Lechiquewonen Bewertungen 13

TrustScore 2 von 5

2.1

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom in onze shop Le chique wonen Le chique wonen de specialist in barok classic en design meubilair Welkom bij Le Chique Wonen. Wij zijn team Le chique wonen en bieden u een ruime keuze aan in de stijlen Barok Classic Design en diverse voor de eetkamer woonkamer slaapkamer hal kantoor van uw huis hotel boetiek Tv en diverse.

2.1

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

N'envoi pas la commande j ai fais cet…

N'envoi pas la commande j ai fais cet achat le 3 janvier 2022. Après maintes mails envoyés on m'a informé que je serais rembourser mais dès qu il s agit de le faire...plus de nouvelles. J ai contacté Suzanna même via WhatsApp c est honteux!
Je suis très déçue, ce n est pas professionnel du tout.

3. Januar 2023

Escrocs !

Si ça a été possible de mettre moins d'une étoile, je l'aurai fait ! Après 11 mois d'attente de notre commande initiale - toujours rien ! En réponse de l'avis négatif posté en janvier par mon mari, vous nous avez fait un enième promesse que l'on recevra notre commande au mi-février ! bien-sûr toujours rien, mais on ne le croyait pas de toute façon après toutes les autres promesses non tenues depuis près d'un an. Nous demandons le remboursement intégral tout simplement. On n'en peut plus de vos excuses bidons ! C'est une honte d'escroquer des gens comme ça et vous continuez en tout impunité, c'est un scandale ! Avis aux autres clients potentiels, surtout ne rien commander chez eux - vous direz bye bye à votre argent car vous ne recevrez jamais rien !

21. Februar 2023

Escroc

Escroc ! N envoi aucun produit et n a pas les commandes puis se permet d accuser les clients en plus !
Tout l apanage du pervers narcissique qui arnaque sa clientèle et se permet en plus de la dénigrer
Que Mr donne les numéro de suivi alors ..!
Qu on puisse tous vérifier grace à la traçabilité précise des services de livraison moderne !
Il ne le fera pas est trouvera un autre prétexte bidon pour justifier son arnaque et faire diversion comme il en a temps l habitude en vivaient de ses larcins !

Encore une fois l arnaque est rode , et cela n a rien d une simple mauvaise expérience ou autre
Il vous fait patienter vous balader en vous rétorquent que le virement arrive et qu il est en procédure d exécution ..mais rien des mois après !
En vérité Mr ne refait jamais virement de remboursement et ment délibérément !

Personne sans parole qui fait des fausses promesses dans le but de conserver votre argent
Aucune commande reçu ni de remboursement effectué des mois et des mois plus tard!
Donc arrêtez votre cinéma et de mentir avec des prétextes a dormir debout

Quelle mauvaise foi !
Je suis la partenaire d une cliente escroque et je peux vous assurer qu il est d une mauvaise foi légendaire !
C est de l ordre de la mythomanie !

N achetez pas chez lui !
D ailleurs sa technique d hammeconner avec des articles et un site soigne est connu dans le milieu de l escroquerie en ligne !

Une partie de votre argent partira dans sa campagne pour hammeconner et arnaquer d'autres clients

1. Juni 2022

Zo dom van u………

Uw rekensom klopt niet wij hebben U € 668,00 betaald. Daarvoor hebben we gekregen: een beschadigde tafel van VidaXL de tafel kost € 319,00 en de bezorging van VidaXL is gratis (zie hun website). U zou ons dus € 349,00 terug moeten betalen. Echter heeft u maar € 309,00 betaald. Wij hebben dus nog recht op € 40,00. Ik verzoek u dan ook vriendelijk om dit bedrag per omgaande aan ons over te maken. U heeft immers zelf de fout gemaakt om niet het juiste aflever adres bij VidaXL op te geven en het is niet fair om de extra kosten die u daarvoor heeft moeten maken aan uw klant door te berekenen. De verzendkosten waar u het over heeft betreft de tafel die we hebben besteld en die nooit door u is geleverd, hiervoor is zoals u weet de koopovereenkomst ontbonden en niet van toepassing. De coulance komt dus geheel van onze kant, we hebben ook de mogelijkheid om de beschadigde tafel van VidaXL niet te accepteren. Dan had u de transportkosten 2x moeten betalen + € 668.

Bedankt Le chique voor het leveren van een beschagigde tafel.
Bedankt Le Chique voor het NIET terug betalen van het geld waar we nog recht op hebben (zie berekening eerdere review).
Bedankt Le chique dat u ons maanden lang aan het lijntje heb gehouden en nooit heeft geleverd wat we hebben besteld.
Bedankt Le Chique voor de slechte communicatie.
Bedankt Le Chique voor alle onzin die u heeft gestuurd met track en trace codes waarvan geen enkele link heeft gewerkt, maar dat is logisch de bestelde tafel is nooit aangekomen.
Bedankt Le Chique voor het niet na komen van alle afspraken en beloftes.
P.s. u mag die € 40,00 van ons houden voor alle moeite die u heeft gedaan om ons al die maanden voor de gek te houden. Voor ieder ander die met u zaken wil doen heel veel succes, maar wees gewaarschuwd en BETAAL NOOIT VAN TE VOREN!!

U bent zooo dom geweest om het verkeerde adres in te vullen bij VidaXL als u het juiste aflever adres had ingevuld was het transport gratis geweest en had u geen factuur gehad. Nu laat u voor een deel uw klant voor deze zeer domme fout mee betalen onze dank daarvoor. En de eerder transport kosten waar u het over heeft zijn voor een tafel die we besteld hebben maar noooooit is geleverd. Daarvoor hebben wij van onze zijde de koopovereenkomst ontbonden zoals u weet. U weet zoals gewoonlijk de feiten weer om te draaien. Een rare manier van zaken doen.

7. Juli 2022

Zoals wij u reeds op 16 april jongstleden per email hebben geïnformeerd
verwijs ik u nogmaals naar de mail datum zending geleverd. Zie ook onderstaande .. Daarbij heeft u ook de factuur ontvangen waar de verzendkosten op staan vermeld. Kortom u bent duidelijk van tevoren op de hoogte gebracht dat er wel degelijk kosten zijn verbonden aan het transport. En daar heeft u mee ingestemd.

Suzan van der Put lechiquewonen@gmail.com
aan: fred.deen@t-mobilethuis.nl
datum: 16 apr. 2022 13:32
onderwerp: ORD00232
verzonden door: gmail.com

Bevestig aflevering
Brenger naam koerier bekend bij de klant de heer Deen.

Gefactureerd 39620239 1 x Brenger, 1-manslevering html 1M24 1-man Pakket M 24 uur, basistarief 104.84 Linda Deen 2013XK Haarlem ORD00232 16-04-2022

Bevestig aflevering

BEGANE GROND
Orderoverzicht
Eettafel

Beste heer Deen,

Het bedrag van € 668,- is inclusief € 69,- verzendkosten (zie order). Dit bedrag is standaard. Het verschil zou dus eigenlijk moeten zijn: (€ 599 - € 319,-) = € 280,- Uit coulance hebben wij het bedrag aan verzendkosten aangepast.

Drs. G.M.V. Williams

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tevreden

Het heeft even geduurd, maar de stoel is binnen. Stoel is prachtig. Telefonisch goed bereikbaar, geen probleem

24. Juni 2022

Antwort von Lechiquewonen

Beste klant bedankt voor uw review wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groet team Le chique wonen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geld krijg je niet terug

Bestelde tafel is nooit geleverd en naar je geld kun je fluiten. Ik had beter kunnen weten door de reviews te lezen op Klachtenkompas van de Consumentenbond.
Ik wacht nog tot vrijdag 10 juni 2022 als het bedrag wat we van Le chique wonen dan nog niet is terug betaald ga ik aangifte doen van oplichting. Het is te gek voor woorden dat deze manier van zaken doen in Nederland mogelijk is.

8. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Positief

Mijn ervaring voor mijn bestelling bij Le chique wonen is positief te noemen.
Deze mensen komen al hun afspraken na.
Alleen mijn bestelling was 1 dagje later geleverd door een miscommunicatie.
Graag wil ik ook Suzan bedanken.
Enorme lieve vrouw die al jou vragen, opmerkingen ter harte neemt en direct oplost.
Dus voor mij 10 op 10 voor Le Chique wonen!!!

28. März 2022

Onbetrouwbaar

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ze bieden achteraf betalen via klarna aan maar willen pas leveren nadat er betaald is. Niet aan beginnen dus.

10. Dezember 2021

Antwort von Lechiquewonen

Beste Devjong nogmaals het verzoek met spoed uw factuur/bestel gegevens kenbaar te maken. Zo niet dan nemen wij ook u samen met dit gehele platform mee in de gerechtelijke procedure die wij momenteel aanspannen.

Zeeeeer slechte service

⁸Zeeeeer slechte service, leugenachtig bedrijf spullen worden nooit geleverd ze houden je voor de gek!!met moeite mijn geld teruggehad via Paypal dus koop daar niet je bent gewaarschuwd

Ik zie hieronder dat ze nog liegen ook om hun eigen hachje te redden wat erg is dit zeg! De bank zou na 6 weken komen en ik had al de 6 weken gewacht daarna Houden ze je gewoon voor de gek omdat het een oplichters bedrijf is! Wie zijn geld kwijt wil Ik zou zeggen koop hier je bank. Oh en wanneer zie je hebben opgelicht blokkeren ze je ook overal

Nummer 1: Dit is een officiële dreigement en ik heb recht op vrijheid in meningsuiting Ik neem het dus zeer kwalijk dat ik op deze manier hier bedreigd wordt en dit zegt voor de lezers weer genoeg over jullie bedrijf
Nummer 2: Ik zou niet weten waarom ik jullie zou moeten schaden met leugens want wat win ik daar bij? Ik ben een geloof mens en alles is gebaseerd op waarheden Wanneer mensen hierna nog steeds bij jullie willen kopen is hun eigen verlies
Nummer 3: maak alsjeblieft een melding hiervan van dit gesprek en van jullie dreigement Ik kan niet wachten. Sterker nog ik ga hier ook iets mee doen en het niet bij trustpilot alleen maar laten
Nummer 4 Ik heb ook van alle gesprekken kopieën bewaard en de telefoon gesprekken opgenomen toen het minder leuk werd aan de telefoon dus mijn bewijs heb ik in ieder geval
Nummer 5: Ik laat mij door niemand bedreigen en zeker niet door een bedrijf als jullie! Jullie horen Hier meer van en nee door jullie dreigement blijft deze review precies hier staan! Voor een ieder kan ik alleen nog zeggen Een gewaarschuwd mens telt voor twee
Ow nog iets Paypal heeft ook al onze gesprekken en ze weten ook mijn aanklacht en het duurde een tijd voordat ik mijn betaalde centen aan jullie bedrijf terugkreeg
Ik was al eigenlijk gewaarschuwd door andere slechte revieuws over jullie tevens op internet ook ik heb op een harde manier dit moeten ervaren
Ik verwijs iedereen naar de site "klachtenpas" en lees de slechte revieuws

26. September 2021

Antwort von Lechiquewonen

Paypal is een service die WIJ aan onze klanten verlenen. Dat is dus niet van u afkomstig. En dan weet u dondersgoed. U bent doelbewust met een laster en smaad campagne bezig. Dit is een juridisch strafbaar feit. De consequentie is als volgt. U heeft exact 24 uur de tijd om deze rotzooi te verwijderen. Zo niet dan laat ik u jurdisch vervolgen.

Beste mevrouw u heeft een bank besteld op 27 december 2019 om 15:48
U wilde de bank binnen 1 week ontvangen. <<<
Le chique wonen trachte nog deze bestelling toe te voegen bij de aankomende zending maar de zending was al gepland. dat was u duidelijk aangegeven

U als Klant was het daar niet mee eens en annuleerde de bestelling. u kreeg uw geld terug, paypal via mail contact alle informatie naar u toe gestuurd mocht niet baten en dan zijn wij een leugenachtig bedrijf?

hoe bizar is dit

Dat ik een mail krijg om le chique wonen te beoordelen is zowiezo al het bizarste wat ik tot nu toe heb meegemaakt !! Na interventie van de rechtsbijstand verzekering en incasso bureau's Heb ik uiteindelijk na maanden mijn geld terug gekregen. Weliswaar van mijn verzekering en niet van le chique wonen. Die alles behalve chique met consumenten omgaan

24. September 2021

Beste heer van Vliet,

Zeer goed om te vernemen dat u uw geld via de legitieme route retour heeft mogen ontvangen. Wij waren namelijk zeer verbaasd dat u ons destijds tot 2 keer toe vanuit het niets sommeerde om het bedrag réchtstreeks aan u over te maken. U had namelijk via credit card betaald én zich aangemeld voor de Kopersbescherming die wij al onze klanten bieden. Juist om dit soort situaties te voorkomen. Zowel ú réchtstreeks uitbetalen en nógmaals door de verzekering vinden wij op zijn zachtst gezegd teveel van het goede. En dat hebben wij inderdaad zowel aan u als aan de verzekeringsmaatschappij kenbaar gemaakt.

Met vriendelijke groet.
Team Le Chique Wonen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr