LaptopCentrale Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service van de LaptopCentrale. Ik bestelde een Dell Quietkey Toetsenbord KB212 Frans AZERTY, maar kreeg niet de juiste toegestuurd (andere indeling van toetsenbord). Echter geen gedoe, geen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerdere ervaring met laptopcentrale was al goed! BTW is aftrekbaar voor bedrijven wat bij andere aanbieders vaak verbloemd wordt door een zgn. margeregeling !!! 2 nieuwe Dell Latitude E7250 Ul... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een maand geleden een Dell Latitude XT tablet gekocht na bezichtiging. Uitvoerig de tijd gekregen om alles te testen alvorens te kopen. De notebook is meer dan een jaar oud, maar qua uiterlijk toch we... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben in 2 weken in totaal 3 laptops besteld (Dell, HP en Lenovo). Alle drie de laptops betroffen demomodellen. Waren netjes ingepakt, de volgende dag afgeleverd. De staat van de laptops was uitst... Mehr ansehen

1. Computergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Specialist in zakelijke laptops, mobiele workstations en rugged laptops

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Refurbished Dell Latitude e6440

Snelle 'next business day' levering, en een super laptop! Ik kocht een refurbished Dell Latitude e6440. Het toetsenbord en de rest van het paneel er omheen lijkt vervangen, hier zitten totaal geen gebruikerssporen op. De aluminium klep heeft wel hier en daar een krasje, maar niks hinderlijk.

8. Mai 2017

Perfect

Perfect, goede service goed product en prima prijs. Levering super met FedEx !!! echt geweldig

17. April 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn bedrijf, snelle reactie op vragen, snelle levering.

Had wat wat vragen voorafgaande aan mijn bestelling. Deze werden echt heel snel beantwoord. Vaak al binnen een kwartier. Dat is bij veel bedrijven niet zo en dit is dus zeker een pluspunt voor Laptopcentrale. Dezelfde dag nog een bestelling gedaan en een nieuwe Dell Latitude E5570 besteld en betaald. Dezelfde middag al een bevestiging dat de order afgerond was. En volgende dag al in huis. Al met al kan ik nu alleen nog maar positief zijn over het bedrijf.
Mocht ik ooit weer een laptop nodig hebben dan zal ik zeker eerst gaan kijken bij Laptopcentrale.

21. März 2017

Snel en probleemloos

Dit is inmiddelste de x-ste tweedehands laptop die ik bij LaptopCentrale bestel. Scherpe aanbiedingen. Bij vragen per omgaande antwoord en een snelle levering.

23. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, scherpe prijzenm, snel geleverd

Wij moesten heel snel nieuwe Dell laptops bestellen en bij Laptopcentrale vonden wij de beste prijzen. Ik vond het vooral fijn dat de laptops configureerbaar zijn (soort harde schijf, RAM, etc.). Bij sommige andere levaranciers moesten wij extra RAM kopen en zelf installeren. De support desk was ook vriendelijk en behulpzaam.

Door de UPS express verzendingsoptie kregen wij de laptops voor 12 uur de volgende dag. Top!

Op naar de volgende bestelling!

13. Januar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top levering, snel en behulpzame medewerkers!!!

Eerdere ervaring met laptopcentrale was al goed!
2 nieuwe Dell Latitude E7250 Ultrabooks gekocht voor een superprijs
Windows 7 Pro erop en grotere SSD erin laten zetten!!!
Levering binnen 1 dag!!!

Kortom chapeau!!!

Ralectro BV, Roggel

30. Dezember 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topadres voor dito spullen !

Vorige week voor de 2e keer een Dell laptop bij hen gekocht. Tevoren gebeld en afgehaald in Leeuwarden waar zij weliswaar geen echte winkel hebben maar waar je wel van harte welkom bent. Op het bijplaatsen van een SSD, wat extra RAM en het op de SSD installeren van het OS kon ik wachten. Relaxte en vriendelijke kerels met serieuze kennis van zaken. De geleverde DELL Precision 6510 is bloedsnel en is good value for money.

28. Dezember 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voldoet perfect aan de omschrijving

Ik heb een Dell e7250 i7, 16GB ram en 256GB ssd aangeschaft.
De laptop was zoals omschreven helemaal nieuw.
De prijs was ontzettend scherp.
In combinatie met de 2x 24" ultrasharp monitoren en dockingstation werkt het allemaal fantastisch.

13. Dezember 2016

geweldige service

Toetsenbord van mijn buitenlandse Dell was niet goed bruikbaar hier contact gehad en zij geven mij een goed advies.
Toetsenbord vervangen door hun goede advies.
Ga zo door

13. November 2016

Uitekende levering en service

Uitstekende laptop plus docking station besteld,
binnen een dag geleverd,
windows voor-geinstalleerd, plug & play,
binnen 5 minuten deed alles het!
Prima service. Ik was vergeten een onderdeel te bestellen,
even contact opgenomen, en dit werd ook weer binnen een dag geleverd.
Echt super!

15. Februar 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs en snelle bezorging

Voor mij veel goedkoper dan andere aanbieders en toch gewoon dezelfde laptop met Windows voorgeïnstalleerd. Bezorging liep via DHL wat ik niet optimaal vind omdat ze na een keer aanbieden (ik was toen net even weg) achterlieten bij een pick-up point. Maar de bezorging was wel direct de dag na bestelling, dus dat was gewoon goed!

9. Dezember 2015

Recomended

I bought a an laptp at this webshop. Everything as expected. No issues at all. Fast responses to my questions. Simply, very good service. Recomended.

16. November 2015

tevreden

tweede keer dat we iets bestellen eerste keer kleine miscommunicatie voortreffelijk opgelost. tweede keer wederom een goede deal en tevrden over alles. volgende keer weer eerst kijken bij laptopcentrale!

14. September 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waar voor je geld

In het afgelopen jaar twee laptops (Lenovo t440s, lenovo x230) bij laptopcentrale aangeschaft. Beide keren vooraf gemaild met een aantal vragen betreffende de staat van de laptop, de accu, adapter, datum van eerste fabrieks uitlevering. Beide keren binnen een dag degelijke antwoorden ontvangen. Levering geschiedde ook goed: binnen de gestelde termijn en goed ingepakt. Voorlalsnog geen na-service nodig gehad. Gezien het aanbod van business laptops vind ik het een goede webwinkel om in de gate te houden voor degelijke laptops voor een redelijke prijs.

23. August 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr