Larssandrini Bewertungen 20

4.5

1. Zauberer
  2. Dienstleister für Firmenevents

Vom Unternehmen geschrieben

Lars Sandrini - Kropssprogs specialisten og psykologisk manipulation. Professionel Underholdning. Mentalist, Tankelæser, Mindfucker, Psykoligisk manipulatør - vær beredt på at blive afkodet, aflæst, bedraget, snydt, manipuleret med. Mental underholdning i topklasse, gæsterne bliver klædt af mentalt på den gode måde. Samtidigt bliver der undervist i kropssprog, så du kan gå hjem klogere i hvad man kan se når man observerer andre. Lars er som en af de få uddannet og bestået som krops sprogs specialist af FBI agent Joe Navarro.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Showet var super fascinerende og sjovt

Showet var super fascinerende og fangede mig fra start til slut. Han formår med sin kombination af mentalmagi og psykologiske tricks at skabe en oplevelse, hvor man hele tiden bliver overrasket og udfordret på, hvad der egentlig er muligt.

Som publikum blev man inddraget på en måde, der gør showet levende og nærværende, og man sidder hele tiden med følelsen af “Hvordan gjorde han det?” Samtidig var der en god balance mellem humor og seriøsitet, som gør det både underholdende og tankevækkende.
Det er tydeligt, at Lars ikke kun er dygtig til sit håndværk, men også til at læse mennesker og skabe kontakt til sit publikum.
Alt i alt et virkelig imponerende show!

18. März 2026

Super spændende show

Vi havde den store fornøjelse af at opleve Lars Sandrini til vores juleafslutning, og det var en uforglemmelig oplevelse! Hans show om manipulation og tankelæsning var både fascinerende og underholdende. Lars’ evne til at læse tanker og manipulere udvalgte blandt publikum var intet mindre end imponerende.
Jeg kan klart anbefale Lars Sandrini til enhver, der ønsker et show, der både overrasker og underholder.

19. Dezember 2025

God underholdning.

Vi havde besøg af lars som startede vores julefrokost op med et brag.
Hvis du vil prøve at blive manipuleret, overraskede og forundret så skal man have besøg af Lars... det var en fed oplevelse.

6. Dezember 2025

Fantastisk underholdning

Vi havde fornøjelsen af Lars Sandrini til vores årlige julefrokost og han leverede fantastisk underholdning! Alle mand blev manipuleret godt og grundigt. Lars var tilstedeværende med oprigtig interesse. Mange anbefalinger herfra:)

28. November 2025

Overraskende og underholdende

Lars Sandrini optrådte til vores julefrokost og leverede en imponerende og meget underholdende oplevelse. Han afkodede folk med præcision og inkluderede flere af deltagerne – inklusiv mig selv – hvilket skabte stor begejstring i hele selskabet. Professionelt, overraskende og virkelig fascinerende. Kan varmt anbefales.

21. November 2025

Meget professionel underholdning

Meget professionel underholdning, og samtidigt sjovt. Du sidder tilbage fuld af forundring.
Lars Sandrini er tydeligt begavet udover det sædvanlige.

2. September 2025

Antwort von Larssandrini

En sand fornøjelse at underholde jer, tusinde tak for de pæne ord og anmeldelsen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lars Sandrini er en stor proformer.

Lars Sandrini er en stor proformer.
Hans seance er meget og underholdende og lærerig.
Han kan varmt anbefales, vores gæster var meget begejstrede.
Mvh Kirsten Horsbøl

5. Juli 2025

Antwort von Larssandrini

Hej Kirsten, takker mange gange for den fine anmeldelse, det var en stor fornøjelse at underholde jer, og det var en god humor i havde, tror alle blev overraskede fra starten.

Lars er VANVITTIG!!

Lars er VANVITTIG!!!

Men det er på den absolutte gode og fede måde.
Han formår at drage dig med ind i en verden, man ikke ved eksisterer - og dette på en virkelig god måde.

Lars er nærværende, og ser de mennesker han arbejder med - og bruger gennem sit show, og tingene foregår på en måde hvor alle kan være med, børn som voksne.

Jeg har brugt Lars til flere arrangementer, og oplevet ham flere gange nu hos andre - og én ting er sikkert, Lars skuffer aldrig.

Jeg kan derfor KUN give Lars Sandrini mine varmeste anbefalinger, så ønsker du at forkæle - eller blot give nogen en oplevelse, samt et kig ind i en hel og aldeles vild verden, så er det med sikkerhed Lars du skal have fat i til dit arrangement.

Antwort von Larssandrini

Altid en fornøjelse at underholde i Garagen, eller ved andre arrangementer du er med til, takker mange gange og forhåbentligt snart ses vi igen

Lars kan det uventede

Lars kan det uventede. Han gør dét, som man tænker, ikke kan lade sig gøre. Han frister os til at blive overtroiske. Og han gør det med elegance.

7. September 2024

Antwort von Larssandrini

Bukker mig, takker for endnu en fin anmeldelse

Verdensklasse

Vi havde verdens bedste partnerdag med god stemning og underholdning af Lars Sandrini. Gæsterne snakker stadig om hvordan det kan lade sig gøre og gik der fra med masse af smil på læberne.
Vi er 100 procent klar på at bruge Lars igen 🔥

Antwort von Larssandrini

Tak Finn, en sand fornøjelse når du stabler noget på benene

Mega godt show 💪

Antwort von Larssandrini

Hey champ dejligt at se dig igen og håber du har nye spændende tv projekter igang, tak for den fine anmeldelse, rart at kunne manipulere en af kongerigets hurtigste personer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var fuldstændig mindblown

Var fuldstændig mindblown.
Troede ikke det passede men han læser dig!!
En levende løgnedetektor

7. September 2024

Antwort von Larssandrini

Tak Patrick, altid en fornøjelse at snyde dig om det var på landsholdet eller ved private samlinger.

Du kan ikke lyve

Jeg har set Lars få en pinkode ud af en kammerat. Bare ved at spørge og aflæse. Book ham hvis du vil have god underholdning. Han laver også andre sjove ting, så føl dig ikke for sikker i hans selskab. Han lure dig.

23. Mai 2024

Antwort von Larssandrini

Tak Lars, for den fantastiske anmeldelse, mon ikke vi ses igen på et tidspunkt ude i det danske land.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har anvendt Lars tre gang

Jeg har anvendt Lars tre gang - og en fjerde er i kalenderen - til netværksarrangementer.

Lars har alle gange efterladt sit publikum med åben mund og en dyb undren over, hvordan det nu kan lade sig gøre.

Lars møder top-velforberedt og giver sit publikum en meget nærværende oplevelse og laver et show, der fejer benene væk under gæsterne.

Jeg kan kun gi' Lars mine bedste anbefalinger og glæder mig allerede til næste show, jeg skal opleve.

24. April 2025

Antwort von Larssandrini

Altid en fornøjelse at optræde for dine erhvervsklubber, i gør det godt, og er glad for at jeg kan frembringe smil, forbløffelse og et samtale emne.

Helt fantastisk

Helt fantastisk. - kan varmt anbefales. Skal opleves. 🙏👍

Antwort von Larssandrini

Tak Michael, altid en fornøjelse for en af dk´s største bilhuse.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr