Jeg har besøkt Lancelot utelukkende i forbindelse med å høre musikk, arrangementene til Asker jazzklubb. Kombinert med god mat er dette akkurat som jeg ønsker meg: ukomplisert og med god kvalitet! Måt... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Første besøk i juni '25 var midt på treet, det tok lang tid å få meny, likeså å få maten og til slutt å betale. Pastaretten var midt på treet. De to neste gangene i juli og sept. '25 var derimot al... Mehr ansehen
Lancelot og Asker Jazzklubb er en fantastisk kombinasjon. God mat og drikke samt god musikk gir en veldig hyggelig opplevelse som gjør at man kommer igjen og igjen. Betjeningen er hyggelig og gir god... Mehr ansehen
Det er alltid veldig hyggelig å kommer på Lancelot. Blir tatt godt i mot med et varmt smil og fulgt godt opp. Nydelig mat! Spesielt biffen og hamburgerene! Føler meg alltid veldig velkommen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Lancelot er en restaurant og utested i Asker med alle rettigheter, innredet i en tradisjonell engelsk stil. Vi har en stor meny med noe godt for alle og enhver. Vinutvalget er stort sett spanske, franske og italienske viner. Lancelot passer til både store og små selskaper som jobbfester, julebord og konfirmasjon. Lancelot er fast tilholdssted for Asker Jazzklubb, som arrangerer faste konserter hos oss på torsdager fra 19:30 med konsertslutt 22:00, og lørdager 14:00 til 16.30. Bandene varierer fra uke til uke. Sjekk gjerne ut fremtidig jazzprogram på www.askerjazz.no Vi holder karaoke kvelder hver Onsdag og noen Fredager fra 20.00 – 03.00 som er veldig populært og godt besøkt av flinke sangere. Dette passe perfekt til å samle vennegjengen eller jobben. Fredag og Lørdag etter kl. 22:00 forvandles restauranten til en nattklubb med profesjonell DJ og full bar. Hver første Fredag i måneden arrangerer vi latino kvelder med 2 profesjonelle dansere som viser dere hvordan man kan danse salsa, bachata eller merengue på en morsom og innovativ måte. Det er dans med partner og gruppe koreografi. Vi holder stadig arrangementer, konserter og events, så følg med på plakater og facebook for siste nytt. I fellesferier og ved høytider har vi partydager også utover normal sendingstid. Ta med deg vennegjengen og skap minneverdige øyeblikk på Lancelot. For fremtidige bookinger av konserter/arrangement kontakt oss på mail.
Kontaktinformationen
Torvveien 12c, 1383, Asker, Norwegen
- +4766785488
- mena@lancelot.no
- lancelot.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Sted med god atmosfære og god mat🤗
Det er VELDIG hyggelige servitører som SER oss👏God mat og god stemning🍔🎼
Veldig fint musikk og drikker 😊
Har bestilt bord ute til den 23 august…
Har bestilt bord ute til den 23 august og fikk raskt tilbakemelding at det var bekreftet.
Personlig og hyggelig velkomst
Personlig og hyggelig å komme dit. Bordbestilling går veldig greit på nettet, og maten er god og rikelig.
Kjempegod musikk og veldig grei mat
Kjempegod musikk og veldig grei mat. Hyggelig betjening.
God mat og bra musikk
Litt dårlig bemanning, så påfyll av drikke gikk litt seint, men maten kom raskt og var god👍
Veldig bra musikk😃Og de som jobbet fortjener honnør. De løp beina av seg
Stedet for god mat, drikke og musikk.
Lancelot og Asker Jazzklubb er en fantastisk kombinasjon. God mat og drikke samt god musikk gir en veldig hyggelig opplevelse som gjør at man kommer igjen og igjen. Betjeningen er hyggelig og gir god service.
Bra. Ferdig snakka!
Veldig god mat og artig å kjenne på…
Veldig god mat og artig å kjenne på engelsk pub følelse🤩
Alltid hyggelige mottagelser og de…
Alltid hyggelige mottagelser og de husker hver enkelt gjest og hva hun/han liker å spise og drikke virker det som.
Man føler seg sett og godt ivaretatt.
Dessuten er maten god 😊👍
Veldig god mat og god service og ikke…
Veldig god mat og god service og ikke minst god priser. Vi var sammen med fem personer og alle var fornøyd. Hyggelig og fint stedet!
God mat og rask servering.De…
God mat og rask servering.De etterspurte hvordan det smakte.
Gid opplevelse.
God service
Er svært god fornøyd med Lancelot
Er svært god fornøyd med Lancelot. God mat, hyggelig betjening og fin atmosfære!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.