeer solide en goed servicesysteem en geven wij standaard 2 jaar garantie op onze producten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vaker hier besteld en het zijn prima…

Vaker hier besteld en het zijn prima leesbrillen voor een eerlijke prijs. De levertijd was langer dan gebruikelijk en de informatie rondom levering was net voldoende.

21. Mai 2025

Antwort von Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat bezorging betreft. Dit is mede te danken aan PostNL. Dit is het bericht wat op de website van PostNL staat bij je track en trace informatie: "Het shopseizoen is geopend! Door al die pakketjes kan de bezorging iets langer duren."

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen bril heeft de juiste sterkte…

Geen bril heeft de juiste sterkte ondanks goede keuze volgens uw test

5. Mai 2025

Antwort von Leesbril.nl

Dank voor uw review. De leesbrillen hebben de juiste sterkte, U heeft zoals de eerst bestelde leesbril de verkeerde sterkte gekozen en ik heb u geadviseerd uw ogen door een specialist te laten meten. Jammer dat wij hierdoor beloond worden met een negatieve review

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leesbril doet wat het moet doen

Leesbril doet wat het moet doen: een goed product leveren op de afgesproken datum en voor de afgesproken prijs. Wat wil je nog meer?

28. April 2025

Antwort von Leesbril.nl

Een mooiere review kun je bijna niet krijgen waarvoor hartelijk dank.

Mooie stevig monturen.

Duidelijke website, snelle verzending , degelijk verpakt . Mooie stevige monturen . Zeer tevreden

28. April 2025

Antwort von Leesbril.nl

Mooier dan dit kan het niet meer worden. Dank u voor deze perfecte review mijnheer.

Prima bril

Prima bril, erg dun , je vergeet bijna dat je deze bij je hebt

23. April 2025

Antwort von Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je mooie review Ron.

Lekkere bril

Keurig geleverd met uitstekende kwaliteit en voor een schappelijke prijs

9. April 2025

Antwort von Leesbril.nl

Hartelijk dank voor je mooie review Peter.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr