Vi havde bestilt laserfoto i glas ad 2 omgange. Et af laserfotoet havde desværre ikke den ønskede kvalitet, så vi henvendte os via mail. Efter endnu en rykker på svar, kom et ukonkret svar retur. He... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg ville give min forlovet noget specielt på hendes fødselsdag, også stødte jeg på Laserfoto. Hendes første hund har altid haft et meget specielt sted, i hendes hjerte. Jeg tog chancen og sendte... Mehr ansehen
Indtil videre har jeg bestilt tre gange hos Laserfoto og hvor gang overgår det mine forventninger! 🤩 er du vimmer det er nogle super gode og mega fantastiske billeder vi har fået! Og super god kundes... Mehr ansehen
Jeg fik lavet et meget smukt hjerte i glas til min (da: kommende) mand til vores bryllup. Det var nemt at lave online, hurtig levering, og hjertet er rørende smukt. Kæmpe anbefaling til en meget fin... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
LaserFoto.dk er vores Webshop til privat personer og foreninger som ønsker et eksklusivt foto eller branding gave produkt printet eller graveret på glas.
Kontaktinformationen
Dänemark
- laserfoto.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering
Det var et rigtigt lækker produkt
Det var et rigtigt lækker produkt, jeg har fået, go service :)
Men...
Hvis i ikk har muligheder for at, lave produkterne, vil i så ikk være søde og skrive det på jeres hjemmeside ?? At i er løbet tør for glas, det ville være en lækker info for folk og vide hehe :)
Billede glas
Så flot et stykke arbejde, ikke sidste gang jeg handler ved jer. Levering inden for tiden.
Resultatet er som sædvanligt godt
Resultatet er som sædvanligt godt. Hjemmesiden er lidt tricky, og jeg kunne i min sidste ordre ikke gennemskue om jeg kunne bestille lyskilde til et allerede købt laserbillede.
Det hurtigt og godt.
Det hurtigt og godt.
Bliver godt leveret samt det er flot lavet.
Samt det er penge værd.
Flot stykke arbejde og hurtig levering
Flot lavet og hurtig ekspedition
Super service og hurtig levering kan…
Super service og hurtig levering kan klart anbefales
Super flotte ting som i få lavet
Svinden eller Reel???
Har skrevet en mail med spørgsmål ang. produkt og aldrig modtaget svar.
Har skrevet over Facebook og aldrig modtaget svar.
2 måneder efter, tager jeg chancen og prøver at bestille et produkt. Har kun modtaget en ordrebekræftelse og har ikke hørt noget siden. Er spændt på om de lever op til deres forventet levering.
Det blev et skide godt billede
Det blev et skide godt billede, og leveringstid var ikke for lang, 5-6 dage fra bestilling til levering, godt gået...
Rigtig fin figur med så flot billede
Rigtig fin figur med så flot billede. Super hurtig levering
Bestilte et produkt
Bestilte et produkt, kom efter ca14 dage, og er 100% tilfreds med resultatet, så bare godt at bære herfra👍
Flot stk arbejde.
Flotte produkter og super service 👍👌
Tak!
Lidt manglende kommunikation i starten. Nåede at blive nervøs for om jeg ville blive tilfreds. Men det gjorde jeg. Smukt udført. Tak for det.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.