lazienkarium.pl Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kolejny raz zamawiałem produkty w lazienkarium.pl i po raz kolejny mogę powiedzieć same superlatywy. Bardzo miła obsługa, indywidualne podejście do klienta oraz szybki czas realizacji. Jak zakupy to t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastyczny człowiek mnie obsługiwał, pan Paweł, któremu bardzo dziękuję, poprosiłam o indywidualną wycenę i otrzymałam super ceny oraz informację ,kiedy otrzymam zamówione produkty. Dostawa odbyła... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam zakupy w sklepie łazienkarium.pl. Pani Emilia - Specjalista ds. Sprzedazy wykazywała duże zainteresowanie moimi potrzebami i przesyłała różne propozycje, zadbała również o kontakt, który umili... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

250 Bewertungen

Alle Bewertungen

205 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

brak towaru

sprzedają towaru, ktorych nie posiadają na stanach magazynowych.przez telefon brak możliwości podpytać dostępność. kupujesz przez strone internetowej DOSTEPNY produkt, przez kilka godzin otrzymasz wiadomość - czekać ponad mięs. to jest DOSTĘPNE w rozumieniu państwa??? dramat!!!

14. November 2025

Firma godna polecenia!

Fantastyczna obsługa (za którą pragnę jeszcze raz podziękować), towar bardzo dobrze zapakowany.
Czas dostawy (2,5 tygodnia) szybki - duże zamówienie (52 Łazienki). Wysyłka perfekcyjnie zapakowana.

2. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nie wiem skąd złe opinie

Nie wiem skąd złe opinie, u nas realizowane dwie duże dostawy do 3 łazienek, wszystko dotarło dobrze zapakowane, towar nowy w pudełkach, jeśli jakieś elementy miały dłuższy okres dostawy od razu mieliśmy taką informację. Ceny rozsądne, obsługa bardzo sprawna i pomocna, polecam.

21. Oktober 2025

Zamowilem zlewozmywak za pobraniem

Zamowilem zlewozmywak za pobraniem. Kolenego dnia otrzymalem email ze czas realizacji to 2,5 tyg a i zeby zaczac realizowac zamowienie trzeba wplacic zaliczke minimum 30%. Brak towaru . Ogolnie lipa ani przepraszam .

20. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brak dostępności towarów i postawy proklienckiej

Mam dwukrotne doświadczenie z tym sklepem – i niestety oba negatywne.
Za pierwszym razem zamówiłam trochę więcej produktów, ale zestaw prysznicowy okazał się niepasujący. Wiem, że minął termin zwrotu, jednak chciałam po prostu wymienić produkt i dokonać kolejnego zakupu w tym samym sklepie. Niestety spotkałam się z pełnym formalizmem i brakiem elastyczności – żadnej chęci pomocy ani proklienckiego podejścia.
Za drugim razem zamówiłam umywalkę oznaczoną jako „dostępna”, a już następnego dnia otrzymałam wiadomość, że czas oczekiwania wynosi 8–10 tygodni. Co więcej, status na stronie sklepu nie został zmieniony, więc kolejne osoby mogą zostać wprowadzone w błąd.
Szkoda, bo ceny rzeczywiście są atrakcyjne, ale brak rzetelności i nastawienia na klienta całkowicie to przekreśla.

15. Oktober 2025

Świetna obsługa

Pani Emilia z łazienkarium.pl świetnie zajęła się obsługą mojego zamówienia oraz informowała na bierząco o statusie dostawy od producenta. Przesyłka dotarła fenomenalnie zapakowana, chapeau bas dla ekipy pakującej zamówienia. Szczerze polecam :)

1. Oktober 2025

Świetny kontakt

Świetny kontakt! Satysfakcjonujące ceny! Szybka dostawa! Bardzo dobra obsługa! Kontakt z żywym człowiekiem! Pani Weronika pomocna i kompetentna! Same plusy, dlatego polecamy z czystym sumieniem!

20. September 2025

ukłon w kierunku klienta

Przypadkowo zamówiłem umywalkę w niewłaściwym rozmiarze, co zauważyłem dopiero po upływie ustawowego terminu zwrotu. Mimo to firma wykazała się dużą elastycznością i pozwoliła mi zwrócić towar. Bardzo doceniam takie podejście do klienta — oczywiście kolejną umywalkę również zakupiłem w lazienkarium.pl.

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zamowilam wiele produktow w…

Zamowilam wiele produktow w Łazienkarium.pl. Urzadzenia samitarne, wysokie jakości, dostarczone byly na czas, bez skazy: byly bardzo starannie zapakowane. Obsluga klienta znakomita: wielkie podziekowania dla Pani Emilii Spojnik, ktora zawsze odpisywala lub oddzwaniala, sluzac porada i kompetentnymi informacjami, jak i gotowoscia pozytywnej reklamacji, gdyby zasilanie taka potrzeba, co jednak nie bylo konieczne.

11. August 2025

Stanowczo odradzam

Stanowczo odradzam. Sprzedają wybrakowany towar jako pełnowartościowy i nie uznają reklamacji. Kupiłem pękniętą umywalkę , wysyłkowo. Po odesłaniu dział reklamacji firmy twierdzi, że umywalka jest pełnowartościowa a reklamacja bezzasadna.

30. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr