Unternehmen hat geantwortet
Sinds kort gebruiken we LeadFlow bij AmstelHousing Utrecht, voor ons verhuur-proces en het scheelt ons enorm veel tijd die we nu aan andere bedrijfsprocessen kunnen besteden. Blij mee!
Unternehmen hat geantwortet
Leadflow zorgt er voor dat alles overzichtelijk in een overzicht wordt gepresenteerd en je de geïnteresseerde makkelijker kan bereiken. Hierdoor kan je de gegadigde beter op de hoogte houden en dat sc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leadflow helpt verhuurmakelaars met het beheren van hun woningen en kandidaten. Wij doen dat door een geavanceerd systeem aan te bieden met alle tools die een makelaar nodig heeft om het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Blaak 555, 3011GB, Rotterdam, Niederlande
Fantastisch systeem; aan de voorkant huurwoningen.nl dat veel kwalitatief goede leads genereert en aan de achterkant een zeer overzichtelijk en goed werkend platform dat de verhuurder inzicht en overzicht geeft in de kwaliteit van kandidaat-huurders. Ben ik blij mee!

Antwort von Leadflow
Leadflow neemt ons veel werk uit handen!

Antwort von Leadflow
Fijn systeem zorgt voor veel efficiency en gemak.

Antwort von Leadflow
Heldere uitleg en stap-voor-stap begeleiding! Top!

Antwort von Leadflow
Leadflow zorgt er voor dat alles overzichtelijk in een overzicht wordt gepresenteerd en je de geïnteresseerde makkelijker kan bereiken. Hierdoor kan je de gegadigde beter op de hoogte houden en dat scheelt weer tijd.

Antwort von Leadflow
Leadflow is gemakkelijk te gebruiken, spaart tijd en is vooral overzichtelijk. Fijn om mee te werken.

Antwort von Leadflow
Leadflow is een erg gebruiksvriendelijk systeem dat mij als verhuurmakelaar veel tijd bespaart. Het reageren op leads en het automatisch inplannen van bezichtigingen werkt snel en soepel. Vooral de nieuwe koppeling met Pararius is een fijne toevoeging — dat maakt het hele proces nog efficiënter.
Een punt van verbetering is wel de screening. Wanneer je die via Leadflow laat lopen (i.c.m. Properize), vallen er helaas een aantal functies weg die anders wel beschikbaar zijn. Hopelijk wordt dat in de toekomst nog verder geoptimaliseerd.
Al met al ben ik erg tevreden. Leadflow maakt het werk een stuk overzichtelijker en neemt veel handmatig werk uit handen.

Antwort von Leadflow
De gratis opfriscursus heeft mij heel erg geholpen, ik heb veel nieuwe informatie op kunnen nemen en het werd allemaal goed uitgelegd. Ook werd er goed gekeken naar je vragen en kreeg je daar een duidelijk antwoord op.

Antwort von Leadflow
Het is altijd goed en fijn om er even doorheen te wandelen zodat je goed in de gaten hebt hoe het werkt! Dank

Antwort von Leadflow
Het is een eenvoudige en doeltreffende tool voor ons met alle informatie die deze tool ons biedt kunnen we sneller en gerichter werken !

Antwort von Leadflow
Leadflow is echt een uitkomst in het beheren van woningkandidaten. Het is ontzettend handig dat alle kandidaten overzichtelijk in één dashboard verschijnen, waardoor je in één oogopslag kunt zien wie aan de eisen voldoet. Je kunt vervolgens heel gemakkelijk kandidaten selecteren voor een groepsbezichtiging, waarbij zij zelf een tijdsvak kunnen kiezen – of je kunt ervoor kiezen om ze individueel uit te nodigen.
Na de bezichtiging is het versturen van een screening slechts één druk op de knop, wat enorm veel tijd scheelt. Het hele proces om de juiste kandidaat te vinden is dankzij Leadflow veel efficiënter geworden, met aanzienlijk minder administratief werk. Ook het afwijzen van kandidaten is goed geregeld: je kunt eenvoudig iedereen selecteren die het niet is geworden en hen automatisch een nette afwijzingsmail sturen.
Ik ben erg blij met Leadflow en zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk en effectief verhuurproces.

Antwort von Leadflow
Systeem werkt snel, gemakkelijk en overzichtelijk. de Klantenservice is uitstekend

Antwort von Leadflow
Wij zijn met Living Today gestart met het gebruik maken van Leadflow. Na een duidelijke en snelle webinar zijn we binnen een week al on board en kunnen we van start gaan. Bedankt voor het snelle schakelen en de heldere uitleg. Dit wordt voor ons een grote stap vooruit!
Vivianne van Leeuwen
Living Today

Antwort von Leadflow
Fijn meedenkend bedrijf. Ze optimaliseren de processen uitstekend en besparen daarmee tijd en geld. Makkelijk te gebruiken systeem. Erg blij met hoe deze partij werkt!

Antwort von Leadflow
Wat een verademing is dit systeem!!
In tijden waar er zeker 100 reacties per uur binnen komen op een advertentie van een huurwoning. Waar ik voorheen alle reacties per mail één voor één moest beantwoorden. Ongeduldige woningzoekers sturen vaak meerdere berichten, of op verschillende manieren via Pararius. Leadflow koppelt alle berichten van een persoon onder elkaar, waardoor er in Leadflow slechts 1 reactie terug hoeft. Door alle kandidaten direct een vragenlijst terug te sturen kan ik direct zien welke kandidaten wel en minder geschikt zijn.

Antwort von Leadflow
Zeer tevreden over Leadflow en de manier waarop het product ontwikkeld wordt. Ook de helpdesk is prima

Antwort von Leadflow
Goede en snelle opvolging van onze vragen vanuit leadflow, Het persoonlijke contact is top.

Antwort von Leadflow
Leadflow is een uitstekende tool voor leadgeneratie en -beheer. Wat meteen opvalt, is hoe makkelijk het te gebruiken is. Zelfs als je niet heel technisch onderlegd bent, voelt de interface intuïtief aan. Alles is overzichtelijk ingedeeld, waardoor je snel kunt navigeren tussen verschillende functies en gegevens.

Antwort von Leadflow
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.