Lazysusantuinmeubelen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is een fantastische tuinset: prachtig om te zien, perfect afgewerkt met de beschermtopjes op de schroeven, gemakkelijk in elkaar te zetten. Geapprecieerd detail is de knop om de opening voor de pa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden met mijn nieuw tuinsetje. Tevreden klanten komen terug hé! Vandaar dat ik reeds klant ben bij Lazy Suzan. Degelijk materiaal en mooi design. Duidelijk instructies, snelle levering. TOP👍... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een voortreffelijke service biedt Lazy Susan! Nadat wij vorig jaar al 3 nieuwe zittingen voor onze stoelen hadden ontvangen, omdat er iets mis was met de coating, ging het helaas dit jaar wee... Mehr ansehen

1. Haus & Garten

Über Lazysusantuinmeubelen

Vom Unternehmen geschrieben

Lazy Susan Garden Furniture

Welkom bij Lazy Susan, jouw betrouwbare leverancier van kwalitatief onderhoudsvrije tuinmeubelen. Bestand tegen roest en rotten. Gratis bezorging!

Bij Lazy Susan is onze specialiteit het creëren van buitenmeubelen die prachtig zijn vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam gegoten aluminium.

Bekijk onze buiten collectie om ervoor te zorgen dat jouw tuin alles heeft wat het nodig heeft voor een zomer buiten.

Kies uit een breed scala aan ontwerpen om aan verschillende eisen te voldoen, van grote tot kleine bijeenkomsten. Onze collectie bestaat uit 10, 8, 6, 4 en 2 persoons sets, uitgevoerd in prachtig antiek brons, leisteen grijs en hedendaags geïnspireerd wit.

Bezoek onze website Onderhoudsvrije tuinsets 6 Persoons Tuinmeubelen 4 Persoons Tuinmeubelen 2 Persoons Tuinmeubelen Metalen Tuinbanken liefdadigheid

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goede kwaliteit!!
Als er iets niet goed mocht zijn dan word je heel goed geholpen en super opgelost!
Een dikke 10 👍🏻

3. April 2025

Antwort von Lazysusantuinmeubelen

Hallo Linda, we zijn erg blij met uw positieve feedback over uw ervaring met onze klantenservice. De kwaliteit van onze meubels en onze klantenservice is wat ons onderscheidt van anderen. We streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Laat het ons weten als we nog iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Levering op tijd

Levering op tijd, prima bankje

29. März 2025

Antwort von Lazysusantuinmeubelen

Hallo Dorenda, we zijn blij dat u een uitstekende ervaring heeft gehad met Lazy Susan. Bedankt dat u ons hierover heeft verteld. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima product tegen scherpe prijs.

Prima product tegen scherpe prijs.
Snel geleverd. Binnen 2 dagen

18. März 2025

Antwort von Lazysusantuinmeubelen

Hallo Tom, Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven over uw levering. Het doet ons plezier te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u nu in het bezit bent van uw prachtige Lazy Susan tuinmeubelen. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Prachtige tuinset!

De tuinset werd heel correct geleverd. We zijn er blij mee

20. März 2025

Antwort von Lazysusantuinmeubelen

Hallo, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze producten en we hopen dat u er nog vele jaren plezier van zult hebben. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Mooi en bestendig

We hadden al twee stoelen en een kleine tafel van LazySusan. We zijn heel tevreden en dat heeft ons doen beslissen de grote eettafel met 6 stoelen te kopen. De kwaliteit is erg goed, het bestelproces makkelijk en de levering snel en efficiënt. We bevelen LazySusan van harte aan.

16. April 2025

Antwort von Lazysusantuinmeubelen

Hallo Karen, hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. We zijn erg blij om te horen dat u blij bent met uw nieuwe meubels. We hopen dat u er nog vele jaren van zult genieten, omringd door vrienden en familie. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

un bon investissement.

Je suis très contente de mon achat. Je voulais du mobilier de jardim resistant et intemporel, en plus c´est très léger. Donc très facil à déplacer et à assemblée.
La seule chose un peu bizarre c´est que j´ai fait mon achat sur le site français et j'ai reçu un mail du site néerlandais, donc après une semaine (un peu stressante sans nouvelles de Lasy suzan) je me suis rendu compte car ils m'ont envoyé un 2ème mail.

10. März 2025

Bonjour Mme Veloso,
Merci d'avoir pris le temps de nous donner votre avis, votre opinion est très appréciée. Cordialement, l'équipe de Lazy Susan

Topproduct

Snelle levering. Product zoals beschreven. Goede kwaliteit.

12. März 2025

Antwort von Lazysusantuinmeubelen

Hallo Fernand, we zijn blij dat u een uitstekende ervaring heeft gehad met Lazy Susan. Bedankt dat u ons hierover heeft verteld. Met vriendelijke groet - Lazy Susan Team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi tuinset en tuinbank

Mooi tuinset en tuinbank. Goede beschrijving om het in elkaar te zetten. Wat ik wel vervelend vond dat het in drie verschillende busjes op verschillende dagen bezorgd werd.

29. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service, goed bankje!

Goed telefoongesprek gehad met een Engelstalige medewerker. Denk dat het goed is dit op de website te vermelden, want niet iedereen is het Engels machtig.

Het bankje werd erg snel geleverd en is van goede kwaliteit. We hebben er veel plezier van!

12. August 2024

Supermooie set

Supermooie set! Erg blij mee! Proces vanaf de webshop tot aan levering was perfect geregeld.
Als we in de toekomst nog een tuinset nodig hebben, gaan we zeker weer kijken bij Lazy Susan!

27. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Sneller dan verwacht bezorgd

Sneller dan verwacht bezorgd. De doosjes lieten vermoeden dat er iets vergeten was, maar alles zat verpakt in twee dozen. In elkaar zetten was simpel, of het voldoende stevig is zal de tijd leren

26. Juli 2024

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr