Tandartspraktijk Lassus Tandartsen Bewertungen 11

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Zahnärztlicher Notdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Op de website vind je overzicht van de behandelingen en de contactgegevens van beide vestigingen.

2.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Onveilig

Ik was 7 minuten te laat en werd de deur gewezen terwijl ik mijn hele dag er op had ingericht en het mij 40 minuten in totaal kost om er te komen en weer naar huis te gaan. Receptionist zei doodleuk; nieuwe afspraak maken.
Belachelijk.
Ik hoop dat jullie trots op dit beleid zijn en dat jullie maar nooit zelf mogen uitlopen qua tijd (wat volgens mij aan de lopende band gebeurt)
Vaste klant verloren! Doei doei!

20. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Contracted RMO provider refuses to use standard billing

Listed as a government healthcare provider on the official directory. When I contacted them for a dental complaint, they refused to use the standard billing process and insisted I pay €190-310 out of pocket for an uncovered intake instead.

After multiple emails with official references from the Dutch government, NZa, and their own professional association (KNMT), they admitted they "had a lot of trouble" with the billing system and later claimed my complaint "doesn't qualify."

Filed a formal complaint with the program administrator. Be aware this is a chain of 11+ practices in Amsterdam operating under different names.

24. März 2026

Onbeschofte telefoniste

Ingeschreven maar ben er nooit geweest.
Ik had een intake gesprek maar ze belde dat de tandarts ziek was. Kan gebeuren. Maar geen nieuwe afspraak gehad. Op vrijdag avond merkte ik dat ik een gaatje in mijn kies heb, dus ik bel de dag erop. Omdat ik de tandarts geen prettige ervaring vind ( en mijn man daar al geweest was en is geholpen door een rustige tandarts ) wilde ik graag bij de zelfde als mijn man, maar ik had geen naam….ik vraag aan die mevrouw zou ik bij de zelfde kunnen als mijn man….ik wilde zeggen ik heb zijn naam niet daar kreeg ik niet de kans voor deze mevrouw schreeuwde gelijk ik weet toch ook de naam niet als jou man daar is geweest. Oke geef maar zijn geboortedatum zei ze geïrriteerd. Oke dat is die en die ja die heeft pas 30 januari plek. Ik wilde zeggen oke maar duurt dat niet te lang en toen onderbrak ze me door weer te schreeuwen ja je moet eerst de intake hebben en dat heb jij niet. Ik schrok er gewoon van en zei rustig maar, nee niks zegt ze je dramt door……ik had nog niks gezegd….wat is der probleem. Ik zeg nou bedankt en hang op.
Ik bleef er mee zitten van waarom gaat ze tekeer voor niks?? Dus terug gebeld, zegt ze ja zo praat ik en jij gooide alles door elkaar….ik zeg nou laat maar.
Ben op zoek gegaan naar een andere tandarts, want ik had er geen vertrouwen meer in!!

17. Januar 2026

Gebit verwoest in 2 jaar tijd

Ik werd via 1 praktijk van hen naar andere van hen gestuurd,om de bende van hun collega over te nemen. Want Die bleef mij wegsturen met pussende wortels,kaakabces(" niks aan t handje hoor") Ik EISTE toen n ander...echter te laat...2 kiezen verloren..Door voortschrijdende infecties. Luisteren doen ze pas als ze n review zien, maar mondeling klacht, wordt je weggewoven. Deze grote pratijken met ketenpartners is rotte appels in je mand nemen om mee winst te maken. Ik ben naar TURKIJE gegaan, voor 20% van de prijs..zij hebben mijn infecties in 3 behandelingen volledig verwijderd!!! Tandvlees transplantatie en bot erin, en een DEEP clean waar jullie geen weet van hebben, wat zijn jullie SLECHT!!! ALS ze jullie dossier lezen, vallen ze steeds van hun stoel, jullie hebben i p zorg geweigerd toen ik smeekte om infecties bestrijden( nee, die zijn er niet bij u) röntgenfoto lezen kunnwn ze ook niet, zelfs ik zag de donkere gaten

10. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Met aandacht

Zeer tevreden over gastvrijheid en tandarts / assistente. Kon snel terecht en mijn eigen afspraak combineren met controle afspraak voor mijn kinderen. Ze waren erg vriendelijk en geduldig. De uitleg was helder en eindelijk werden er duidelijke vervolgafspraken gemaakt voor mijn behandeling. Voorheen bij mijn vorige tandarts was dit rommelig en maakte mij onzeker. Voel me nu veel meer op mijn gemak!

12. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben jarenlang patiënt geweest bij…

Ik ben jarenlang patiënt geweest bij Lassus, oorspronkelijk meegegaan met tandarts Becker. Tandarts Becker bood altijd aandacht, rust en zorg van hoge kwaliteit. Sinds zijn pensioen, ongeveer vier jaar geleden, is de zorg helaas sterk achteruitgegaan.
In deze periode heb ik meerdere mondhygiënistes gehad, waarvan één zo slecht werkte dat er nog tandsteen achterbleef na de behandeling. Ondanks dat ik altijd een dubbele afspraak maak (controle + mondhygiëne), heb ik de tandarts in vier jaar tijd slechts drie keer gezien.
Daarnaast ervaar ik structurele vertragingen: mijn afspraken zijn om 08:00 uur, maar ik word steevast pas rond 08:15 geholpen. De laatste ervaring was de druppel: een extreem pijnlijke röntgenfoto, gevolgd door een onvriendelijke opmerking om “via mijn neus te ademen” omdat de spiegel besloeg. Vervolgens werd een gaatje geconstateerd en zonder overleg stond er direct een afspraak voor maandag gepland.
Toen ik vanmorgen belde om deze afspraak te verplaatsen, werd ik geconfronteerd met een zeer onbeschofte receptioniste die zonder mijn instemming de afspraak annuleerde. Dit is niet hoe een praktijk met patiënten zou moeten omgaan.
Na deze opeenstapeling van teleurstellingen heb ik besloten mijn behandeling elders voort te zetten.

24. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boycott this “business” at all costs

Boycott this business at all costs. They have absolutely no regard or respect for their customers (not patients!)

Sharing my experience to save you from a bad one…

Lassus tandartsen begged me to give them one last try after they have consistently messed up billing and appointments that are booked 6 months in advance — the last one literally having caused me to lose the chance to speak to my father the day he passed away, because they kept me waiting (at their underground location with no mobile reception). I complained, they responded after _weeks went by_, I gave them one last chance (why, You ask? Yeah me too) — and agreed to a checkup on a different location (at Plantage middenlaan).

And then they call me _an hour before_ the appointment saying they _don’t have enough time today_ to see me properly, so they need to reschedule.

I have heard from others they can’t keep up with their customers. Let’s do them a favour and *boycott this business* until they fix the problems.

They literally don’t face any consequences for the kind of stress and disruption they cause. I intend to report this business to hold them accountable for their bad business practices.

28. August 2025

Uitzonderlijk prijsbeleid!

Ik heb eerst een offerte voor 2 implantaten in mijn onderkaak ontvangen van €3700.- deze meneer werkt uitsluitend op woensdag en donderdag, omdat ik op die dagen bezet ben hebben ze me geïnformeerd dat op vrijdag een andere implantoloog beschikbaar was. Daarop ingegaan. Er van uitgaande dat alle gegevens door de eerste zou worden doorgegeven en implantaten geplaatst zouden worden voor het geofferde bedrag bleek niets van dit het geval. Er werd gelijk voorbereidende handelingen gedaan zonder overleg, xray, 3d scan schoonmaken terwijl ik slechts enkele weken eerder bij de mondhygiënist was geweest. Resultaat: rekening van €302,- en een nieuwe offerte van ruim €5700.- ontvangen voor exact dezelfde behandeling, ronduit schandalig! Reactie was dat naar eer en geweten de laatste offerte was opgemaakt,
Kan niet kloppen, Mijn advies: ga elders, doe ik zeker!

18. April 2025

Prothese behandeling.

Prothese behandeling.. Heel slecht geinformeerd.. kunstgebit is armzalig en scheef, bij tonen,, wordt er mij gezegt, ja dat hoort zo!!....slecht behandeld en geinformeerd,, snap niet dat ik zo lang moest wachten voor een behandeling die 30 min duurt. 2e keer bezoek ook lang,, en het duurde niet eens 7 min.

20. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr