LeeflyBewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Oplichting

Mooie reclame via Insta. Leefly moest stoppen door omstandigheden. Blablabla. Na een reminder mijnerzijds kreeg ik nog reactie dat er wat betalingsproblemen waren, geen schulden. U voelt em al aankomen. Niks ontvangen. Naast Leefly heeft ook bedrijf 'Stad en Zee' er bemoeienis mee. Helaas erin getrapt.

25. September 2025

Pure bedrog!!!!

Pure bedrog!!!!
Zit al maanden op mijn bestelling te wachten. Ze reageren niet op mails, sterker nog, ze hebben alle informatie mbt track & trace verwijderd.

24. September 2025

Slechte zaak

Helaas minder dan een 1 gaat niet. Een maand geleden iets besteld nog steeds niets ontvangen. 2x een mail gestuurd wordt totaal niet op gereageerd. Dus voor mij een 0.

4. November 2025

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt. Heb zojuist aangifte gedaan bij de politie. Op advies van mijn bank. Dus heb je ook iets gekocht, doe aangifte en help anderen om te voorkomen dat ze iets op deze website kopen.

4. Oktober 2025

Heel erg slechte kwaliteit sieraden

Heel erg slechte kwaliteit sieraden. Wat een verschrikkelijke afzetters. Jaja, ook ik was voor het zielige verhaal gevallen, en och jee, wat een emotioneel verhaal. Maar de ringen uit de kauwgomballen automaat zien er nog beter uit.

18. Oktober 2025

NEP trap er niet in!

Een ring gekocht maar toen ik een track&trace kreeg uit CHINA dacht ik hier klopt iets niet. Na onderzoek klopt helaas mijn onderbuikgevoel. Het is NEP! Ik heb mijn ring dan wel ontvangen, maar is heel slecht van kwaliteit en ik anders dan op de afbeelding van de website.
Ik heb ze gemaild en ik kon gratis een nieuwe ring ontvangen, maar ik wilde mijn geld terug! Nooit weer wat gehoord nadat ik 10x heb gemaild. Ik betwijfel als ik wel voor een andere ring had gekozen of ik hem wel zou ontvangen. Echt heeel erg zonde van mijn geld dit.

18. Oktober 2025

Verleidelijke nepsite

Helaas, misleiding. De website is fake en laat sieraden van andere websites zien. Het persoonlijke verhaal is bedoeld ter verleiding. Ik ben erin getrapt. Het was te mooi om waar te zijn. En dat is het dus ook niet. Wees alert!

17. Oktober 2025

Misleiding, trap er niet in!

Helaas is dit een site die misleid. Ik zag een advertentie op Instagram.
Volgens de advertentie stopte Anna, wegens omstandigheden met haar website voor handgemaakte sieraden. Vandaar de mooie aanbiedingen ivm leegverkoop.
Na een bestelling geplaatst te hebben, zag ik kort daarna bij toeval dezelfde armband op de website van Shein. Alle andere sieraden kon ik terug vinden bij Temu, Aliexpres en Shein. Niets zelfgemaakte sieraden.
Op de website staat dat je de bestelling kan annuleren. Mijn bestelling was nog niet verstuurd toen ik ze een mail stuurde dat ik van de verkoop af wilde omdat de sieraden niet handgemaakt zijn maar te verkrijgen zijn op andere websites voor een fractie van wat ik betaald heb. Een dag later kreeg ik een email dat mijn bestelling al verstuurd was en dat het niet meer geannuleerd kon worden. Maar uitleg hoe ik het kon retourneren werd me niet gegeven.
Toen ik weer bij de website ging kijken bleek dat Anna niet meer stopte met haar bedrijf maar het was nu zomeruitverkoop. Wonderlijk!
2 Oktober heb ik de sieraden besteld en ik heb ze nu nog niet. Op mijn opnieuw gestelde vraag hoe ik het kan retourneren, krijg ik geen antwoord.
Wees dus gewaarschuwd! De sieraden kun je eenvoudig met google lens op andere websites terug vinden waar ze te koop zijn voor enkele euro's. Als ik mijn bestelling niet kan retourneren ga ik stappen ondernemen!
Ik ben zelf zo stom geweest de website niet voldoende te checken
Er is geen KVK nummer en er is geen adres bekend op de website. Het feit dat ik met ideal kon betalen heeft mij en vals gevoel van veiligheid gegeven.
Dit is dus weer een website uit Azië die zich voordoen als een bedrijf in eigen land. Ook hun emailadres geeft deze indruk.
Een en al misleiding!
Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld om mijn zaak te behartigen.

12. Oktober 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen