Zeer teleurstellende ervaring. Het grootste probleem is niet eens dat er iets kapot of verkeerd geleverd is, maar vooral hoe de winkel daarna met de situatie omgaat. Je wordt van het kastje naar de mu... Mehr ansehen
De dimbare driver had net zo goed 4e hands kunnen zijn. Erg slechte look. De driver werkt tot nogtoe goed echter was dit een cadeau (samen met een ledstrip) voor een huisinrichting. Zag er nu meer uit... Mehr ansehen
Ik heb onlangs hyperflux rode leds gekocht en deze voldoen NIET aan de specificaties. 1. Lichtopbrengst is zeer laag, geen 5 lumen zoals in de beschrijving staat. 2. Opgenomen stroom is ook... Mehr ansehen
Ondanks vooraf informatie op te hebben gevraagd, toch geen passende lampjes.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
LEDs-buy.nl is een jong innovatief bedrijf dat antwoord heeft op al uw wensen op het gebied van verlichting. Wanneer u iets nodig hebt wat nog niet op de website staat, of wilt u iets op maat laten maken? Neem dan contact met ons op.
Kievitsven 64-A, 5249 JK, Rosmalen
- 073-5036215
- info@leds-buy.nl
- leds-buy.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
LED's buy.....ruime keus - snel geleverd!
Had diverse LED's nodig voor een kerstdorpje en kwam via internet bij LEDs-buy.nl
Had de bestelling snel binnen tegen zeer redelijke verzendkosten.
Leuke shop!!!
Geweldig!
Veel keuze aan componenten voor een mooie prijs per stuk en keer op keer een snelle levering. Leds-buy.nl is een topper!
Goede samenwerking
Altijd gedienstig, probleemoplossend. Gemakkelijk in bestelling, overzichtelijke website. Afgewerkte levering. Flexibel. Kortom een verademing tussen alle leveranciers.
snel, goedkoop & precies
binnen 24 uur de exacte bestelling volgens plan binnen.
dit was meteen ook de eerste en zeker niet de laatste bestelling.
Snelle levering van product dat voldoet aan mijn verwachtingen, alleen werden er minder leds geleverd dan waarvoor is betaald
De levering geschiedde snel en het product voldeed prima aan mijn verwachtingen. Echter heb ik minder leds gekregen dat ik had besteld en betaald.
goed geregeld
bestelde producten gelverd, een aanrader
de bestelling was 2 dagen later al binnen (B.V.D.)
de beoordeling van mijn bestelling is zeer goed
goed
Zoals beloofd, alles goed ontvangen en binnen gestelde levertermijn.
perfect
Ik zat met wat vragen ivm het monteren van de leds ,mail gestuurd en duidelijke uitleg gekregen hoe ik het moest doen,De leds bestelt en supersnel in huis gekregen kortom een perfecte service.
Snel en compleet!
De bestelde ledjes, kwamen snel en netjes verpakt in huis aan. Ik kon er direct mee aan de slag.
Snelle levering,correcte afhandeling
Prettig zaken doen met dit bedrijf
goeie spullen en lekker snel geleverd
wij zijn heel blij met de mooie led lampjes voor onze nieuwe varanda
Super!
Wat een geweldige snelle service. Binnen een half uur een reactie op een vraag per mail en de volgende dag de ledjes al in huis. Een geweldige service en prima producten. Een aanrader voor iedereen!!!
Perfect
Hele snelle en veilige levering ik had me ledjes de volgende dag al binnen!
Het kan niet beter
Ik ben zeer tevreden.
Het bestellen via de site werkt goed en is duidenlijk.
De bestelling was snel aangekomen.
En is goed verpakt.
Ik kan geen verbeter punten bedenken.
snelle levering
de website kon iets makkelijker maar levering was prima
De producten zijn top en de levering is bijzonder snel, in een woord klasse.
Als je op het gebied van led's wat nodig hebt dan moet je Leds-buy.nl hier wezen.