Empatia, pomoc w znalezieniu najkorzystniejszego połączenia . Mozliwość rozmowy telefonicznej a nie wirtualnej ( to ważne zwłaszcza dla osób starszych). Ponadto wykonywanie zabukowania i stos . wczes... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Od kilku lat korzystam z usług LATAMY. Jestem zadowolona .Są zawsze pomocni i potrafią fajnie doradzić i wyjaśnić.
W regulaminie informacja o codziennym kontakcie telefonicznym. Sytuacja pilna i nagła przytrafiająca się w niedzielę - brak kontaktu od ręki, bowiem infolinia nie jest dostępna tego dnia. Brak zgodnoś... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Wszystkie linie lotnicze w jednym miejscu.
Kontaktinformationen
Andrzejewskiego 5/3, 60-119, Poznań, Polen
- biuro@latamy.pl
- latamy.pl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
szczegóły rezerwacji, bagaż
rezerwacji dokonałam z dużym wyprzedzeniem. zapomniałam jakie są szczegóły dotyczące parametrów bagażu. trudno było odtworzyć szczegóły. nie mogłam ich znaleźć na stronie. nie mogłam też dokupić dodatkowego bagażu przez lotem.
Rewelacyjna obsługa.
Sprawne połączenie
Rezerwacja przeprowadzona szybko i sprawnie. Lot z bardzo szybką przesiadką.
Wszystkie przebieglo sprawnie
Wszystkie przebieglo sprawnie , a najwazniejsze ze cena za lot byla niewielka
Nie było problemu z zakupem biletu…
Nie było problemu z zakupem biletu ,również sam lot oceniam pozytywnie .Następnym razem ponownie będę chciała skorzystać z tej usługi.
Szybko sprawnie i do rzeczy
Szybko sprawnie i do rzeczy . Informacje są bardzo przejrzyste .
Szybko i w dobrej cenie!
Zarezerwowałem szybko i taniej niż na stronach operatora. W dodatku odprawa na mailu.
Profesjonalna obsługa
Kolejny raz obsługa bez zastrzeżeń, bilety pokładowe na czas.Polecam.
Oferty last minute.
Potrzebowałem biletu w ostatniej chwili po tym jak mój lot został odwołany.Dzieki latamy.pl kupiłem bilet na lot już drugiego dnia od moment rozpoczęcia poszukiwań alternatywy.W innym przypadku byłbym uziemiony na kolejne pięć dni.
Najlepsza wyszukiwarka lotów.
Lecialem z podrecznym bagazem bez…
Lecialem z podrecznym bagazem bez nadawania ciezszego bagazu. Przeszlismy bez problemow 1 Kontrolle. NIESTETY w drugiej okazalo sie ze moja Zona ma kuferek o 10cm wiekszy. Musielismy doplacic 200 zl wtedy Dopiero moglismy wejsc na poklad .Zaznaczam ze walizeczka miala wage 5.5 kg . TO JEST DLA nas Naciaganie pasazera na dodatkowe koszty. OSTRZEGAM INNYCH. Bilet kostowal 300 zl a Toba dodatkowo 200zl.masakra
Zdecydowanie polecam
Profesjonalna obsługa internetowa zakupu biletu i odprawy. Bardzo dobry kontakt telefoniczny
Połączenie do Dublina Lufthansą
Połączenie do Dublina Lufthansą zostało zestawione idealnie. Czasy na przesiadce wystarczające i nie za długie. Bilety Elektroniczne dostarczone. Zaproponowano ubezpieczenie na podróż.
Przykre
Brak możliwości darmowe zmiany Nazwiska na bilecie. Omyłkowo przy zamówieniu biletu wpisano źle jedną literę w nazwisku i tym samym trzeba było poprawić. Za pprawę jednej litery w nazwisku trzeba było zapłacić dodatkowo 50 zł. Szanowny Pan stwierdził, że nie ma wpływu na to i trzeba płacić
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.